27-10-14

Q&A (Answer part): "ooh no"-dingen, knapste hunks en trends

Dacht je dat je me al redelijk kende? Ik denk het niet! Ik heb een heleboel vragen gekregen vorige maand waarin ik in de Question part vroeg of jullie vragen wilde achterlaten die ik zou kunnen beantwoorden. En wat zijn ze leuk deze keer! Jullie worden steeds origineler met het bedenken van leuke vragen. Mijn laatste Q&A van vorig jaar november was een waar succes en besloot het dit keer weer op precies dezelfde manier te doen. Het was ook zo leuk om te maken en al jullie positieve reacties daarop te lezen! Ik wil geen standaard manier van vraag-antwoord maken, maar een eigen creatieve draai eraan geven zonder dat het onoverzichtelijk wordt. Zoals altijd heb ik niet alle vragen kunnen beantwoorden omdat het er te veel waren voor in 1 artikel. Met dit keer vragen zoals welke hunks ik nou echt lékker vind, mijn favorieten landen/steden, wat ik mee zou nemen met een verre reis of waar ik wil wonen. Lees mee!
2 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Leuk om te lezen! Ook heel gaaf hoe je dit artikel hebt gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt superleuk opgemaakt! Heel leuk om te lezen <3

    BeantwoordenVerwijderen