23-10-14

PARIS BABY + 50mm impressions

Bonjourrrr! Als je dit leest zit ik waarschijnlijk recht op van de zenuwen in bed óf ik zit al in de bus (afhankelijk wanneer je dit artikel leest) onderweg naar de stad van de liefde.. PARIJS! Ik kan niet wachten om mijn liefdegevoelens te uiten aangezien jullie weten hoe de relatie is tussen mij en deze stad (ook al ben ik er nog nooit écht geweest, als je begrijpt wat ik bedoel) Zoals ik al vertelde in mijn laatste wishlist stond een 50mm lens nog altijd hoog op mijn lijstje. Ik vond deze stedentrip dan ook een goed excuus om de lens dan ook te bestellen, dus zo gezegd zo gedaan! Afgelopen dinsdag kwam 'ie binnen en ben er echt heel blij mee! Lekker onscherp die achtergrond, gotta love ittttt. Ik heb nog een aantal niet-zulke-denderende-foto's ermee gemaakt, alleen om een eerste indruk te laten zien van de lens. Ik heb zelf ook nog maar amper tijd gehad om er lekker mee te rommelen, aangezien ik dinsdag en woensdag gewoon weer aan het werk ben geweest. In Parijs heb ik daar gelukkig wel tijd voor en daar zullen jullie ongetwijfeld foto's van op de blog terugzien!


Samen met mijn tante ga ik als toerist de stad verkennen. Misschien kunnen jullie het nog herinneren, maar dit was een cadeautje van haar voor mijn 16e verjaardag. Leukste cadeau ooit misschien wel! Om 10:00 stappen we in Hazeldonk op (laatste opstapplaats) en vanuit daar gaan we met de bus richting Parijs. Ik heb er zó veel zin in! Ik vond het dan ook onwijs lastig om kleding uit te kiezen, want ik moet er wel leuk uitzien daar en de outfits moeten voor de blog dan ook wel leuk zijn. Am I right ladies? Ik verwacht niet dat ik Wi-Fi heb in het hotel (misschien ook wel?), maar mocht het wel zo zijn kun je mijn avonturen volgen op Twitter en Instagram. Op de blog zelf zal ik afwezig zijn, maar er komen wel gewoon artikelen online. Ik kan dus niet op al jullie reacties reageren, maar dat doe ik als ik weer terug ben uiteraard. Zie je snel!! X

12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Oh wat heerlijk Parijs! Alvast veel plezier! Heel veel plezier met mooie foto's maken met de 50mm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh echt heel veel plezier in Parijs en geniet er lekker van! Die lens is overigens echt prachtig! I want a SLR so bad, haha. Mooie foto's ermee maken moet vast lukken in Parijs! <3 Vind deze foto's er al heel goed uit zien!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier in the city of love! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi die lens!<3 Veel plezier in Parijs!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Parijs!!! En wat fijn dat je zo een lens hebt, hij maakt hele mooie fotos.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo ontzettend leuk! Heel veel plezier in Parijs en met je 50mm lens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb die ook heel veel plezier heb je ervan met filmen soms moeilijker ! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh Parijs! Ik ben echt verliefd op Parijs! (en dus stiekem ook een beetje jaloers dat jij daar nu heen gaat terwijl ik op school zit meh) haha. Echt super leuk dat je tante dat als verjaardagscadeau heeft gegeven! Heeeel veel plezier! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel plezier in Parijs meid! Mooie foto's ook. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen