16-12-14

Dear Santa..


Je kan wel zien dat ik me gisteravond enorm verveelde toen ik deze maakte.. Ik zet mezelf echt voor schut zo, hahaha! :') Maar ach, ergens is het ook wel lachen toch?

Vorig jaar stelde ik ook een wishlist op wat ik onder de boom zou willen wensen tijdens de Kerstdagen. Wij doen met de familie nooit wat met Sinterklaas, maar juist altijd later in de decembermaand als de kerstboom opgetogen en wel in de huiskamer staat. Normaal gesproken trokken we wel eens lootjes en kochten we voor een bepaald bedrag cadeautjes voor elkaar, maar dat hebben we dit jaar een keertje overgeslagen. Ondanks dat mochten we van mijn ouders wel een lijstje opstellen met dingetjes die we graag wilden hebben. Yaay! Ik kan dus alsnog cadeautjes onder de boom verwachten. So much love for Christmas <33

Goed: over tot de orde van de dag. Mijn kerstwishlist! Ik heb dit jaar niet eens alles wat in het denkwolkje gevraagd, toen ik alles in elkaar aan het zetten was had ik nog 2 items die ik er voor de leuk aan toe wilde voegen, omdat die stiekem ook nog ergens op mijn lijstje staan. Ik heb sowieso een spiegel met licht gevraagd, deze is toevallig van de Blokker. Ik wil zo'n spiegel ontzettend graag hebben, want het is zo'n mooi licht voor het maken van makeup-tutorials voor YouTube! Daarnaast maakt het licht je huid ook supermooi en glowy. Verder vraag ik nog een krultang, dit is geloof ik de Pearlwand van Remington. Ik heb geen goede krultang en af en toe wil ik voor feestjes etc. mijn voorste plukken langs mijn gezicht krullen, want deze zijn steil. Ik heb wel een telefoonhoesje op mijn verlanglijstje gezet, maar niet zozeer die van VS. Vind ik wel ontzettend mooi, maar ik wil het liefste een donkergrijze ofzo, daar zie je ook niet al te veel viezigheid op. En last but not least, een foaming douchegel van Rituals! Afgelopen zondag ging ik ook even de Rituals binnen en zei mama dat ze van deze LE de bodybutter wilde hebben. De geur is zooooo hemels! Ik heb een paar foaming douchegels van het merk en gebruik het naast douchegel ook als scheerschuim. Echt heel fijn spul en maakt je huid ontzettend zacht.
Krijg jij cadeaus met Kerst?

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een gaaf gemaakt plaatje! Super leuk dat jullie een eigen wishlist mochten opstellen. Ik heb zelf de pearl wand van Remington en hij is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ziet er toch wel leuk uit hoor, die foto! En ik heb dat hoesje van de VS ook, alleen dan in het licht met donker roze en je ziet er helemaal geen viezigheid op en hij verkleurt ook niet :) En die foaming douchegel van de rituals is zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die spiegel lijkt mij ook wel erg leuk om te kopen hihi. Leuke foto trouwens. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk gedaan zo! Je zet jezelf helemaal niet voor schut hoor, haha. Zo een lamp lijkt me inderdaad erg handig voor tijdens het opmaken. De Pearl Wand van Remington heb ik ook! Even eraan wennen, maar dan is hij top. De shower foams van Rituals zijn inderdaad heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik vind het plaatje echt super leuk! Rituals staat ook altijd op mijn wishlist tijdens de feestdagen. Heerlijke producten zijn dat altijd. <3

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahah ik vind de foto super leuk gemaakt Shar. Je wishlist is erg leuk! Ik doe zelf niet aan kerst cadeautjes, maar wij doen hier aan Sinterklaas. Ik wil uit Amerika wel wat leuke kerst cadeautjes meenemen om weg te geven op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen