22-12-14

Happy new hair

Goooodmorning! Hoe is het leven bij jullie? Nog druk bezig om de laatste kerstcadeaus in te slaan of zit je op je luie gat te genieten van je vakantie? Gelijk heb je! Om mijn vakantie in te luiden ging ik samen met Vita even langs de kapper waar ik ook werk en liet mijn highlights weer bijwerken. Mijn collega zette de eerste highlights in augustus erin, de dag voor mijn verjaardag, maar deze zijn inmiddels al aardig uitgegroeid. Tijd voor een update dus! Nu heb ik lekker voor de kerst weer een mooie frisse coupe. Eigenlijk moest het ook geknipt worden, maar omdat het drukker werd stel ik dat wel uit naar het nieuwe jaar. De punten zijn niet zo nodig, het model is er alleen uit en mijn krullen verdwijnen omdat het te zwaar is nu. Over de kapper gesproken, vandaag, morgen en overmorgen werk ik weer hele dagen mee - ik verwacht een enorme drukte met deze aankomende feestdagen in het vizier.

Gisteren ben ik samen met Priscilla naar Arnhem geweest om weer eens lekker te shoppen (alsof ik dat nog niet genoeg had gedaan, ahum) en hebben weer wat leuke Primark dingen mee naar huis genomen. Ik heb niet overdreven veel gekocht en aangezien ik van de week al een Primark shoplog heb laten zien hier, skip ik dit keer om mijn geshopte items te laten zien. De kleding die ik heb gekocht komen ongetwijfeld nog wel een keer voorbij op de blog (denk aan Quick Outfits, outfitposts etc.), dus voor de nieuwsgierigen onder ons, no worries :) Ik heb trouwens ook nog voor mama en Robin kerstcadeaus gekocht voor onder de boom, alleen ben ik voor paps nog niet geslaagd. Het is ook zo moeilijk om voor je vader (überhaupt mannen in het algemeen, lijkt me nou ook niet helemaal geweldig om elk jaar sokken of onderbroeken te krijgen) iets leuks te vinden! Goed, dan ga ik nu mijn bed uitrollen, want de wekker is afgelopen om dus een paar dagen te werken. Moneymaker in the houseee! Al m'n uitgaven van de afgelopen maand weer terugverdienen, haha.
Wat gaan jullie doen in jullie vakantie?

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Supermooi je highlights zo! Ik heb drie jaar geleden een koffie/thee beker gegeven aan mijn vader van de Action die op snoer gaat en je in de auto kan steken zodat hij de hele rit warm blijft. Mijn vader gebruikt hem nog steeds met erg veel plezier, haha! Misschien een tipje? De mugs liggen meestal bij de gereedschappen voor auto's e.d. Daar had ik hem gevonden toen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind je haar er supermooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je prachtig, je ziet er geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat mooi je haar zo!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen