04-12-14

BRUNCH

Krijgen jullie al honger? :) Afgelopen zaterdag had ik een heerlijke brunch van mijn oom, omdat zijn bedrijf 35 jaar bestaat. Papa was die dag ook jarig, dus dat was mooi meegenomen! Er waren aardig wat gasten aanwezig dus we kregen behoorlijk wat felicitaties. Tegen het eind van de middag hadden we plaatsen in de bioscoop gereserveerd om naar 'Pak van mijn hart' te gaan. We gingen eerst met z'n 4tjes, maar papa had tijdens de brunch nog stiekem 2 extra plaatsen gereserveerd om als verassing mijn tante en haar vriend mee te nemen. Was heel gezellig! Ik vond de film wel heel zoetsappig en grappig, maar had er eerlijk gezegd wat meer van verwacht. Hij kijkt lekker weg in ieder geval! Tijdens mijn ontbijt en lunch heb ik met mijn camera ook nog wat lekkere kiekjes geschoten, dus kijk mee!Ik heb mezelf serieus volgeladen, haha. Ik denk dan altijd maar dat ik ervan moet profiteren, toch? November is in ieder geval goed afgesloten. We hebben 's avonds dan ook geen avondeten op, want we zaten allemaal nog hartstikke vol van de brunch. 2e Kerstdag ga ik ook brunchen met papa, mama, Robin, tante Ruth, haar vriend en daar weer familie van. Gezellieeee! ♥♥
Gaan jullie wat doen met de Kerstdagen?

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw, wauw! Wat een super mooie foto's! Het ziet er ook nog eens heerlijk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh yummmyyyy, heb pas over een uur lunch ik krijg nu al honger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heerlijk uit! Ik krijg er inderdaad honger van, haha. Ik heb je post gisteren al gelezen maar helaas nog geen tijd gehad om te reageren. Je maakt echt supermooie foto's, wauw! Hoe meer ik dit soort foto's zie, hoe graag ik nog meer mijn SLR wil hebben, aah. Fijn om te lezen dat het zo gezellig was! Nog gefeliciteerd met je vader!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er overheerlijk uit zeg!
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen