About me

Ik ben Sharon, 17 jaartjes jong, geboren op 17 augustus 1998 in een klein dorpje in Nederland en is het gezicht achter deze blog. Grote liefdes heb ik voor lekker eten, reizen, uitgaan, haren krullen en vlechten en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Kort samengevat? Ik ben een meisje dat geen genoeg kan krijgen van make-up en een vroeger een grote obsessie had met Eiffeltorens. Ze kletst (soms misschien te) veel, is soms ook misschien te eigenwijs, gaat het liefst alle tentfeesten af in de boerenregio, draagt de bijnaam 'Onnie' of 'Shon', is gek op hollandse hitjes en is ontzettend nieuwsgierig naar de leukste nieuwtjes. 


Ik studeer op de kappersopleiding in Utrecht, op het Beauty College. Hiervoor heb ik HAVO gedaan en mijn diploma gehaald. Ik wist in de 3e klas op de middelbare school al dat ik de kappersopleiding wilde gaan doen, en dus niet door wilde studeren op het HBO. Na de kappersopleiding zou ik het liefst nog een visagie opleiding willen volgen. Elke zaterdag (sinds kort ook de woensdag vanwege stage) werk ik in een kapsalon als bijbaantje om lekker ervaring op te kunnen doen en te kunnen leren hoe het kappersvak werkt, zodat ik later een eigen salonnetje kan beginnen. Dat is mijn droom! Je kunt me wakker maken voor shoppen (welk meisje eigenlijk niet?) en ik heb de liefste vriendinnetjes op de wereld die mij ontzettend veel steunen met mijn blog. Ze geven me ideeën en meningen over artikelen waardoor ik mezelf kan blijven verbeteren. Met mijn blog ben ik (bijna) elke dag bezig en baal ervan als ik geen reacties kan checken of mijn site kan bekijken. Van elke reactie word ik onwijs blij en ben dankbaar voor iedereen die mij in deze afgelopen tijd dat ik blog is gaan volgen.

"Het eerste wat ik doe als ik wakker word? Mijn blog checken!"

Mocht je nog vragen hebben over mij, mijn blog, of andere dingen die je mij wilt vragen en/of melden? Onder het kopje 'Contact' staan al mijn social media links en e-mailadressen vermeld waarmee je contact met me op kunt nemen. Wil je me nog beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje onder het menu 'Media', 'About LP' (daar kun je het hele verhaal lezen over het ontstaan van Lovely Photography) of lees de (persoonlijke) blogposts eens terug die ik hier al geplaatst heb.Ik hoop je in ieder geval te inspireren en wens je veel plezier met lezen! ♥♥