19-10-14

Net vakantie en nu al volgepland

De laatste tijd zijn mijn artikelen ook niet echt op vooruit te branden. Ondanks dat ik niet zo overdreven veel schoolwerk heb, is het zo druk in m'n hoofd! Werken, afspraken, leuke dingetjes.. Daardoor vergeet ik mijn blog een beetje en dat is ook wel te merken naar mijn mening. Omdat ik weet dat persoonlijke kletspraatjes het áltijd goed bij jullie doen, wilde ik wel weer lekker van me afschrijven. Hou ik van! Ondanks dat mijn blogposts niet afwisselend genoeg zijn, vind ik dan, wilde ik daar wat meer duidelijkheid over scheppen. Of in ieder geval jullie vertellen waar ik op dat gebied mee zit en jullie mij hopelijk daar wat ruimte in geven. Maar omdat ik de post over het algemeen positief wil houden ga ik ook nog even wat persoonlijke bezigheden met jullie delen. Lees mee!


Kijk, het zit dus zo. Een tijd geleden hield ik een blogbreak. Na de 4 dagen, voelde dat ik eigenlijk nog helemaal niet alsof ik weer moest beginnen. Sterker nog: ik wilde nog niet. Toch deed ik het, puur omdat ik zo ontzettend bang was om mensen teleur te stellen en bezoekers te verliezen. Alles wat ik in deze tijd heb opgebouwd wil ik absoluut niet kwijt of zomaar weggooien - begrijp me niet verkeerd. Maar het is voor mij toch best een opgave om steeds om de dag artikelen te plaatsen terwijl ik steeds niet tevreden ben over wát ik plaats (nog steeds niet na de blogbreak, die misschien meer tijd nodig had, maargoed). Misschien zien jullie het anders, maar ik moet zelf ook wel een gevoel hebben dat ik volledig achter een artikel sta. Door steeds maar door te gaan zoals ik nu doe, maakt dat het denk ik ook alleen maar slechter. Wat ik nu heb is een compleet verkeerde instelling. Ik heb dus duidelijk met mezelf afgesproken dat wanneer ik geen tijd heb, of wanneer ik echt even geen zin heb (want die tijden zijn er soms ook) om een artikel te publiceren/te schrijven, ik dan ook geen artikel plaats. Ik hoop dat jullie begrijpen dat een blog bij je normale leven een hele zorg is (waar ik natuurlijk zelf voor gekozen heb en hartstikke leuk vind), maar het moet natuurlijk niet heel erg gaan leiden tot nog meer stress, want ik heb het de laatste tijd al zo druk! Haha. Ik denk dat mede-bloggers mijn gevoel heel goed herkennen. Ik hoop in ieder geval dat jullie als bezoekers en lezeressen mij de tijd geven om alles rustig op een rijtje te zetten zodat ik weer kan proberen zo goed mogelijk mijn best te doen. Ik wil namelijk alles op alles zetten om in de decembermaand te knallen, want in die tijd van het jaar loopt alles ontzettend lekker - net zoals vorig jaar!

Anyways, de bedoeling was om deze post positief te maken, dus ik ga nog even lekker kletsen! Afgelopen vrijdag ben ik samen met Sanne, waar ik ook begin deze maand mee naar Brothers was, weer naar Rodenburg gegaan in Beesd. Ik vond Brothers namelijk een beetje tegenvallen vorige keer, dus wilde nu weer naar mijn "vertrouwde" clubbie. Het was eigenlijk een soort van last-minute plan, want 's middags zei ik nog dat ik niet ging. Uiteindelijk begon ik wel te twijfelen aangezien ik wel weer toe was aan een avondje uit om de herfstvakantie in te luiden. Dus: zo gezegd, zo gedaan. Samen met San ging ik weer op stap. En het was serieus zooooo leuk! Ik ging eerder weg met Sanne omdat ik weer moest werken de volgende ochtend, maar dit was precies zo'n avond waarop ik het liefst tot het einde had willen blijven. Zo veel bekenden van school en zo'n gezellige sfeer! Het was lekker druk, maar dat vind ik bij zulke feesten juist heel erg leuk en gezellig. Ik kan alleen maar zeggen dat ik volgende keer sowieso weer ga. Sinds dat ik de leeftijd heb gekregen dat ik uitgaan echt heel leuk vind, is het echt een nieuw ding van me geworden ofzo. I love it!!!

Zoals ik al heb ik de hele zaterdag weer gewerkt. Diezelfde avond moest ik oppassen bij mijn oude oppasadresje. Ik schrijf deze post dan ook hier, heb even snel internet gefixt (doet ze ff), mijn cracky laptop meegenomen en de kinderen liggen braaf op bed. Alhoewel.. braaf.. De oudste (volgens mij is 'ie 3?) heeft al 3 keer naar mama geroepen nadat ik 'm 3 keer heb verteld dat grote jongens niet huilen, maar lekker gaan slapen en papa en mama dan veel sneller terug zouden zijn als dat hij denkt. Mijn voeten zijn zowat aan het afsterven, maar dat was het wel waard voor dit weekendje. Mijn herfstvakantie is in ieder geval al goed begonnen! Straks komen de ouders van de kinderen weer thuis en als ik dan weer thuis kom, is er nog visite. Je kan wel zeggen dat mijn weekend dus al aardig hectisch is/was. Morgen (vandaag dus) zou er ook visite komen, maar ik had er even geen zin in. Heb je soms wel 'ns. In plaats daarvan pak ik de fiets naar Vita en gaan we waarschijnlijk naar de nieuwe film Best Of Me - van de makers van o.a. The Notebook, Save Haven en (dûh) DEAR JOHN! Ik ga echt janken denk ik. U guys know dat ik echt verslaafd ben aan de film Dear John en ik daar echt om kan blijven huilen. Hij is zooo lief, schattig en zielig tegelijk. <3

De titel is dus kortgezegd: mijn gehele herfstvakantie is al uitgestippeld en wel. Op zondag maak ik altijd mijn kamer schoon, dus dat staat alleen nog op mijn lijstje qua prioriteiten. Maandag is de enige dag waarop ik nog een beetje kan chillen, dinsdag en woensdag sta ik weer in de kapsalon om te werken en van donderdag t/m zondag ben ik in Parijs te vinden met mijn tante. Sooooo excited!!

Gaan jullie nog iets leuks doen in de herfstvakantie? Of zit die van jou er al weer op?

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Klinkt als een leuke herfstvakantie! Ik plan eigenlijk veel te veel leuke dingen in, terwijl ik ook tijd moet besteden aan school. Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Fijne vakantie! Voor mij wordt het voornamelijk leren aangezien ik de week daarna tentamens heb..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah klinkt als een fijne vakantie en ik begrijp je helemaal! Ik hoop dat je inspiratie weer terug komt en je weer lekker kan bloggen met een goed gevoel. Dat is natuurlijk wel fijn als je blogpostjes tikt zonder een gevoel te hebben dat het moet. Laat je niet verplichten om een artikel te schrijven want het is en blijft jouw blog en jij maakt je keuzes. ☺ Ik heb denk ik al inspiratie voor tot in elk geval december... echt te erg gewoon. Ik zou er wel eens vanaf willen maar soms is het wel fijn om zoveel inspiratie te hebben, haha. En echt heeel tof dat je bijna naar Parijs gaat! Heel veel plezier alvast maar dat zal vast wel lukken! Ik wens je een hele fijne vakantie en geniet er vooral lekker van. Ik heb voorlopig nog geen vakantie omdat ik net werk dus kijk ik altijd uit naar de weekenden die alweer veels te snel voorbij gaan, damn. Leuke selfies trouwens!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. iets te veel tekst, liever meer foto's ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, veel plezier in Parijs! Ik heb geeneens vakantie jammer genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post! Als je iets minder wilt plaatsen moet je dat doen hoor. Ik vind dit soort artikelen btw heel erg leuk! Kijk maar wat je doet!

  BeantwoordenVerwijderen