12-11-14

Kapster in spe

Gelukkig is mijn toetsweek inmiddels over en heb ik vandaag eindelijk de rust kunnen vinden om weer eens lekker te bloggen. Eerlijk gezegd ben ik nog steeds niet bijgekomen ervan, wat aan mezelf ook nog wel te merken is. Moe, hoofdpijn en beginnend verkouden. Maargoed, show must go on. Op de een of andere manier vergt toetsweek zóveel energie en de stof is ook echt moeilijk, maar ik heb tot nu toe hele goede cijfers terug gehad. Nog geen een onvoldoende! Heb nog niet alles terug, maar voor alle inzet is dit toch een soort beloning. Anyways, het weekend zit er ook weer op. Afgelopen zaterdag had ik een feestje van een vriendin, Lisa, die een tijdje terug 17 werd. Was erg gezellig, alleen was kapot toen ik thuiskwam. Ook waarschijnlijk allemaal door zo'n intensieve leerweek. Zondag kon ik gelukkig wel redelijk m'n roes uitslapen - 's middags kwamen Em en de rest van de familie Brinkjes langs. ♥♥En van de week heb ik eindelijk de tijd gevonden om weer eens lekker bezig te zijn met mijn kapperskop. Deze heeft synthetisch haar en wil er eigenlijk eentje met echt haar, maar het allerleukste is al dat mama me 2 gecertificeerde scharen en een nekmes heeft gegeven. Ze heeft vroeger een kapperscursus gevolgd, dus gaf de scharen nu aan mij door. Aangezien m'n pop dus van die barbieharen heeft met hartstikke dode/plastieken punten, heb ik met de schaar de punten eraf geknipt. Het stelde op zich niks voor hoor, het was maar een klein stukje, maar nu kan ik wel lekker ongestoord vlechten zonder dat er allemaal haren uitvallen. Met mijn spiegel op het bureau en wat producten erbij was een soort homemade salon. Haha! Ik ga hier veel meer tijd voor vrijmaken, want ik heb het echt gemist! En oja, wisten jullie al dat ik samen met Maris een nieuwe layout aan het maken ben? Ik ben excited!! Jullie zien 'm vanzelf verschijnen zodra die af is! ;-) Fijne week allemaal!

Hoe was jouw weekend? Liefs, Shar x

3 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke foto's allemaal! Wat lief dat je scharen hebt gekregen van je moeder. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat lief dat je scharen hebt gekregen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, als je ooit een keer zo ver bent en helemaal bent opgeleid (en misschien wel een eigen salon?) dan laat ik mijn haar een keer bij jou doen, hihi! Volgens mij ben jij wel goed! Wat lief dat laatste stukje van je ♥ Ik ben ook echt excited! Nu nog een paar laatste dingetjes voor de puntjes op de i dan is ie denk ik wel af! Leuke foto's! Ik vind je persoonlijke blogposten echt leuk om te lezen. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen