28-12-14

Outfit | First day of Christmas

Deze foto's laten zien dat ik voor jullie (heel) veel overheb, haha! Met eerste Kerstdag was ik bij de familie Brinkjes - aka Emily, en omdat ik nog wat outfitfoto's voor de blog wilde maken gingen we er samen even op uit. Toen we aan het lopen waren begon het echt keihard te regenen en te hagelen, stonden wij daar met mijn camera.. Ik poseerde even snel, maar dan kun je raden dat de foto's dus niet echt optimaal zijn gelukt (met uitzondering van 2 die ik nog mooi genoeg vond om te delen). Gelukkig is Photoshop nog een uitweg die de foto's nog toonbaar maakten. ;-) Maargoed, don't mind the wet hair en de regenspetters op mijn broek, het gaat erom dat jullie nog even mijn outfitje van Kerst konden zien. Geen glitters deze keer, gewoon een normale outfit omdat ik geen zin had om speciaal voor kerst weer wat nieuws te kopen. Scheelt weer een hoop geld, toch!?

VEST MISS ETAM | TOP VERO MODA | JEANS VERO MODA| SJAAL H&M | SCHOENEN PUMA SUEDE

Volgens mij is alles (met uitzondering van de schoenen dan) wat ik aanheb redelijk nieuw! Mijn broek van de Vero heb ik ook nog niet zo heel erg lang, de top heb ik gekregen voor kerst van mijn ouders. Heel toevallig, want toen ik een keer zelf in de Vero was heb ik deze nog gepast omdat ik deze zo leuk vond. Niet meegenomen toen. Het harige vest hebben jullie al kunnen zien in mijn laatste vlog en mijn sjaal heb ik vorige week zondag samen met Priscilla gekocht in Arnhem. Ook fluffy! Ik ben er echt verzot op, hij is zooo lekker zacht en warm <33 

Het is nu zaterdag 27 december, Kerst is voorbij! Ik heb het echt enorm gezellig gehad met mijn familie en vrienden, blijft altijd leuk om weer met z'n allen bij elkaar te zijn rond deze tijd van het jaar. Gisterochtend/middag zijn we wezen brunchen met familie, in de namiddag zijn we nog naar opa en oma gegaan en heb ik 's avonds in bed nog een film afgekeken (en nee, dit keer geen Dear John - voor de verandering). Vandaag hoef ik lekker niet te werken omdat de kapsalon dicht is en ga ik mijn dag dus besteden aan het opruimen van mijn kamer en misschien wat (outfit)foto's maken in de sneeuw, want de vieze zooi is weer gevallen.. :( Ik haat sneeuw, alhoewel, als ik maar binnen zit is het wel oké. 

Ik heb dit jaar trouwens geen kerstvideo's geplaatst op mijn YouTube kanaal mochten het jullie het gemist hebben, ivm met alle hectiek/drukte en diep van binnen baal ik hier best wel van. Ik wil wel nog een NYE look maken, maar moet ook maar eens bekijken of ik daar tijd voor kan vinden om dit te filmen. Zijn jullie trouwens nog benieuwd naar mijn gekregen kerstcadeaus? Als jullie geïnteresseerd zijn kan ik daar natuurlijk ook nog een blogpost over maken. Laat maar weten! En oja, er komt uiteraard nog een terugblik van het gehele jaar online, die van vorig jaar vonden jullie namelijk erg leuk. Misschien dat ik 'm weer op een andere manier ga doen, maar daar ga ik straks ook nog even voor brainstormen. Hebben jullie een fijne Kerst gehad?

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ahh wat een leuke outfit! Lijkt me echt vreselijk als het opeens begint te regenen en hagelen haha. Dat heb ik gelukkig nog niet meegemaakt, maar respect! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit, mooie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Echt balen van de regen en hagelstenen, superlief dat je toch even voor ons een outfitfoto hebt gemaakt! Ik vind de combinatie echt geweldig en je sjaal vind ik heel tof! Lijkt me heerlijk zitten. Ik ben wel benieuwd naar je kerstcadeautjes! Vind ik altijd heel leuk om te zien :) Zullen we ruilen met de sneeuw? Hier is gelukkig helemaal niets gevallen (kan altijd nog komen, heeft wel gesneeuwd maar is niet blijven liggen) maar voor nu ben ik blij, haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Wat heb je een toffe blog ook (:

  BeantwoordenVerwijderen