25-10-14

OUTFIT | BACK TO BASIC

Al een hele lange tijd geleden ontving ik van webshop themusthaves.nl 2 items opgestuurd om te reviewen. Er verstreken een aantal maanden, omdat ik de producten eerst op maat moest laten maken. Papa die weinig tijd had om er naar te kijken en het op maat laten maken bij de juwelier zelf, zou me weer een boel geld kosten, wat ik ergens ook weer een beetje zonde vond. Afgelopen week maakte Vita van mij wat outfitfoto's, ook al weer zo lang geleden! Eindelijk was het item door papa versteld op maat en droeg ik het meteen tijdens het maken van de foto's. Ik ben tevens supertevreden over de foto's, eens even wat andere poses en gezichten, want daar kan ik nog wel wat bij leren. En Vita, thanks voor de edit-skills! Benieuwd naar de items van deze betaalbare webshop? Klik dan op continue reading!SPIJKERJASJE H&M | BROEK PRIMARK | TOP THE STONE (VERO MODA) | SNEAKERS PUMA SUEDE | HORLOGE & ARMBAND THEMUSTHAVES.NL

Themusthaves is een onwijs leuke, betaalbare webshop. Ik ben ook helemaal gek op hun kleding, wat betreft blazers, vesten, tops en overige sieraden. Ik wist niet wat ik opgestuurd zou krijgen, maar ontving in een mooi, chique doosje een prachtig rosé gouden horloge met een daarbij matchend armbandje (€8,95). De levering is snel, een aantal dagen nadat ik contact had gehad met de webshop lag het pakketje al thuis! Overigens was het ook nog in een grote envelop verpakt en daarna dus in een mooi doosje. Het enige nadeel van dit horloge vind ik wel, en dat moet ik er wel bij vermelden, is dat je 'm opgestuurd krijgt in één maat. Dit is ontzettend groot, laten we zeggen voor iedereen. Ook mensen met hele dikke polsen zullen er in verzuipen. Nu kun je dat dus thuis doen of bij een juwelier op maat laten maken, maar ik vind dat niet zo praktisch. Ik ben er zelf namelijk ook lang mee bezig geweest om 'm passend te maken. Je hebt er in ieder geval een handige vader, vriend of eventueel ontzettend handige moeder (of jezelf als je dat bent natuurlijk) voor nodig wil je dit voor elkaar krijgen.

Het horloge kost voor mijn doen niet zo veel, en al helemaal niet omdat 'ie tegen water kan en bestaat uit roestvrij materiaal. Mijn zilveren horloge die ik elke dag draag kan niet tegen water, en kan ik dus ook niet omdoen naar mijn werk waar ik continu met mijn handen in het water zit. Dat vind ik zo jammer, want ik kan al zo weinig sieraden naar mijn werk dragen vanwege chemicaliën etc. Ik heb 'm van de week gedragen en heb van verschillende collega's al veel complimenten gehad. Het viel ze gelijk op! Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan van gouden sieraden, maar van rosé ben ik nu een beetje gaan houden. De 'MK Rose Watch' is te koop op de webshop van The Musthaves en kost €29,95.

Waren jullie al bekend met deze shop en wat vind jij van de sieraden?

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik ben dol op rosé gouden juwelen! Dat armbandje en horloge passen mooi bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit en super mooie foto's! Foto 5 is echt totaal mijn stijl qua bewerking, hihi. Het armbandje en horloge zien er heel mooi uit, jammer dat je het horloge moest verstellen.Ik heb met dat soort horloges er ook altijd last van en moet er dan twee of drie stukjes eruit halen, dan past ie perfect. Tof dat ie ook waterdicht is! Ik heb weleens van de webshop gehoord. Zelf heb ik een heel mooi zilveren horloge van Loavies die ik met veel plezier draag :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's, ze zijn erg mooi bewerkt! Vooral de laatste 2 zijn prachtig. Ook een erg mooi horloge, en fijn dat 'ie tegen water kan. Zo hoef je niet als je bijvoorbeeld je handen gaat wassen meteen je horloge afdoen omdat 'ie er niet tegen kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! Die eerste foto is echt prachtig! En je horloge is ook zo mooi! Super mooie simpele outfit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi horloge! Inderdaad jammer dat 'ie altijd versteld moet worden. Leuke outfit draag je!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! De foto's zijn heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Sharon,

  Wat ontzettend leuk om te lezen!
  Veel plezier met jouw MK Rose Watch namens de meisjes van The Musthaves!

  LOVE XX
  Team The Musthaves
  www.TheMusthaves.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, prachtige foto's! Je horloge vind ik echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen