15-10-14

Wishlist Parijs ♥

Aaaaaaaah, nog 8 dagen en dan gaat een van mijn langverwachte levenswens in vervulling: ik ga naar Parijs! Ik zit dit serieus met trillende handen te typen, ik ben gewoon zenuwachtig voor deze leuke ervaring. Ik kan éindelijk met de Eiffeltoren op de foto, als een guru flauwvallen in de Sephora, Chanel en Dior en als een fashionista met m'n designertasjes de Champs-Élysées bewandelen en tegelijkertijd poseren op alle verschillende plekjes om deze vervolgens te kunnen delen op de blog. Nee, ohmygod, ik kan écht niet wachten gewoon. Ik weet nog geen eens welke kleding ik mee wil nemen, want once in Paris, good in Paris. Ik heb daarom ook een wishlist opgesteld van items die ik wel heeeeeel graag wil bemachten, aangezien er een aantal merken in Nederland maar moeilijk te verkrijgen zijn. Producten die aardig aan de prijs zijn, maar ik heb van 't jaar daarom hard gespaard om de "shop till you drop"-quote te verwezenlijken, haha!
                                       
Vóórdat ik naar Parijs ga, wil ik heel graag toch even de 50mm f1.8 lens halen. Hoe mooi zou het zijn als ik in de stad zelf van die prachtige bokeh-foto's kan schieten. Stel je voor: 's avonds bij de Eiffeltoren. Ik heb het beeld in ieder geval al helemaal voor me. Ik denk dat bestellen de beste optie is, hij kost bij Mediamarkt rond de €100 euro en je hebt 'm de volgende dag al in huis. En niet alleen is deze lens voor Parijs ontzettend mooi, voor mijn aanstaande blogfoto's is deze natuurlijk ook ontzettend handig om te hebben bij de SLR-collectie. 

En dan op naar de makeupjes. Wat dacht je van een NARS lipgloss of een MUFE primer? *hartjes in ogen emoji*. Ik wil in de Sephora echt producten kopen van merken dat in Nederland bijna of helemaal niet te krijgen is. De kleur 'Piree' van de Larger Than Life Lipglosses spreekt me heel erg aan en is een mooi, dagelijks kleurtje. Ben namelijk niet zo van de hele opvallende tinten, ik draag ze toch niet.. Ook zonde van het geld anders. De kleur heb ik nog niet echt vastgesteld voor mezelf, misschien zie ik daar wel een veel mooiere tint die ik aan mijn stash wil toevoegen.

Wat betreft de HD primer van Make Up For Ever, daar ben ik al jaren op aan het azen. Toen de Sephora nog in Nederland was en bijna weg ging, stond ik nog voor het schap te twijfelen tussen Naked 2 of tussen deze primer. Jammer genoeg hadden ze de neutrale, witte tint niet meer, dus ben ik alsnog met een UD's oogschaduwpalet de Sephora uitgelopen. Nog steeds is dit een van de beste primers die ertussenuit sprint, van elke review ik op internet lees. Dat wil ik ook wel eens zien! Van primers kun je ook nooit genoeg hebben, right?!

De Lancôme Teint Miracle Foundation is ook in Nederland te verkrijgen, maar ik twijfel nog een beetje of dat ik 'm daar koop, of hier in Nederland. Je zit toch met de kleur van je huid te kijken.. Nouja goed, de reden dat ik deze erg graag wil is dat deze foundation vaak wordt gebruikt op celebs in films of op de rode loper. Deze is voornamelijk gericht op de mensen met een droge huid, en laat ik daar nou nét een persoon voor zijn. Kom maar door hoor, Teint Miracle!

En last but not least, nog een lekkere warme sjaal! Ik vind zulke lekkere wikkelsjaals al een lange tijd erg leuk bij leren jasjes (nu ik er eentje heb wil ik 'm natuurlijk gewoon) en andere jassen, en spot ze regelmatig bij de H&M. Deze kosten daar €10 en zijn verkrijgbaar in volgens mij nog 3 andere kleuren. Dit is precies zo'n accessoire met het ik-wil-het-hebben-gehalte.

Wat staat er op jullie wishlist en hebben jullie nog aanraders voor in Parijs?

10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah wauw, wat een prachtige wishlist en ahhh je gaat bijna naar Parijs! Oh god, lichtelijke jaloezie hier aangezien ik ook ernstig addicted ben met Parijs, haha. Ooit hoop ik er ook heen te gaan. Die lens ziet er echt heel mooi uit en ben dan ook heel benieuwd naar de foto's! Ik baal zo dat er geen Sephora meer is in Nederland... maar gelukkig zijn dat wel prachtige souveniertjes als je in het buitenland bent! Het is nog 8 dagen maar ik wens je alvast heeeel veel plezier in Parijs! ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, gaat goed komen daar. Heb er zooooo veel zin in, whaa!

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijke wishlist! Veel plezier met de leuke voorbereidingen, het wordt vast geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat gaaf, ik wil ook echt naar Parijs <3 Veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een 50mm lens en ben er zo blij mee!! Mooie wishlist heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah ik ben zo jaloers dat je naar Parijs gaat, heel veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dankjewel! Jullie gaan mijn verhalen lezen!

   Verwijderen
 6. Ah wat is het heerlijk om jouw enthousiasme te lezen. Ik ben in 5 havo met school naar Parijs geweest. Was echt een geweldige ervaring. De lens is inderdaad heel mooi, die moet je zeker halen voordat je erheen gaat. Ik dacht trouwens wel dat ik er maar €80,- voor had betaald.. Niet in een aanbieding.

  Ah ik ben zo jaloers, ik zou ook zo graag wat van NARS willen scoren. Toen ik in Parijs was, was ik nog niet helemaal into zulk soort merken, haha. Ik ben benieuwd of je ook het Too Faced Chocolate Bar palette gaat kopen. De foundation zou ik als ik jou was gewoon een keer in Nederland kopen. Ik zou eerder gaan voor merken/producten die niet in Nederland te koop zijn. Die foundation kan je altijd nog halen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen Amber! <3 Van 80 euro kan inderdaad ook hoor, ik ga nog een keertje goed kijken. Zal het wel een van deze dagen moeten bestellen wil ik het binnenhebben voor Parijs en om er nog eventjes mee te experimenteren. Voor het palet van Too Faced wil ik nog kijken of het m'n geld waard is als ik daar ben, waarschijnlijk werk ik deze wishlist ook lang niet af. Ik heb inmiddels besloten dat ik de foundation inderdaad gewoon in Nederland haal zodra mijn gala bijna in zicht is. Daar wil ik toch echt een mooie en goede foundation voor aanschaffen!

   Verwijderen