20-12-14

New in: Primark shoplog


Hi there luvvies! How are y'all doing? Soms klinkt alles veel lekkerder in het Engels. Woensdag was ik met mijn klas van maatschappijwetenschappen (makkelijk gezegd gewoon maw) naar Den Haag, omdat wij nu het boek 'Politieke besluitvorming' behandelen en dat dus te maken met de politiek in Nederland. En waar in Nederland moet je zijn voor politiek? Juist, Den Haag! Bij de Tweede Kamer uiteraard. We gingen 's ochtends met de trein en aan het eind van de middag zijn Vita en ik nog een uurtje in de stad gebleven, nadat we de hele middag al af en aan mensen zagen lopen met kartonnen tasjes. Ik wist helemaal niet dat er een Primark zat! De vorige keer toen ik er was in de zomer zat 'ie er sowieso nog niet, dus deze zal wel nieuw zijn :) Heel mooi filiaal overigens! Natuurlijk heb ik er wat leuke dingetjes gekocht die ik vandaag in een blogpost deel. Klik op continue reading om alle aankopen te zien!

Ik had niet veel geld bij me, omdat ik er niet echt op had gerekend dat we tijd over hadden om nog even de stad in te gaan, maar bij de Primark kun je voor weinig geld altijd wel wat leuks meenemen. Zo kocht ik 2 pakken met haarklemmen, deze moest ik nodig hebben. Voor mezelf wanneer ik passé's wil maken in mijn eigen haar, maar ook voor wanneer ik aan het freubelen ben op mijn kapperskop. En het kost ook echt geen drol, 1 zo'n pak met 8 klemmen kost €2! Say whuuuut. Ik kocht op gebied van haar nog een toupeerborstel toen ik er toevallig tegenaan liep voor €1,50 en een setje met zwarte klemmetjes, ook voor €1,50. Mijn doel was een pyjama omdat ik echt hoognodig weer een leuke nodig had en deze missie is gelukkig geslaagd! Ik ging uiteindelijk met deze zachte, warme, schattige pyjama naar huis. Het shirtje en de broek waren samen een setje voor €10. Toen ik bij de kassa was gooide ik in mijn mandje ook nog een pak met makeup remover wipes. Voor 2 pakjes (in één pakje zitten 25 doekjes) betaal je €1,50.

In de kerstvakantie ga ik alweer naar de Primark met vriendinnetje Priscilla, al was dat al wel lang van te voren afgesproken ;-) Ik heb nu al heel veel leuke dingen gezien die ik helaas niet mee kon nemen omdat ik niet genoeg geld bij me had, maar die komen binnenkort dus nog wel. Yihaaay! We gaan trouwens naar Arnhem en ben bij dit filiaal nog nooit geweest. Ben benieuwd! Zijn jullie daar al een keer geweest en zo ja, is 'ie overzichtelijk? Het zal vast wel een gekkenhuis zijn ivm met de vakantie, maar met Primark moet je je altijd voorbereiden op een enorme invasie. En nu ga ik lekker in m'n pj's een soort van "vakantie" vieren, want ik moet in de vakantie veel werken. Always stay comfy in ur pj's. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en ik spreek jullie maandag weer! Adiossss.

12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke dingen hdb je gekocht, ik koop nergens anders meer mijn pyjama's haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een super leuke dingen heb je gekocht! Die pyjama ziet er echt heerlijk cosy uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke pyjama!
  Ik kocht er laatst een pyjamabroek, super zacht :$
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke pyjama! Oh en die klemmen zijn zo handig, ik moet nodig weer 's naar de Primark haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke pyjama! Er is inderdaad een nieuw filiaal gekomen in Den Haag, daar wil ik echt zoo graag naartoe! Had al een boel foto's gezien van bloggers die daar zijn geweest als pers! Je hebt leuke en handige items gekocht. :) Ik vind de pyjama's van Primark echt altijd zooo fijn!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die doekjes ook, alleen nog nooit gebruikt...oepsiee. Ik ga ze toch maar eens opzoeken. Ik had ze toendertijd vooral gekocht voor de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De pyjama ziet er echt heel erg leuk uit! Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dingen heb je gekocht! (:

  BeantwoordenVerwijderen