14-12-14

FASHION | NYE outfits @ Lookbook

Source // lookbook.nu
Weet je nog lang niet wat je aan wilt trekken wanneer je het nieuwe jaar gaat inluiden? Je bent gelukkig niet de enige, want ik weet het ook nog niet! Dat weerhoud me alleen niet om daarvoor inspiratie op te zoeken op het wereldwijde web natuurlijk :). Ik weet uiteraard niet wat je precies gaat doen op NYE, maar laten we eerlijk wezen: je outfit mag er best wel zijn en de glitters mogen van mij echt niet ontbreken. New Years Eve schreeuwt glitters, champagne, vreugde, vuurwerk en nog meer glitters. Am I right ladies? Het is lang geleden dat ik weer trends en outfits op Lookbook had opgezocht, dus vond dit wel een goede gelegenheid. Dus ik zou zeggen: klik op continue reading voor nog meer dagelijkse dosis NYE [outfit] inspiratie!

Deze bovenstaande outfit vind ik echt ontzettend leuk gecombineerd! Het geeft een leuk contrast met het glitterjurkje en het casual vest. Panty eronder, en je bent eigenlijk ready to go. Als je goed kijkt zie je dat deze lookbooker over haar panty nog lange kniekousen heeft aangetrokken, dit zou ik persoonlijk niet doen. Dit hangt helemaal af van je eigen stijl natuurlijk, maar dat zou niet iets voor mij zijn. Voor de rest zou ik deze outfit zelf ook wel aan kunnen trekken. Superfeestelijk!

Source // lookbook.nu
De volgende outfit wordt gedragen door Samantha, tevens ook een Nederlandse blogger. Ik ken haar blog niet, maar misschien meningen van jullie wel. Hoe dan ook, all black everything. Ik moet zeggen dat ik helemaal in het zwart of helemaal in het wit eigenlijk wel heel classy vind staan, maar je moet het wel zo combineren dat het niet lijkt alsof je naar een begrafenis gaat (want dat idee krijg ik soms wel, haha). Omdat er in de outfit verschillende stofjes zijn gebruikt, is dit effect niet zo groot. Een coated broek, een peplum top en daaroverheen een glittervestje.

Source // lookbook.nu
Next up is Jessica, een blogger en student uit Duitsland. Deze outfit is zo makkelijk na te maken met eigen dingen uit je kast! Glittertop, statement necklace, mooie clutch erbij en een leuke rok (alhoewel, als ik deze outfit na zou maken moet ik eerst een rok kopen, aangezien ik nooit rokjes draag). Wel een tikkeltje koud voor ons weer hier in Nederland, maar als je bijvoorbeeld gaat stappen of nieuwjaar binnen viert, dan kan dit prima! Panty eronder en laarsjes, en jij bent party-proof.

Source // lookbook.nu
Deze outfit is wat simpeler, maar zo leuk! Ook helemaal mijn stijl. Ondanks dat ik nooit rokken of jurken draag, zou ik deze combi ook zonder moeite aantrekken. Het lijkt overigens op een jurkje, maar het is een skaterskirt gecombineerd met een hemdje/shirtje (beiden van H&M). Het fluffy vest doet het 'm, en laat ik daar net helemaal fan van zijn! Zelf zou ik er misschien nog een mooie statement necklace bijdragen die matcht met het vest (crèmekleurig dus) en wat mooie armbanden. Haren in de krul, et voilà!

Zelf ben ik nog van plan om ook NYE outfits samen te stellen met behulp van items in mijn kledingkast. Hier wil ik outfitfoto's van maken en delen met jullie. Hopelijk gaat dit projectje lukken - zo ja, dan zien jullie dit uiteraard voor 31 december terug op de blog! Wat vonden jullie van deze Lookbook "compilatie" deze keer?


4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Mooie outfits! Waarschijnlijk wordt mijn NYE outfit gewoon een fijne spijkerbroek met top, haha. Met Kerst doe ik wel wat moois aan! Dat jurkje van de eerste outfit, die is zo pretty! Maar mijn favoriet is outfit 3, leuke rok en ketting! Ik ben benieuwd naar jouw New Years Eve outfits :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh wat een leuke inspiratie! Ik weet zelf niet zo goed wat ik ga aandoen voor nieuwjaar, ik denk zelfs niet erg veels speciaal. Misschien een leuk kleedje dat ik nog ergens heb hangen maar voor de rest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige outfits! Ik wil een maxi dress dragen. Ik weet alleen niet goed wat voor.

    BeantwoordenVerwijderen