18-12-14

VIDEO | Vlog: konijnenvest, shoppen

New vlog is upppp! Afgelopen zondag ging ik met mijn ouders en broertje naar Nieuwegein om wat winkels in te gaan en om nieuwe schoenen te kopen voor Robin. We zouden ook nog naar de Makro gaan, maar uiteindelijk slaagden mijn ouders in Nieuwegein al, dus zijn we daarna weer lekker naar huis gegaan. Ik heb in deze video trouwens met 2 camera's gefilmd (wat stukjes met mijn iPhone en wat met mijn compacte camera), maar van het laatste is het geluid erg slecht - wat ik tevens ook vermeld in de video. Ik vind het vloggen zelf erg leuk, maar ben niet van plan de gehele decembermaand de welbekende 'vlogmas' serie te gaan doen. Tijdens de kerstdagen hoop ik wel wat leuke beelden te filmen, want als het goed is gaan we dan leuke dingen doen :) Lekker eten en familie weer zien, altijd leuk. Laat me weten of je vaker vlogs zou willen zien op mijn kanaal, dan weet ik of het bij jullie bevalt! Liefs, Shar. Xx

1 opmerking:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. super leuk fluffy vest! Leuke vlog, mij lijkt het leuk om vaker vlogs te zien! (:

    BeantwoordenVerwijderen