11-10-14

Quick outfits (shots) #11

Hiiiiii everyone! Ik heb echt een topweek gehad en ik weet niet waarom. Misschien dat ik weer een boel nieuwe items in mijn kast heb hangen? Een nieuw bestelde jas, een nieuwe trui en schooltas die mama meebracht toen ze ging shoppen in Utrecht. Afgelopen woensdag ging ik met mijn werk uiteten, omdat een collega met zwangerschapsverlof is! Eind deze maand is ze uitgerekend, dus we konden haar zo nog even zien voordat ze begint aan de laatste loodjes. En nu we het toch over positieve dingen hebben, ik heb ook al een aantal cijfers terug! 8,3 voor SE Spaans (al mijn toetsen zijn dit jaar SE's) en een 6,6 voor Nederlands taalverzorging. Me so happy! Ik heb zoals altijd weer een nieuwe Quick Outfits voor jullie klaarstaan, snelle shots die ik maak in de spiegel voor ik de deur uitga. Kijk mee!


Voor een middagje Den Bosch met mijn ouders en Robin draag ik een donker gewassen jeans van de winkel waar ik al mijn andere highwaisted broeken van heb. Deze had ik toen net nieuw geloof ik, want van mama was een nieuwe broek echt weer nodig. Daarbovenop mijn geliefde en misschien iets te vaak gedragen top van Elise, leren jackje van Vero Moda en een sjaal die ik waaaay ago voor mijn verjaardag van een vriendin kreeg. Kan al best 3 jaar geleden zijn!

Back to normal life. Ik draag hier het VOGUE shirtje met daarop een witte cardigan van Primark. Deze heb ik trouwens al zó lang niet meer aangehad! Ik wist nooit waarmee ik 'm leuk kon combineren, maar ik vond deze outfit uiteindelijk wel erg leuk. Ik draag dezelfde broek als de vorige outfit.

In de vierde droeg ik echt onwijs veel blazers. Nu zijn we nog maar net in het nieuwe jaar begonnen natuurlijk, maar ik merkte ineens dat ik nog heel weinig blazers had aangehad! Daar bracht ik verandering in. Hier draag ik een witte blazer die ik kocht in een klein boetiekje waar ik per toeval langskwam, ik weet de naam er helaas niet meer van. Het shirt wat ik eronder aanheb heb ik al sinds de 1e of 2e ofzo, en komt van de Only. Met een geprinte sjaal van de Only maakte ik de outfit af.

Ik wil altijd meteen de volgende dag mijn nieuwe kleding aan als ik iets nieuws heb gekocht. Een tijdje terug kreeg ik van mama dit roze vest, en ik ben er nog steeds helemaal gek op. Ik combineerde hem deze dag met een grijs shirt van Tommy Hilfiger, waarin de babyroze accentjes leuk in terugkwamen met het vest. Daaronder een broek van Only, die ik trouwens niet meer draag omdat het lage model echt niet mooi staat met mijn steeds breder-wordende heupen. Helaas niet de curves à la Beyoncé.

Het was koud, dus ik trok een warme trui uit de kast. En niets is warmer dan mijn geliefde, harige Primark trui. Ik kocht hem, net zoals de witte cardigan die ik eerder in deze post noemde, tijdens de opening in Eindhoven - dus dat is al wel weer een tijdje terug. Ik draag inmiddels de bekende spijkerbroek onder de trui en droeg hier verder niet veel poespas bij naast mijn dagelijkse sieraden. Comfy boven alles.

En tot slot droeg ik dit tijdens het werketentje afgelopen woensdag. We gingen eten bij La Cubanita in Den Bosch, een tapasrestaurant. Ik had nog nooit tapas gegeten, dus ik was heel benieuwd! Het was erg gezellig met z'n allen en ik heb echt enorm lekker gegeten. Je krijgt steeds kleine hapjes voorgeschoteld, volgens mij hadden wij een menu van 13 kleine hapjes, maar daarna zit je ook wel echt vol hoor. Gelukkig ging het ijs er nog wel in! ;-) Je kunt in dit restaurant trouwens de gerechten niet zelf uitkiezen, het wordt gewoon voorgeschoteld, alleen ik hoorde dat dit bij de vestiging in Utrecht bijvoorbeeld wel weer kan.

Maargoed, ik dwaal af, ik had mijn lichtgewassen broek aan van de Hema en het is de enige low-waisted broek die nog mooi bij mijn figuur staat. In andere lage broeken puilen mijn heupen echt uit (wat ben ik een zeur vandaag). Daarbovenop weer de witte top van Elise (oh gosh wat hou ik van die top, het kan óveral bij en ik vind hem zo leuk!) met daarop een zwart-wit gestreept jasje van de winkel waar ik mijn broeken altijd koop.
Welke outfit is jouw favoriet?

16 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke outfits weer! Ik vind outfit 1, 4 en 6 heel erg leuk! Je hebt echt een leuke stijl. De Primark fluffy trui heb ik ook nog steeds, haha, heb er nu een vest bij gekocht die net zo lekker zit. ☺Die broek bij outfit 4 vind ik je anders nog wel goed staan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt omdat er een vest over de heupen heen valt. Als ik alleen een shirtje of blazer draag wat tot mijn heupen komt, of iets straks, dan zie je ze echt wel erg goed haha

   Verwijderen
 2. Super leuke outfitjes heb je aan gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh super leuk om te zien! Ik vind dit artikels zo leuk! De eerste outfit is mijn favoriet! Die is echt geweldig! Ook vind ik je babyroze vest echt heel schattig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfits, echt ook mijn stijl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfits draag je! En ik ben dol op je roze vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfitjes! Die laatste vind ik erg leuk :) Leuk dat je bent gaan eten bij La Cubanita in Den Bosch, daar wil ik namelijk ook nog graag naartoe! Ik zou deze outfits ook zo aantrekken hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Outfit 2 is mijn favoriet, staat je echt heel goed! Dat roze vest is trouwens ook heel leuk, ik zoek zelf al een tijdje naar zo iets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vero Moda/Only is the place to be ;-) Thanks btw!

   Verwijderen
 8. ik vint je jasje op foto 6 erg leuk, waar heb je die gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vint je jasje op foto 6 erg mooi, in welke winkel heb je die gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen