02-12-14

OUTFIT | New in

Well hidie! Een aantal weken geleden kwam ik na een lange schooldag thuis, en was mama tussen de middag de stad in geweest. Als verassing had ze een nieuw shirt en vest voor me meegenomen van mijn favoriete kledingwinkel, dus kon niet wachten om mijn nieuwe setje aan te trekken en er foto's van te maken voor de blog. Gelukkig had ik vriendinnetje Jessie bij de hand als fotograaf, dus de foto's zijn supermooi en scherp geworden. Gotta love my 50mm! Zoals belooft zou ik de outfit met de bijbehorende foto's nog delen in een blogpost - klik op continue reading om de rest van de foto's te zien en waar de items vandaan komen!
VEST VERO MODA | SHIRT VERO MODA | BROEK PRIMARK | LAARSJES VAN HAREN | JAS THE STING | HORLOGE MARKT DRENTHE | RING BUDDHA TO BUDDHA

Het is alweer veel te lang geleden voor mijn gevoel dat ik een outfit op mijn blog deelde. De afgelopen weken heb ik naar mijn doen eigenlijk geen reet uitgevoerd, beetje gechilled aangezien huiswerk en toetsen voor school ook nog aardig meevielen. Ik hoop aanstaande vrijdag nog wat leuke outfitfoto's te maken, dan ga ik weer een gezellig avondje uit met Sanne in Rodenburg. Mr Polska komt, ik vind hem zo leuk! Ik heb van de week in de stad hiervoor een nieuwe jeans en een nieuw topje gekocht, en die wil ik ook nog met jullie delen. 

Zoals ik al had vermeld heeft Jessie de foto's geschoten toen ik met haar ging afspreken 2 weekenden terug. Mijn vest en shirt heb je misschien snel in mijn Quick Outfits gespot, maar ik had nog niet de winkel genoemd waar de items vandaan kwamen. Het vest heeft een ander soort 'overslag' dan de vesten die ik normaal gesproken heb en daar moest ik in het begin nog een beetje aan wennen. Hij is superlekker warm en ik vind het printje echt onwijs leuk voor het komende seizoen. Want het is alweer de 12e maand! Time flies when you're having fun. Ik zit nog een beetje te zoeken naar wat ik ga doen met Oud & Nieuw, want ik wil eigenlijk wel gezellig gaan feesten en uitgaan. Weet alleen nog niet hoe, waar en met wie, dus dat moet ik nog even bekijken. Eerst vrijdag maar gezellig party'en, want er zijn ook al plannen voor volgend jaar in januari. Dan ga ik naar mijn allereerste zaterdagfeest voor 16+, woehoeee! Kleine meisjes worden groot. ;-)
Hebben jullie plannen voor deze week?


19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Super leuke outfit, echt mijn stijl! En mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit en prachtige foto's, dat vest vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk vest! Hele mooie foto's ook<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's en een supermooi vest <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie herfstige foto's! Je vest is echt super! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, de foto's! Erg mooi met je 50 mm lens! Ik had niet ''verwacht" dat ze zo'n items hadden in Vero Moda, maar het is dan ook al erg lang geleden dat ik er ben binnen gestapt. Moet ik dringend eens doen dan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet? Ik koop (bijna al) mijn kleren bij de Vero of Only, ik vind de kleren daar zó ontzettend leuk! Echt mijn stijl ook. Tuurlijk zitten er altijd dingetjes bij die ik minder vind, maar over het algemeen zit er altijd wel iets tussen. Ik heb het vest en shirt nog steeds zien hangen bij "mijn" filiaal, dus als het goed is moet 'ie er nog zijn!

   Verwijderen
 7. Wauw Sharon, prachtige foto's! Ik vind ze echt heel mooi scherp geworden, ze zijn heel herfstig haha. Dat vest vind ik echt prachtig, ik wil die ook! Ik ga eens op de website kijken haha, want zo'n vest vind ik super tof. Prachtige outfit en foto's meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een superleuke outfit! Ik vind het vest je echt prachtig staan. De foto's zijn inderdaad heel mooi en scherp. Ik vind de eerste echt onwijs leuk, lekker spontaan! Vanavond ga ik heerlijk uit eten op eigen uitnodiging samen met mijn ouders en mijn oma, echt gezellig! Verder niet veel bijzonders meegemaakt behalve dat ik naar Gooische Vrouwen 2 ben geweest afgelopen woensdag en die avond voor we er heen gingen had ik pech onderweg... balen maar gelukkig was de auto snel gemaakt, yay. Heel veel plezier vanavond met Mr. Polska!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen