18-11-14

Tip: lekker luchtje voor €6!

De laatste keer - ok, niet de laatste, want toen ging ik voor cosy socks. Luv voor die dingen - ging ik met mama langs de Action in mijn toetsweek, en had wilde plannen op het gebied van "shop till u drop". Ik zag natuurlijk meteen de kerstlichtjes en gezellige accessoires in m'n hoofd zweven, maar voor dat beeld kon ik uiteindelijk weer niks vinden natuurlijk. Typical. Toen ik eenmaal bij de kassa aankwam vielen mijn oogballen op verschillende parfumflesjes. Mijn parfum van Beyoncé die ik altijd in mijn tas stop was zo goed als op, dus vond dat wel weer een reden om een nieuwe te kopen. Wel eentje die gemakkelijk in mijn tas te gooien is en niet heel prijzig is, want zo'n parfum gaat altijd het snelst op - onder het mom van "ff spuiten". Ik wilde vandaag dit lekkere luchtje delen, want hij kost nog minder dan €6!


Ik vind parfums, of in ieder geval een lekker geurtje erg belangrijk. Niet zozeer dat je lekker ruikt (wat wel de main-reason is natuurlijk), maar het geeft mij een gevoel dat je toch nét dat beetje extra aan jezelf hebt besteed. Als ik iemand z'n parfum ruik, heb ik toch het idee dat je de tijd hebt genomen om wat parfum op te spuiten. Snap je wat ik bedoel? Is bij iedereen persoonlijk natuurlijk, maar ik ga de deur niet uit zonder dat ik wat parfum heb opgespoten.


Voor zover ik het op internet gevonden kreeg ik de volgende informatie over het parfum:
The dynamics can be felt in sparkling mandarin notes combined with pink pepper. Modern and sensual notes are reflected in a floral bouquet of magnolia and rose petals, resting on a warm and creamy base of sandalwood and benzoin"Surprise will stimulate all your senses. The fragrance is cheerful, playful and sexy.'' 
Het parfum is vrij zoet, maar zoals jullie weten ben ik daar altijd een grote voorstander van. Niet zo zoet dat je er haast bij omvalt, dat niet, maar hij is ook niet heel luchtig. Gewoon medium, tussen licht en zwaar in. (God, ik ben zó slecht in het beschrijven van geuren) Ik vind de flacon er erg mooi uitzien (staat voor een cadeautje om uitgepakt te worden, tenminste, zo beschrijft Heidi Klum het zelf) en bevat 30ml. Prima formaat voor in mijn tas om tussendoor bij te werken. Parfums ruik ik nooit meer na een paar uur, en dat is ook bij deze het geval. Na een paar uur is het wel weer nodig om 'm bij te werken, maar ik heb daar geen problemen mee. Voor die prijs spuit ik gerust nog een extra keertje. :)

De Eau de Toilette van Heidi Klum's "Surprise"(30ml) heb ik gekocht bij Action voor €5,79.


Wisten jullie dat Action zulke lekkere geuren verkopen?

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah wat leuk, ik wist niet dat Heidi Klum haar eigen parfum heeft. De verpakking ziet er inderdaad leuk uit, zeker voor dat geld. Zelf koop ik eigenlijk nooit 'tasgeurtjes', maar ik zie het om mijn heen wel altijd veel gebeuren. Ik doe meestal gewoon de geur zelf in mijn tas en als die te groot is heb ik van die mini's die je kan vullen met parfum. Soms is het wel eens zonde mijn dure geuren in mijn tas te doen, dus zo iets is wel een slimme oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is ook heel handig! Als ik een bepaald parfum heb opgespoten die ochtend die wat duurder is en ik expres op wil doen die dag, dan vul ik inderdaad ook zo'n travello. Maar op m'n werk spuit ik na elke pauze nieuwe parfum op, en dan gaat 'ie wel heeeel snel op haha. Vind het zo zonde van m'n dure geuren anders!

   Verwijderen
 2. Dit lijkt mij wel een lekkere parfum. Ik hou ook van zoete, maar niet TE zoete parfums. De flacon vind ik trouwens ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij klinkt lekker, de flacon ziet er ook heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh...klinkt als een fijn geurtje <3
  De flacon is erg mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne tip! Lijkt me een lekker geurtje. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, klinkt als een fijn luchtje. Hij ziet er ook heel mooi uit! Ik heb nu zelf een luchtje van Katy Perry, genaamd Killer Queen. Errug lekker! Perfect ook voor in je tas (15 ml). Deze ga ik onthouden voor als ik in Eindhoven ben! Mooie foto's heb je weer gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ken ik! Suuuuperlekkere geur <3 Wil ik stiekem ook nog aanschaffen voor in m'n tas, want hij is lekker notig voor het najaar ofzo.

   Verwijderen
 7. Zo dat is nog eens lekker betaalbaar! Bedankt voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De action heeft inderdaad hele lekkere parfums, deze ken ik nog niet, ik ga maar is snel kijken!

  liefs, Brittany
  www.dailybreakfast.nl

  BeantwoordenVerwijderen