20-11-14

Nieuwe layout!

Het is zover, mijn nieuwe lay-out is live! Het is weer lekker wat anders wat ik eerst had en ik ben er ook echt súperblij mee. Ik had het gevoel alsof de oude al een stuk verouderd was, en dat beïnvloedde misschien ook wel ergens mijn blog spirit. Soms heb je gewoon even de behoefte om je plekje op het web wat aan te passen - en wees eerlijk, het was naar mijn mening ook wel echt weer nodig. Een kloddertje html hier en een kloddertje html daar: welkom op de nieuwe Lovely Photography!

Zoals gewoonlijk heb ik weer hulp gehad van Maris, een superfijne blogger om mee te werken. Mijn vorige layout heeft ze ook ontworpen, maar we waren allebei van mening dat de tijd weer rijp was om LP een ander tintje te geven. De berichten zijn breder (de gehele pagina nu ook dus) en dat heb ik altijd al gewild, want dat vind ik zooo mooi! Mijn foto's springen er nu veel beter uit en alles oogt net een stukje rustiger. Omdat de pagina's nu breder zijn dan eerst, is ook het formaat foto's anders. Omdat ik meer als 350 artikelen op mijn blog heb gepubliceerd, vind ik dat toch net even teveel werk om al die foto's aan te passen. De tekst en foto's van artikelen staan van de meesten dus niet mooi of uitgelijnd, maar vanaf nu houd ik wel mijn nieuwe fotoformaat aan.

Ik wil Maris ontzettend bedanken voor de tijd en het geduld, want je hebt mijn blog weer omgetoverd tot een mooie webpagina! :) Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie van het nieuwe ontwerp vinden! Mocht je nog fouten ontdekken of dingen die niet soepel werken/uitzien, laat het me dan even weten!

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Superlief dat je mij er in noemt! Ik ben blij dat je er blij mee bent en het is inderdaad een grote verandering. Ook ik ben benieuwd wat anderen ervan zullen vinden! Ik vond het weer leuk om met je samen te werken. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het mooi geworden. Erg mooi dat je foto's nu breder zijn! Ik vind de sidebar ook erg leuk, en leuk gedaan met zwart en roze :) Complimentjes voor jullie allebei! Maris is inderdaad super lief ze heeft mij ook geholpen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het mooi geworden zeg. Lekker simpel en strak. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit! ik heb ook een nieuwe lay-out sinds gisteren! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, het ziet er erg mooi en clean uit! Voor je foto probleem, heb ik misschien wel een snelle oplossing zodat het fotoformaat allemaal wel 'goed' is. Maar je geeft zelf al aan dat je het zo goed vindt. Anders had ik je graag geholpen! Ik zou me ook weer helemaal gemotiveerder voelen na zo'n hele verandering, al vond ik je oude lay-out écht niet mis.

  BeantwoordenVerwijderen