17-10-14

What's on my Spotify

Wat is het lang geleden dat ik mijn current playlist met jullie heb gedeeld! Normaal gesproken doe ik dat natuurlijk altijd in het kort in een maandelijkse Currently.., maar aangezien ik deze vorige maand niet heb geplaatst is het voor mijn gevoel heel lang geleden. Het leek me leuk om een few of my faves te noemen die de laatste tijd vaak aangeklikt worden in mijn Spotify bibliotheek. Opvallend is dat ik nu veel R&B luister en van die nummers met van die subtiele, latin invloeden. Ik vind zo'n genre naast dance namelijk ook erg leuk! En voor de liefhebbers, de link van mijn volledige Spotify profiel staat in dit artikel vermeldt zodat je meerdere afspeellijsten van mij kunt bekijken!


  Laugh Till You Cry - Faydee (feat. Lazy J)
Op dit nummer ben ik zó gek! Emily tipte het nummer aan me toen ik vorige keer bij haar was, en vanaf toen ben ik ook steeds meer nummers van Faydee gaan besluiteren. Zo zijn ook Catch me, Unbreakable, Far Away, Maria, Habibi (I Love You) en Can't Let Go faves van dezelfde zanger. 

 Letting Go (Duty Love) - Sean Kingston ft. Nicky Minaj
Dit nummer is ook zoooooo tof - een heerlijk R&B nummer waar ik niet op stil kan zitten. Sinds de nieuwe single van Nicky, Anaconda, heb ik een soort van lichtelijke "ergernis" aan haar, ik bedoel, de clip slaat helemaal nergens op en het nummer klinkt voor geen meter. Gelukkig maakte ze het weer goed in dit nummer! Van Sean Kingston vind ik het nummer Rum And Raybans featuring Cher Lloyd ook erg leuk, maar vind alleen de zang-gedeelten leuk, het refrein is slecht, haha.

 Stupid Love - Jason Derulo
Het laatste album van Jason vind ik sowieso een aanrader. Ik luister dan wel niet alle nummers, maar een aantal ervan heb ik in mijn playlist staan. Stupid Love geeft me om de één of andere reden een heel relaxed gevoel en geeft een soort salsa-achtige stijl.

 Are You With Me - Lost Frenquencies 
In eerste instantie kwam ik deze tegen via de standaard afspeellijsten op de iTube-app, een app die ik gebruik voor muziek op mijn iPhone. Ik voegde 'm meteen toe omdat het een ontzettend lekker nummertje vond voor onder video's, maar ik hoor hem de laatste tijd steeds vaker op de radio voorbijkomen.

 Outlines - Mike Mago ft. Dragonette
Outlines hoor ik ook erg vaak op de radio, maar daar stuitte ik op via de Spinnin' Records en DANCE Digster afspeellijsten. Aanraders om te volgen trouwens als je van dance hits houdt, er worden wekelijks nieuwe nummers aan toegevoegd en er zitten af en toe hele leuke liedjes tussen die ik dan weer naar mijn eigen bibliotheek sleep. Gotta love Spotify! <3

 Need You Right Now - Bethany Mota ft. Mike Tompkins
Wat ben ik ontzettend blij voor Bethany wat zij de afgelopen paar maanden allemaal mee heeft gemaakt! Nu ze haar eigen single heeft opgenomen (ik wist tot een klein stukje in haar video pas dat ze kon zingen, en vanaf toen zag ik steeds meer YouTubers volgen door een stuk te zingen wat ook nog eens goed klonk, ook Nederlandse vloggers) Ik wist niet zo goed wat ik van Bethany's zangkunsten kon verwachten, maar ze kan zo mooi zingen! Je hoort af en toe een vrij duidelijke autotune erdoorheen, maar goed, moet kunnen. Beth behoort tot een van mijn favo YouTubers. Ik bedoel: bij wie niet?!

Zo, dat was mijn lijstje voor deze keer! Benieuwd naar mijn volledige playlist? Ik heb verschillende playlists met o.a. eentje voor liefdesverdriet, of wanneer je gewoon even zin hebt in van die sad (love) songs. Af en toe heb je die momenten eens. KLIK HIER om mijn Spotify profiel te bekijken. Ik heb ook een aantal afspeellijsten op privésessie, maar ik ben van plan binnenkort een afspeellijst te maken met nummers die leuk zijn tijdens het reizen etc. Zijn jullie daar benieuwd naar? Misschien dat ik voordat ik naar Parijs vertrek nog een update maken voor travelsongs. Lemme know! 

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Jaaaa, het is zo leuk dat Bethany Mota nu ook een liedje heeft! Ik ga de andere liedjes uit je playlist eens luisteren. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bethany is ook mijn favoriete youtuber, ik vind haar zo geweldig. Het nummer vind ik een beetje nep, maar wel leuk! Outlines luister ik ook, dat 2e nummer ken ik nog niet maar hij klinkt tof. Ga 'm gelijk opzoeken :) thanks!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke liedjes! Ik ben erg benieuwd naar die van bethany mota, ik ga eventjes luisteren. :)

    BeantwoordenVerwijderen