08-11-14

VIDEO | MY TRIP TO PARIS ♡

Hiiidie! Na een week lang zwoegen tijdens de toetsweek heb ik het eindelijk overleeft. Toetsweek is overrrrr! En ik ben trots op mezelf, dat mag best wel eens gezegd worden. Ik heb superhard mijn best gedaan en ben benieuwd naar alle cijfers die een deze dagen wel bekend zullen worden. De vrije momenten tussen het leren door besteedde ik aan het bewerken van deze video: namelijk een sfeervideo van de stad Parijs! Zoals menige van jullie inmiddels weten ben ik naar Parijs gegaan samen met mijn tante in de herfstvakantie. En dit moment wilde ik natuurlijk heel graag met jullie delen! Naast foto's die jullie hebben gezien, heb ik ook nog een kleine 'vlog' met beelden van deze citytrip. Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd om ook eens naar Parijs te gaan (of weer de kriebels krijgt om terug te gaan, voor de mensen die er al eens eerder zijn geweest), want het is echt een práchtige stad. Enjoy en vergeet niet te abonneren, I'm so close untill 1K!!!!! Ohja, even belangrijk om te vermelden: waarschijnlijk kan je de video niet afspelen op je mobiel/iPad etc. Gisteravond uploadde ik mijn video nadat de eerste keer weer mislukt was, rechtstreeks vanuit mijn editprogramma (omdat er de vorige keer weer problemen waren met de kwaliteit en breedbeeld). In eerste instantie ging alles goed, HD was aanwezig en ook geen last van breedbeeld deze keer. Maar wél van auteursrechten. Na de 2e keer hetzelfde geval, maar nu blokkeert 'ie waarschijnlijk mobiele apparaten (staat overigens niet aangegeven bij mijn instellingen, maar op de een of andere reden gebeurt het toch). Twijfelde gisteravond laat nog of ik 'm opnieuw ging uploaden, maar dat duurde me voor een vrijdagavond toch iets te lang. Hij is sowieso zonder problemen op de computer te bekijken. Excuses!

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Waaaauw, Shar! Echt mijn complimenten voor deze video! Ik vind de intro echt heeel tof gemaakt en ook echt met dat Parijs liedje eronder, haha. Suuuupertof! Parijs lijkt me echt zo mooi he! Zo te zien heb je er heel erg van genoten! Ooit hoop ik ook een keer in Parijs geweest te zijn! Echt een toffe sfeervideo! ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Wat een mooi filpje! Dat heb je super mooi gedaan! Ik ben zo jaloers dat je naar Parijs bent geweest! Ik ben echt verliefd op die stad haha <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke video! Echt heel leuk gedaan en je kunt zien dat er veel tijd in gestoken is. Echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig maar! Is het in ieder geval van de video af te lezen :) Dankjewel!

   Verwijderen
 4. Wat een toffe beelden heb je gefilmd, ik vind de intro heel erg leuk gemaakt. Ik vind vooral die beelden van de eiffeltoren met lichtjes mooi. Zo mooi, heel die stad verlicht. Complimentjes voor de video :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een leuke video van Parijs, love it<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou ook nog wel een keer naar Parijs willen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooh ik ben zo jaloers op je, parijs is zoooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aaaah echt super tof en moooi!

  BeantwoordenVerwijderen