16-11-14

Outfit | Eiffel

Zoals belooft moest er nog een tweede outfit online komen uit Parijs, dus: tadaaaa! De vorige heb je hier al kunnen bekijken. Deze foto's zijn gemaakt voor de Eiffeltoren en is tevens ook de laatste outfit die ik in deze stad heb geschoten. Nu heb ik wel een soort van gevoel dat ik éven wat anders moet noemen dan Parijs, want de afgelopen week (beter gezegd weken) staat dit onderwerp wel héél centraal op de blog. Laat me gerust in de comments weten of jij nog leuke ideeën hebt voor Lovely Photography, misschien kan ik er wat mee. Zelf vind ik deze outfit niet zo heel bijzonder of iets dergelijks, maar puur omdat het foto's voor de Eiffeltoren zijn wijdde ik er toch een artikel aan.

VEST VERO MODA | SHIRT ONLY | SJAAL PRIMARK | SNEAKERS PUMA

Als ik de foto's zo terugzie krijg ik gelijk weer kriebels. Ok shar, nu moet je toch echt even je bel doorprikken. Ik blijf er veel te lang in hangen, haha. In ieder geval, ik vind de foto's heel leuk geworden! Mijn tante heeft ze van me genomen en ik ben er superblij mee. Het shirt is trouwens ook wel heel toepasselijk, vind je ook niet? :) "First love in Paris". Whieeeee. 

Mijn roze vest heb ik volgens mij ook nog nooit in een outfitpost voorbij laten komen. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee - hij is zo mooi! Of tenminste, de kleur vind ik echt prachtig. Verrassend genoeg maakt 'ie me deze keer niet bleek in mijn gezicht, terwijl ik dat met dit soort tinten altijd heel snel heb. Ik draag hem dan ook erg vaak, maar vind het ergens ook wel lastig om hem ergens bij te combineren. Zo'n kleur draag je ook niet bij álles. Zoals ik al zei is de outfit verder niet zo speciaal, maar omdat ik de foto's zo leuk vond deel ik ze alsnog vandaag. Hoe vind jij de foto's geworden? Geniet nog van je vrije (zon)dag! X

18 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Echt supermooie foto's Sharon! Wat ik super leuk zou vinden om eens een keer te lezen op je blog is een soort kledingstijl bericht waarin je uitlegt wat je stijl is en wat je echt nooit zou aan trekken. Je filmpjes vind ik ook altijd geweldig om te kijken. Ga zo door!!!! Xx Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, superleuk om te horen! Bedoel je een lookbook artiaarin ik trends bespreek? Wat je noemt is zoiets vergelijkbaars. Daar maak ik al artikelen over. Mocht je iets anders bedoelen, laat het me weten! Vind het fijn dat je met me mee denkt ;-)

   Verwijderen
 2. Een hele leuke outfit! Ik wil ook graag terug naar Parijs. Of londen, of gewoon een keertje naar Berlijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik wil ook nog een keer terug naar Berlijn, hele mooie stad. In Londen ben ik nog nooit geweest, maar die staat wel op m'n lijstje!

   Verwijderen
 3. Pretty! Hele mooie locatie om foto's te maken natuurlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauuw! Wat super tof dat je outfitfoto's hebt gemaakt bij de Eiffeltoren! De foto's zijn prachtig geworden, en dat vest ziet er echt heerlijk cosy uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's lieverd! Ik vind je shirtje heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke foto's! Oh ik moet ook mijn bel doorprikken haha, ik was er afgelopen zomer en ik denk er nog steeds aan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's, Parijs is geweldig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke foto's!
  dat zacht roze staat je echt ontzettend goed :)

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige locatie om foto's te maken! Mooie outfit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit, die kleur van je vest is heel mooi! Ahh Parijs, ben er vorig jaar geweest en ik wil terug!! Begrijpelijk dat je er geen genoeg van kunt krijgen ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke outfit en supermooie foto's! Ik vind het roze vest je heel goed staan. Je sneakers blijf ik zo tof vinden! Zijn echt leuk en lijken me comfortabel. Parijs blijft prachtig! Misschien is het leuk om je dagelijke make-up routine te laten zien? Een Kerstmis DIY serie of Sinterklaas DIY serie (je bent nog op tijd hiervoor hihi)? Misschien een artikel met tips voor je haar... battles met verschillende producten etc... kan wel even doorgaan nog, haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn ze ook, ze zitten echt heel lekker! Worden jammer genoeg alleen wel erg snel vies. Dankjewel voor je suggesties, ik zal er snel naar kijken. Wie weet komt het nog voorbij op LP!

   Verwijderen