12-12-14

Tip: Mooie nagels met RITUALS handcrème!

Je zult het geloven of niet - maar Sharonnie heeft eindelijk weer mooie, verzorgde nagels! En dat all by myself en een klein beetje hulp van een wonder handcrème. Laatst kocht ik op het station (want ja, toen ik vanaf Utrecht nog moest wachten op mijn trein naar huis kon ik het echt niet laten) 2 goodies bij Rituals, onder het mom "sometimes you just need to pamper yourself". Ik kocht een body mist (ik draag 'm bijna elke dag en blijft redelijk lang hangen voor een mist, hij is zooooo lekker!!) en een handcrème, nadat ik de crème altijd gebruikte van een meisje uit mijn klas en van mijn tante. En nadat mama thuiskwam met dezelfde handcrème die al maanden op mijn verlanglijstje stond, kon mijn portemonnee het ineens heel erg waarderen toen ik ineens oog-in-oog stond met deze goddelijke winkel. En guess what: omdat ik smoor ben op de hemelse geur en ik dus bijna dagelijks smeer puur omdat 'ie zo lekker ruikt, zijn vanaf die tijd mijn nagels supersterk en -lang geworden. Tijd om de tip te delen dus, dacht ik zo!


Ja oke, ze zijn dan wel niet overdreven lang, maar aangezien mijn nagels niet sterk van zichzelf zijn en ik ze ook nog eens elke zaterdag bij mijn werk continu onderdompel in het water, zijn ze dat voor mijn doen nu wel! Normaal gesproken breken ze bij deze lengte ook heel snel af - maar sinds ik nu met deze handcrème mijn handen verzorg (is ook nodig, op de fiets is het zó koud dat als ik geen handschoenen draag schaafwonden krijg en in het ergste geval dus gaat bloeden) zijn ze een stuk sterker. Om dit een beetje te behouden gebruik ik alleen nagelharder als een kuurtje, wat ik om de dag op mijn nagels (meestal 's avonds) aanbreng. Deze had mama nog in huis - ooit gekregen van mijn nicht die een eigen nagelsalon heeft.

De crème is wel erg vettig en trekt niet heel snel in, maar dat betekent wel dat deze lekker voedend is. Wondjes op je handen verdwijnen als sneeuw voor de zon en dat vervelende, droge gevoel is ook binnen no-time verholpen. Zaterdags naar mijn werk heb ik ook altijd standaard een handcrème in mijn tas zitten, want in dit vak is het al helemaal belangrijk je handen goed te verzorgen. Bij droge handen zijn al die chemicaliën hartstikke gevaarlijk en ik zit er nou ook niet echt op te wachten om straks kapperseczeem op te lopen. De handcrème kost volgens mij €10, niet heel goedkoop, maar Rituals is sowieso over het algemeen een wat luxer merk. Iets wat meer poen, maar dan heb je echt wel wat. Niet alleen fijne, verzorgde handen; als extraatje ook nog eens sterke en mooie nagels. 2 vliegen in 1 klap dus!
Wat is jullie favoriete handcrème tijdens de winter?

7 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. De handcreme van Rituals is ook by far mijn favoriet! Leuk artikel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Ik gebruik momenteel een Nivea hand crème van de Action, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rituals handcremes zijn sowieso heel fijn heb er hier twee liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg, ik heb echt precies hetzelfde en nog erger: deze handcrème ligt al tijden in een la opgeborgen. Ik ga deze er meteen uithalen en gebruiken, haha. Mijn nagels zijn nu zo erg en ver afgescheurd dat het net lijkt alsof ik nagelsbijt. Ik vind het er niet mooi uitzien en het is ook totaal niet fijn. Ik ga binnenkort ook maar trouw deze handcrème gebruiken en even opzoek naar een goede nagelverharder. Wanneer breng jij de handcrème het liefst aan? 's Ochtends of 's avonds? Dankjewel voor de tip in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhm, verschilt een beetje. Op de momenten wanneer ik mijn handen heel erg voel trekken, maar ook momenten waarop ik gewoon de geur wil ruiken en wat aanbreng op mijn handen. Gaat allemaal een beetje op gevoel denk ik, als de les saai is wordt 'ie ook wat vaker gebruikt ;-) Laat ik het houden op 3 keer per dag? 's Avonds voor het slapengaan wel altijd in ieder geval, dan kan het lekker intrekken. Graag gedaan! X

   Verwijderen