30-11-14

My life as Sharon #20

Wow, wait a minute. Nummer 20 alweer van My life as Sharon? De tijd gaat zo snel! Op de laatste dag van november deel ik natuurlijk weer heel graag mijn persoonlijke foto's met jullie, al zijn het er deze maand een stuk minder dan normaal. Dat komt doordat ik toetsweek had en een week lang met mijn neus in de boeken heb gezeten, maar waar ik uiteindelijk hele goede cijfers voor heb gehaald. Verder zag ik Emily en Jessie weer, had ik een feestje, ging ik uiteten voor opa's verjaardag, was ik heel veel (extra) uren op school te vinden om te werken aan mijn PWS en behaalde ik de 1000 subs op Youtube! Meer zie je in de blogpost van vandaag.


De maand zelf begon niet zo fleurig, ik moest namelijk hard blokken voor de eerste toetsweek in 5 Havo. Ik vond het zelf heel spannend, maar dat heb ik altijd wel heel erg, omdat ik het zelf belangrijk vind dat ik een goede basis heb, zodat ik komend halfjaar niet met heel veel moeite het jaar moet halen. En al helemaal omdat we nu steeds verder naar het examen toe gaan werken, is dat al een minder grote last. Viet kwam in de toetsweek bij me langs en nam kruidnoten en chocola voor me mee, en legde daarna wat dingen aan me uit. Wat is het toch een schatje ♥♥

Gelukkig heeft toetsweek ook nog z'n voordelen - lekker vroeg uit. Dat roept om lekkere lunches! Met mama ging ik uit school nog wat boodschappen doen en haalden we carpaccio voor op brood. En, moeders maakte ook nog een supergoed gelukte latte macchiato voor me. Nom!

Voor mijn PWS (profielwerkstuk) maak ik geen onderzoek, maar ik zit bij de theaterproductie bij ons op school. Omdat ik tekenen heb in mijn vakkenpakket, heb ik mijn PWS hieraan gekoppeld en hoor ik dus bij de beeldende sectie van de productie. Wat dit inhoudt? Ik verzorg het decor en aankleding etc. voor de scènes. Ik maakte een logo voor een wasserette scène en ben er stiekem best trots op. Hij is zo leuk geworden! 4 december is de opvoering van het hele stuk, en ik stress 'm nu al helemaal, maar daarna ben ik dan wel al officieel klaar met mijn PWS. Yas!


Emily kwam ook weer buurten met de family en hebben daarna onze foto's weer lekker geupdated. Ook weer goed bijgekletst en gelachen, want het was alweer een maand geleden dat ik haar had gezien. 's Avonds bleven ze bij ons eten en hebben we nog een milkshake gehaald. Eigenlijk veel te koud ervoor, maargoed, soms kan het.

Opa was jarig en vierde dat met een gezellig etentje met de familie. Mijn oom en zijn vriendin, de kinderen van haar en mijn volle nicht waren er en mijn moeder, vader, broertje en oma.

Even lekker prutsen op mijn kapperskop. Deze kreeg ik vorig jaar tijdens Kerst van opa en oma, maar doe er eigenlijk veel te weinig mee. Je moet er ook echt even lekker voor gaan zitten, en dat is iets wat ik niet heel vaak doe. Op zich is dat met bloggen ook wel zo, maar dat voelt voor mij toch weer anders. Vlechten vind ik altijd superleuk, dus dat doe ik dus nu steeds vaker. Kapster in spé!
Wat had ik m'n lieve Indo'tje al lang niet gezien zeg, het was bijna erg gewoon. We besloten weer even te gaan daten en op zondagmiddag kwam ze naar mij toe. Ik wilde nog een paar foto's maken van mijn outfit om deze te delen voor op de blog, dus dat hebben we dan ook gedaan. Ik heb ook nog wat mooie foto's van Jessie gemaakt en in de avond werd ze weer opgehaald.

We [are] so cute.

Op woensdagmiddag heb ik altijd een tussenuur en Sanne was uit, dus we gingen samen even een uurtje de stad in. Ik moest hoognodig weer een nieuwe concealer en poeder kopen, want ze waren helemaal op. Een enorm grote pan in mijn favoriete concealer van Catrice en mijn Essence poeder was een tijdje geleden in 100 stukken gebroken. Ik nam een belegd broodje van de Bakker Bart en Sanne had blijkbaar hele erge honger, haha.

En een groot hoogtepunt in mijn YouTube "carrière" was toch wel het behalen van de 1000 abonnees! Whaaaaa, ik kan het gewoon niet geloven. Het ging de laatste paar maanden ontzettend snel en ik kreeg zelfs het exacte getal 1000 niet eens gescreenshot, omdat er 2 volgers op het zelfde moment bijkwamen en YouTube het getal maar niet wilde refreshen. Anyways, ik ben echt superblij en heb van heel veel vriendinnen al lieve felicitaties gehad. 1000 mensen, oh men, dat is zó veel! Thank you all SO SO much! <3

Ik heb geen andere leuke foto's om met jullie te delen. Het enige wat ik veel heb gedaan deze maand is het luisteren naar kerstmuziek en is bijna alle aandacht naar school gegaan. It stresses me out, echt serieus, ik moet overal nog presentaties voor houden en boeken uitlezen (want oh ja, Sharon doet dat altijd zo braaf want ze houdt zo ontzettend veel van boeken lezen, jum) en dan heb ik ook nog die PWS uitvoering volgende week.. Ik ben zo nerveus! Maar goed, hoop dat het allemaal wel goed gaat komen. Wish me luck!

Zoals ik al eerder heb verteld ga ik aanstaande dinsdag naar het ROC Beauty College in Utrecht voor een meeloopdag bij de kappersopleiding - hier heb ik vrij voor gekregen. Ben heel benieuwd en hopelijk krijg ik zo nog een betere indruk van de school en krijg ik de kans om vragen te stellen. Vandaag is papa jarig (happy bday to my favourite men in the world ♥) en toevallig organiseerde zijn broer een brunch omdat zijn bedrijf x-aantal jaar bestaat, dus dat was mooi meegenomen. Ik ga mezelf straks lekker volladen met lekker eten. In de middag gaan we met het gezin naar de film 'Pak mijn Hart'. Foto's hiervan horen eigenlijk dan nog in deze MLAS, maar die deel ik dan in nummer #21. En morgen is het dan officieel weer december, en over 4 weken is het jaar alweer voorbij. Hebben jullie nog ideeën voor leuke kerstvideo's voor op mijn YT kanaal? Leuke suggesties zijn altijd welkom :) Enjoy your sunday!


4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Die broodjes zien er zo lekker uit! Leuke foto's <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige foto's en gefeliciteerd met je 1000+ abonnees !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Die vlecht ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen