03-10-14

NEW IN | Collective haul

Een paar weken geleden (en gisteren) dook ik de stad in en kocht daar een paar nieuwe items om de herfst te kunnen overleven. Niets gaat boven een middagje winkelen en al helemaal als je salaris gestort is, niet waar? Zo ook mijn geval, ik had een tijdje niets meer gekocht en vond dat ik mezelf weer een paar nieuwe dingetjes mocht gunnen. Een leuke outfit maakt je dag ook meteen een heel stuk leuker vind ik altijd, en als ik niet blij ben met mijn outfit (dat gebeurd ook best vaak!), dan voel ik me ineens ook een heel stuk minder zeker. Herkenbaar? Ik wilde deze aankopen nog even met jullie delen voordat ik het al overal al heb genoemd in andere artikelen. Ben je benieuwd? Klik dan op continue reading!


Het volgende item kon ik net zoals het vest niet op de site vinden, maar ik kocht deze grijze, losse top bij The Stone - wel van Vero Moda, om niet te vergeten. Ik was gisteren nog even 's ochtends de stad in gegaan, ik wilde namelijk nog een leuke top scoren voor het uitgaan. Ik ga vanavond met een vriendin namelijk uit bij Brothers Festival Dome, in Utrecht. Zo veel zin in!! Ik twijfelde echt heel erg, zoals altijd, maar stiekem heb ik dus in mijn hoofd al een keus gemaakt (terwijl ik dat eigenlijk onbewust doe en het soms superirritant is). Want kijk, ik zal het dilemma kort verwoorden. Ik was eerst alleen van alles aan het passen, daarna kwam Vita tijdens haar tussenuur langs voor advies waarna ik 'm niet meenam. Toen ik weer terug naar school reed had ik nog een uur over, en twijfelde ik. Uiteindelijk ben ik met een andere vriendin teruggereden om het topje (die verkoopsters moesten wel gedacht hebben: "ze is er weer") en wat lekkers te halen voor in de pauze.

Maar goed, nog even over de top zelf, hij heeft cutouts bij de armen, dus het is een soort muscle tee, maar dan héél baggy en tot en met je BH-bandje uitgesneden. Je kan het niet goed zien op deze foto, maar ik doe er dus waarschijnlijk gewoon een zwarte BH met een zwarte bandeau onder. Lekker luchtig voor een avondje stappen zonder mouwtjes, want dat zit echt niet lekker als je zo erg gaat zweten.Leather jacket HIER
Ik zocht al jaren (oke, das overdreven, maar ik twijfelde al wel heel lang) een mooi en leuk leren jasje, maar wilde zo geen stereotype wannabe girl worden, omdat iedereen op school zowat met leren jasjes loopt. Jij hebt ze ook vast wel op jouw school gespot. Hoop dat dat ik alsnog niet ben geworden nu, haha! Eigenlijk zocht ik een jasje met flappen aan de voorkant, die ook echt mooi gemodelleerd zijn, maar ik kon geen leuke vinden (bij o.a. H&M waren ze kort (en da's lelijk) of ze waren enorm dik waardoor je ze niet kan dragen als binnenjasje). Ik vind dit wel een superaankoop! Past overal bij, lekker jasje voor op de fiets nu het nog niet al te koud is en ook leuk om het gewoon als een blazer te dragen. Het jasje heeft alleen insteekzakken, maar daar bewaar ik liever niets in. Mijn mobiel heb ik in de meeste gevallen toch in mijn broekzak zitten, in dit jasje ben ik er niet zeker van of die eruit valt ja of nee.

Ook kocht ik (nouja, ik, eigenlijk kreeg ik deze van mama) deze roze, fluffy cardigan. Ik liep samen met mijn moeder de Vero Moda binnen, terwijl ik alleen oog had voor leren jasjes. Mama wees me op dit vest omdat ze die waarschijnlijk zelf ook helemaal de bom vond - en ik vind 'm ook echt superleuk! Sowieso ben ik het beste te omschrijven als vesten-jasjes-blazers-obsessed (ik ging voor de nuttige informatie al mijn blazers tellen, het zijn er 14 als ik niks vergeten ben). De roze kleur stond me verrassend genoeg best goed - ondanks dat ik zulke poederroze tinten niet altijd kan hebben. Deze is lekker warm, basic en past dus bij de meeste blousejes, topjes en andere hemdjes die ik al thuis heb liggen.

En ik kocht gisteren ook nog wat kleine beautyproducten. Mijn voornaamste reden om naar de stad te gaan was vooral omdat mijn vertrouwde dagcrème op was, en dan zie je altijd maar weer dat je met meerdere dingen thuis komt. Ik gebruik al heel lang de Kruidvat dagcrème voor de droge en gevoelige huid, en ik vind dit product echt heel erg fijn. Kost maar €1,47 ofzo, en je hebt steeds maar een erwt nodig voor je hele gezicht. Verder kocht ik een nieuwe mascara van L'Oreal om uit te proberen, de Volume Million Lashes Excess, omdat ik van meerdere hoorde dat deze erg goed was. Vanwege de 1+1 actie bij Kruidvat op L'Oreal mascara's, nam ik ook de Telescopic versie mee in waterproof. En, last but not least, 2 deo's voor €5 - één van Rexona en één van Dove. Ik ben vooral benieuwd naar de Excess mascara, zijn jullie misschien geïnteresseerd in een review ervan? Laat het me weten!

Wat is jouw laatst gekochte product?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Superleuke shoplog! Je hebt mooie items gekocht. Je leren jasje staat je heel mooi :) Ik ben wel benieuwd naar een review van de Excess mascara maar ik ben ook benieuwd naar de Telescopic, misschien kan je er een battle mee doen?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maris! Ja, mochten daar nog meer voorstanders van zijn, kan ik dat uiteraard publiceren op de bloggie. Ik zal in ieder geval eens gaan nadenken over hoe ik het dan zou willen vormgeven, want als ik het doe, doe ik het ook goed! Hihi

   Verwijderen
 2. Het leren jasje en het fluffy vest zijn super leuk! Waauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat roze vest vind ik leeeeuk, wat een mooie kleur! En dat leren jasje staat je ook heel goed, absoluut niet wannabe-achtig, don't worry! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah gelukkig maar ;-) Heb er inmiddels ook lak aan gekregen hoor, ik heb 'm nu toch al en ben er ontzettend blij mee!

   Verwijderen
 4. Supermooie items, ik vind je leren jasje heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items heb je gekocht, ik wil ook nog zo een leren jacket

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke items! Je leren jasje is heel mooi, ik had er pas een van de Only (met flappen) voor maar 30 euro. :) Gaaf vest ook, hele mooi warme roze kleur!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had ik dat maar geweten! Zag bij de dichtstbijzijnde Vero Moda voor mij dat ze er eentje hadden met flappen, echt een hele leuke ook, voor €50 of €60. Dat jasje heb ik helaas niet in de winkel gezien waar ik op dat moment mijn leren jasje kocht.

   Verwijderen
 7. leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind het vest echt leuk, binnenkort eventjes kijken bij de vero moda. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat ben ik lang niet op je blog geweest, wat zonde. Ik ben het helemaal met je eens wat betreft kleding. Zodra ik minder leuke kleding aan heb, voel ik me ook een stuk minder leuk. Je hebt leuke items gekocht. Het leren jasje staat je echt ontzettend goed. Dat roze vestje vind ik ook super leuk. Leuke beauty items ook! l'Orèal is bij Etos 2e gratis op alles, dus ook reiniging en zo hiih.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik heb de actie bij Etos ook gezien! Wilde verder niets anders uit de producten van L'Oreal proberen, dus heb bij Kruidvat maar al m'n boodschapjes gehaald. Moest toch andere dingen halen daar, dus kwam goed uit! :)

   Verwijderen
 9. Ik heb precies hetzelfde, als ik iets draag wat ik eigenlijk helemaal niet meer zo leuk vind voel ik me ook een stuk minder zeker. Ik vind dat grijze topje erg simpel maar heel simpel. Ik heb een simpel grijs t-shirtje en die vind ik zoo fijn zitten en die draag ik vaak met een leuke ketting en dan is mijn outfit toch compleet. Ik vind je leren jasje heel erg leuk. Die roze kleur van die cardigan staat je heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen