24-11-14

Quick outfits (shots) #12

Hallo luitjesss! Het is alweer maandag, de start van een nieuwe week. Op maandag heb ik altijd maar 2 lesuren en ga ik vandaag op kraamvisite met al mijn collega's bij mijn collega, waar ik al eerder over vertelde. Ze is eind oktober bevallen van een dochtertje, zo lief! Van het weekend is Jessie langs geweest en hebben we zó veel bijgekletst! Echt erg gewoon hoelang we elkaar niet hadden gezien! In ieder geval, ik heb vandaag, om de week weer fris te beginnen (joking) een nieuwe Quick Outfits in de planning staan. Mocht je niet bekend zijn met deze serie op Lovely Photography: ik maak met mijn mobiel snelle foto's van mijn outfits (quick outfits shots). Lees meer voor meer outfits!

Op de bovenstaande foto draag ik mijn nieuwe vest en shirt. Ik kwam thuis van school en mama was naar de stad geweest, en had deze 2 items voor me meegenomen. Ik ben blijjjj! Ik vind vooral het vest echt superleuk. En voor de trouwe volgers die mijn stijl nu onderhand wel kennen, hoeven waarschijnlijk niet lang te raden waarvan welke winkel deze kleren zijn... ;-) Maar goed, ik ga nog niks verklappen van waar alles vandaan komt, want ik heb hiervan outfitfoto's geschoten. Coming soon!

Whieeee, Parijs! Ik vond het wel grappig om deze foto's erbij te stoppen, want deze heb ik snel gemaakt in de spiegel van onze hotelkamer. We gingen een dagje shoppen op de Champs-Élysées, de stad verkennen met de metro en andere winkelstraten bezoeken. Kortom: shop till u drop! Ik wilde geen jas aan, omdat ik het in winkels sowieso erg snel warm kreeg, dus koos bewust voor alleen een dikkere trui. Deze fluffy one komt van de H&M. Het was perfect! Niet te warm en niet te koud. Ook 's avonds was het prima uit te houden. Schoenen zijn van PUMA.

Feestje van Lies! Ze was een tijdje terug 17 geworden en dat vierde ze bij haar thuis in de achtertuin. Ik wilde mijn winterjas niet aandoen ook al was het feestje buiten, dus ik leende mama's poncho. Ik weet niet waar ze 'm heeft gekocht, volgens mij bij The Stone. Mijn leren jasje is van de Vero Moda en draag eronder een donkere spijkerbroek.

Op een normale schooldag wist ik echt niet wat ik aan moest trekken, dus ging uit wanhoop mijn Quick Outfits artikelen even doorspitten (kijk, dan komt het weer eens handig van pas!). Ik kwam deze combinatie tegen en vond 'm eigenlijk wel erg leuk! Top komt van The Stone, blazer van HEMA en de sjaal is van Primark.

Deze combi kwam meer tot stand omdat ik het vestje wat ik hier draag maar amper aantrek. Ik kocht 'm ooit in Utrecht bij La Chica, voor heel goedkoop. Het is een watervalmodel, maar vond 'm op de een of andere manier toch altijd lastig om ergens mee te combineren. Voor naar school droeg ik de bekende VOGUE top eronder met daaronder een grijzige jeans, met daarop een sjaal van Only.

Uiteten met de familie! Mijn opa was jarig en met de kinderen en kleinkinderen gingen we gezellig eten. Ik trok uiteindelijk iets heel verrassends aan, had er een keer zin in! Ik droeg mijn croptop van de H&M (ik heb eronder nog wel een zwart hemdje gedaan zodat mijn buik er niet tussenuit kwam, maar door het hemdje leek het een shirt) en daarop een rode cardigan van HEMA. Het is niet een outfit die ik snel weer aan zal trekken, maar was weer een keer wat anders dan anders! Ik droeg hieronder trouwens weer mijn PUMA sneakers, omdat mijn outfit al vrij sportief was.

Ik had zin in iets héél makkelijks en ik wilde mijn kobaltblauwe sjaal eens een keer om - draag ik ook veel te weinig. Blauwe spijkerjeans, zwarte losse top met daarop een cirkelsjaal. Niet heel bijzonder, maar wel lekker comfortabel!

Wat is jouw favoriete outfit in deze (12e!) editie?

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Dat shirtje van Run DMC vind ik echt supergaaf! Leuke outfits <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De outfit met de poncho vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfits allemaal! Ik blijf dit artikel zo leuk vinden om te lezen! Outfit 1, 5 en 7 zijn mijn favorieten. Je hebt echt een leuke stijl vind ik. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits! Die eerste is heel tof<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh wat een leuke outfits weer! Is die eerste trouwens in zo'n Ibis hotel gemaakt?? Ik zat daar namelijk ook in toen ik in parijs was en het lijkt er echt op! Hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa klopt, ik verbleef in Parijs in een Ibis Budget Hotel, dus je hebt het goed herkent :)

   Verwijderen
 6. Wat leuk om te zien dit! Leuke stijl heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de outfit met de poncho van je moeder is zo ontzettend leuk! Leuke outfits :)

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die eerste outfit vind ik super leuk! Dat vest en dat shirtje zijn echt onwijs leuk. Wat lief dat je moeder die had meegenomen. Ben benieuwd naar de outfit pictures die je gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen