24-12-14

Currently..

Het is weer eens tijd voor een nieuwe Currently! Deze keer heeft dit artikel dat elke maand terugkomt lang op zich moeten wachten, ik was 'm eigenlijk een beetje vergeten.. Totdat ik weer eens mijn blogboekje door begon te bladeren (door al die drukte en blogdipjes vergeet ik deze ook iedere keer en zijn ook de strakke planningen niet meer optimaal) en voor een paar artikelen weer inspiratie kreeg. Zo zag ik ook dit artikel staan bij de vorige maanden en aangezien deze bij jullie meestal wel in de smaak valt, deel ik vandaag weer een aantal nummers, films, vooruitzichten en geliefde producten die ik op het moment heel leuk/fijn vind - vandaag de december edition! Klik op read more om de rest van het artikel te lezen. »

LISTENING TO: Momenteel luister ik heel veel naar No Way Home van Ronnie Flex, Mr Polska en Boaz van de Beatz. Laatst waren Mr Polska en Ronnie Flex in Rodenburg, en het allereerste nummer was jawel.. No Way Home! Haha je kan aan Sanne vragen hoe gelukkig ik op dat moment was. Verder zijn All My Love van Ariana Grande ft. Major Lazer, Ik Wil Het Hebben - Ronnie Flex & Gers Pardoel, War van Kensington en Blank Space van Taylor Swift favorietjes. Wie had ooit verwacht dat ik nummers van Taylor zou noemen.. Ik heb een kotshekel aan haar, al zijn haar laatste 2 singles wel te waarderen.

READING: Af en toe laat ik deze eruit, aangezien jullie weten dat ik alles behalve een boekenwurm ben, maar omdat ik voor Engels vóór week 10 drie Engelse boeken uitgelezen moet hebben (hoe het me gaat lukken is me een grote vraag want ik zou het m'n god niet weten, maar oke) wilde ik toch nog even TFIOS - The Fault In Our Stars noemen. Ik leen het boek momenteel van Vita, ben na 4 weken pas bij chapter 2 maar hier kan ik me misschien nog tot aansporen om het boek te lezen. Keep you updated!

LOVING: Op het moment ben ik heel erg te spreken over de 2 gezichtsreinigers die ik in deze vlog kort even liet zien. Ik wil niet per definitie zeggen dat de onzuiverheden die ik had heel erg veel minder zijn geworden door deze producten, maar ik merk wel verschil! Mijn huid is ondanks dat het gericht is op de vettere huid veel sterker en soepeler geworden en reinigt mijn huid heel grondig. Ik heb vaak niet eens meer mijn Bioderma meer nodig, maar dit doe ik vaak nog wel om mijn huid extra voeding te geven voordat ik dagcrème aanbreng. En naast beautyproducten ben ik ook verzot op mijn nieuwe fluffy sjaal van de H&M die ik in Nieuwegein kocht vorig weekend. Ook deze zien jullie vast wel een keer op de blog verschijnen!

CRAVING: Ik moet altijd heel erg veel nadenken bij dit kopje wanneer ik een Currently artikel schrijf. Gek toch? Ik werp aardig wat naar binnen in een maand, dus er moet altijd wel iets zijn wat ik echt verschrikkelijk lekker vind/vond en zo weer zou kunnen eten (ik koppel cravings namelijk altijd aan eten??) Maar nope, ik kon me voor deze keer niet iets specifieks bedenken wat ik nou echt moest delen.

WATCHING: Binnenkort komt het nieuwe seizoen van Divorce weer op de buis, ik kan niet wachteeeeen! Ik vind die serie zo leuk.

LOOKING FORWARD TO:  New Years Eveeeeee! Priscilla en haar ouders komen naar ons toe met oud & nieuw, supergezellig. Ik moet die woensdag nog wel werken van 8 tot 1, maar zo'n half dagje vliegt zo voorbij als het dan ook nog een beetje druk is.
Wat zijn jou favorieten op het moment?

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Komt divorce weer? Yaaay! Lekker met mijn ouders kijken, haha. En ik heb ook zo'n zin in Nieuw jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa dat komt ook weer, aanstaande zondag weer voor het eerst. Kan niet wachten!

   Verwijderen
 2. Lol ik heb ook een hekel aan Taylor Swift al zijn haar liedjes wel leuk haha.. Jaaa morgen kerst en ik heb zo'n zin in nieuwjaar!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook helemaal verslaafd aan de Divergent serie, zo leuk! Ik blijf ze maar opnieuw lezen! Het boek voor Divergent: Four, a divergent story, vind ik ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inderdaad Divergent al een paar keer aanbevolen gekregen, maar ben niet zo van zo'n genre films (is beetje vergelijkbaar met Hunger Games etc, toch?)

   Verwijderen
 4. Wat een fijn lijstje weer! Ik ben nogal addicted aan SLAM!FM, ik vind dat zo'n fijne radiostation om naar te luisteren! Heel vaak moet ik om de domste dingen lachen haha, maar dat is mijn humor weer. Verder kijk ik erg graag Netflix (zeer verslavend) en vind ik vooral The Vampire Diaries leuk al heb ik het hele verhaal al gelezen op Wikipedia waardoor ik nu zoiets heb: oh ja, wel zeeeer voorspellend, haha, en daardoor niet wil kijken. Ik denk dat ik maar eens ga beginnen aan Pretty Little Liars! De foto vind ik trouwens echt mooi geschoten! Fijne feestdagen Shar!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen