05-10-14

VIDEO | Fall/winter lookbook 2014


Weten jullie nog dat ik rond de 20e van september vertelde dat ik samen met Vita bezig was met een leuk project? Eindelijk kan ik het met jullie delen! Vita heeft geholpen met het filmwerk en de beelden zijn echt heel gaaf geworden. Ik heb zo'n 4 maanden geleden een Summer Eve video geplaatst waar ze me ook een deel mee heeft geholpen en toen was ik al superenthousiast over de manier hoe ze de video in beeld bracht. Het is zo fijn om iemand te hebben die het leuk vind om te filmen en weet hoe ik het ongeveer wil hebben, omdat ze mijn stijl als een van de besten weet. Thanks again sweetheart! <3 Dit is tevens de eerste keer dat ik een lookbook film en bewerk met een ander editprogramma, dus er kunnen wat foutjes inzitten. Please forgive me, ik ben vooral heel erg aan het wennen aan het nieuwe programma en kijken of het überhaupt wat is voor mijn verdere video's. What do you think? ♥

10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Suuuperleuke video! Echt heel mooi in elkaar gezet. Je hebt erg leuke outfits aan. Mijn favoriete outfit is denk ik de laatste met je toffe leren jasje. Wat me trouwens wel opviel is dat je veel aan je haar zit, haha, grappig detail! Je hebt ook gewoon heel mooi haar. Erg leuk om te lezen ook dat Vita het beeld heeft gefilmd, doet ze echt supergoed! ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik zit enorm vaak aan m'n haar. Maar, zoals ik al aangaf, het is de eerste keer dat ik een Lookbook film, dus wist niet goed welke poses ik moest aannemen. Naarmate ik oefen zal ik dit allemaal wel minder worden hoop ik, haha.

   Verwijderen
  2. Haha het viel me gewoon op, niks mis mee! Als ik lang haar zou hebben zou ik er ook heeel vaak aan zitten omdat ik nooit lang haar heb gehad haha! Komt vanzelf wel allemaal!

   Verwijderen
 2. Weer een super leuke video! Hele mooie beelden en outfits ofcourse :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan, ook echt fijn om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke video en leuke outfits draag je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave plekken heb je uitgekozen voor het filmen van je outfits! Wat lief dat Vita je heeft geholpen. Ik vind alle outfits leuk maar als ik er één mocht kiezen ga ik voor de laatste want ik vind je jasje echt heel gaaf! Lijkt me erg veel werk om te filmen maar je hebt er een mooi resultaat uit gehaald Shar, good job :)

  BeantwoordenVerwijderen