02-11-14

Outfit | Centre Pompidou

Yaay, een nieuwe outfit! Deze is tevens ook genomen in het hartje Parijs :). Still missing the city. Bij het centre Pompidou maakte ik deze foto's, want ik vond de outfit die ik aan had ontzettend leuk! Mijn horloge matchte perfect met mijn nieuwe sjaal. Ik had er ook nog laarsjes onder kunnen dragen die ik mee had genomen die precies in dezelfde kleur waren als de sjaal, maar aangezien we met de groep een wandeling gingen maken door een wijk leek me dat niet verstandig. Deze sneakers lopen op dat gebied een stuk comfortabeler. Deze beelden zijn trouwens ook geschoten met mijn nieuwe lens, isn't it pretty? Ik ben er zoooo blij mee!JASJE, TOP, SJAAL H&M | BROEK -- | SCHOENEN PUMA SUEDE | HORLOGE THEMUSTHAVES.NL

De sjaal die ik in deze outfit aan heb heb ik trouwens ook gekocht in Parijs! Voordat de shoplog-video online komt heb ik waarschijnlijk allang alles verklapt qua gekochte spullen denk ik, maar zoals ik al eerder zei komt deze nog online. Ik moet 'm alleen nog bewerken, alleen zal de komende tijd wel wat afweziger zijn hier. Toetsweek is coming closer, meeeeh. In de middag hebben we bij het centrum van Pompidou gelunched bij Starbucks en hebben we daar voor mijn oom een laatste souvenir gekocht. Een onderbroek met de metrolijnen van Parijs erop, echt heel grappig. Daarna duurde het even voordat we de bus teruggevonden hadden, maar was allang blij dat we samen met 2 anderen de bus zochten zodat we niet alleen waren. Uiteindelijk sloten nog 4 anderen zich bij ons aan om de bus te zoeken. Net op tijd stapten we in, maar hebben uiteindelijk nog 20 minuten lang gewacht op 2 meiden die overigens niet Nederlands spraken, omdat zij gewoon te laat waren en waarschijnlijk de tijd niet wisten wanneer ze terug moesten zijn. Uiteindelijk werden ze ergens opgehaald en konden ze alsnog instappen. Maar zulk soort mensen heb je er altijd wel tussen zitten denk ik, haha. 

Wat vinden jullie van mijn outfit?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Parijs is echt een geweldige stad <3 En wat zie jij er onwijs leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Wat een super mooie foto's! Het is echt mijn droom om outfitfoto's in Parijs te maken <3. Het klinkt ook allemaal super gezellig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh leuke oufit!
  prachtige omgeving ook, parijs is gewoon zalig!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke outfit! Ik vind de combinatie echt geweldig! Toffe locatie ook voor outfitfoto's. Je sneakers passen anders ook erg goed bij je grijze vestje. Ik vind ze echt leuk! Je sjaal lijkt me echt heel comfy zitten, haha. Super mooie foto's heb je gemaakt met de nieuwe lens, a bit jealous, haha! Hopelijk heb ik mijn SLR ook snel! :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outift, staat je goed. Parijs is ook zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah Sharon deze foto's zien er echt prachtig uit. Die nieuwe lens doet het goed zo te zien :) Je ziet er prachtig uit, die sjaal vind ik leuk! Ik loop ook echt altijd op mijn suède puma sneakers. Vind ze zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen