31-10-14

My life as Sharon #19

Deze maand was leuk, héél erg leuk. Zo ging ik 2 keer uit met Sanne, zag Emily weer, ging uiteten met mijn werk, ging naar The Best of Me met Vita, bestelde ik een nieuwe cameralens en ging naar Parijs! Vooral dat laatste is echt een hoogtepunt van dit hele jaar denk ik zo. Goed, veel foto's om te delen dus! Daarnaast had ik ook een verjaardag van de vader van Priscilla en begon ik na de vakantie met leren voor de toetsweek voor volgende week. Maandelijks plaats ik foto's gemaakt met mijn mobiel om een kijkje in mijn persoonlijke leventje te geven. Benieuwd naar mijn afgelopen maand oktober? Kijk dan mee!

Een van de eerste dagen van oktober ging ik naar Brothers, een uitgaansgelegenheid in Utrecht. We zaten in studio A12 en DJ Tony Star zou komen van Oh Oh Cherso, maar we werden om 1 uur opgehaald en Tony kwam pas om kwart voor 1 draaien ofzo. Vond het samen met Sanne wel ontzettend gezellig, maar vond de club zelf en de sfeer helemaal niet zo leuk. Volgende keer gewoon weer Rodenburg!

Die zondag daarna gingen we naar Emily, was heel gezellig! We zijn samen even de stad ingegaan en hebben lekker bijgekletst.

Emily had al een tijdje een nieuwe winterjas en die vond ik zó leuk! Toen we bij Em waren liet ik de jas aan mama zien en zij vond 'm ook erg leuk. Nooit verwacht dat ik dit jaar een nieuwe winterjas mocht bestellen (had verwacht dat ik het nog met die van 2 jaar terug moest doen, of was die van vorig jaar?), maar we hadden hem alsnog besteld. Een dag erna was 'ie al binnen en ik ben er nog steeds helemaal verliefd op!

Met mijn werk ging ik uiteten bij La Cubanita in Den Bosch, een tapasrestaurant. Ik heb heerlijk gegeten! Het was vanwege een zwangere collega om haar nog even te zien voordat ze aan de laatste loodjes zou beginnen.

Helemaal op het eind, als nagerecht, kregen we ijs en andere lekkernijen. Zo was er naast ijs ook stukken brownie, crème brûlée, cheesecake en wat vruchtjes. Nom!

Feestje van de papa van Priscilla! Het was zaterdag, en het laatste halfuur was het rustig in de salon, dus vroeg ik aan een collega of ze mijn haar even wilde watervlechten. Thuis heb ik het goed vastgezet met schuifspeldjes (aan een kant zat het lelijk, dus dat heb ik even geretoucheerd) en vervolgens de bovenste lokken gekruld. Zakte na een uur alweer uit, maar goed, het was leuk voor een keer.

Krulliesssss! 's Ochtends maakte ik foto's voor de blog, schreef artikelen af en ging daarna naar school. Volgens mij was het donderdag, want ik had weer zo weinig lesuren. In de avond (foto ben ik vergeten in te voegen) keek ik Bad Teacher op tv, die ik de vorige dag online keek en stopte na 10 minuten, omdat er iets anders leuks op tv kwam. Gelukkig kon ik 'm dus de volgende dag helemaal afkijken!

Er was een extra feest in Rodenburg en was die middag nog van plan om niet te gaan. Toch twijfelde ik wel heel erg, want ik wilde aan de ene kant ook wel weer de herfstvakantie inluiden en had enorm veel zin om weer een avondje te gaan stappen. Zo gezegd, zo gedaan! Sanne had uiteindelijk ook niemand om mee te gaan, dus zijn we weer saampjes gegaan. Hele leuke avond gehad!

Het hele weekend was het drukte bij huize van der Zand, toen ik zaterdag thuis kwam had ik een uur om te eten en te douchen, want ik moest een aantal uur oppassen bij mijn oude oppasadresje. Toen ik daarna thuis kwam, was er visite. De volgende dag ook weer, maar toen ben ik naar Vita gevlucht. Had er even geen zin. Ik ging last minute naar de film The Best of Me, zo'n typische help-ik-moet-huilen-Sharon-film. Heel mooi, maar wel weer heel voorspelbaar. Was ik al wel gewend van Nicholas Sparks tho.

Dinsdag en woensdag heb ik de hele dag gewerkt en donderdag was het tijd om vroeg te vertrekken naar Hazeldonk, daar zou ik samen met mijn tante op de bus stappen richting Parijs! Omdat wegens vertraging van de bus we een uur te vroeg waren, haalden we wat te eten bij de McDonald's die bij de parkeerplaats was. Dit is zo'n mac ontbijt ofzo, ik had iets met ei, bacon en kaas.

Na een lange busreis 's avonds de Montpernasse toren op. Zoooo mooi dat uitzicht! Elk uur gaat de Eiffeltoren knipperen, dus om 8 uur stonden we boven en konden we genieten van een fonkelende, bijna glitterende Eiffel. Luv! Foto's van de activiteiten wat ik daar heb gedaan deel ik niet in dit artikel, een uitgebreid (foto)verslag kun je hier lezen.

Wat lunchen in een restaurantje vlakbij Galeries La Fayette. Je kunt het wel raden, hartstikke duur natuurlijk. Ik weet niet meer zo goed hoeveel de sandwiches kostten, maar we betaalden voor een kop koffie al €5,50 per stuk. In totaal waren we meer dan €30 kwijt voor 2 personen met 2 kopjes koffie en 2 maaltijden. C'est trop cher!!! Ook was de service heel chaotisch omdat het zo druk was. Heel gehaast.. Een troost: het was wel lekker. ;-)

Samen met mijn lieve tante voor het Louvre. Een onsie!

En een droom die in vervulling is gegaan. IT'S REAL!

Shoppen in een enorme Sephora! Rib uit mijn lijf, maar ik heb er aan de andere kant hard voor gewerkt en lang voor gespaard. Ik ben wel enorm blij met mijn aankoopjes!

Als je in Frankrijk bent kun je de crêpes niet vergeten natuurlijk. Ze zijn echt goddelijk! Ik nam er eentje met een dikke laag Nutella. Sowieso ben ik echt een Nutella mens en ben met Nutella helemaaaal niet gierig, dus dat ging er wel in. Hij vulde wel enorm!

En na een lange dag lekker uitrusten in het park. Ik vind het zo bijzonder dat Parijs zo goed heeft nagedacht over het aanleggen van parken, aangezien geen enkele Parijzenaar een tuin heeft. De parken zijn heel mooi, heel groot en heel gezellig.

Momenteel ben ik ontzettend druk met de voorbereidingen van mijn toetsweek. Deze is namelijk ontzettend belangrijk: de eerste toetsweek in 5 Havo zorgt voor een goede basis zodat het niet nog meer zweet en tranen kost om alles op te krikken komende halfjaar. Het is een hele drukke warboel in mijn hoofd, maar heb zover dat ik er tijd voor heb kunnen vinden (als je dan een klein beetje vrije tijd hebt besteed ik dat het liefst aan artikelen tikken, voelt ineens ook 10 keer leuker om de een of andere reden?) Ik heb heel veel belangrijke toetsen, maar ben al volop aan de gang met het maken van samenvattingen en mezelf aan het voorbereiden voor next week. Dus, ik ga weer de boeken in en spreek jullie snel weer!
Hoe was jouw oktober?

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Heerlijke foto's uit Parijs zeg. Ik word er helemaal jaloers van! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige foto's. Het eten bij La Cabunita ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! En echt gaaf dat je naar Parijs bent geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's heb je gemaakt! Parijs is echt een prachtige stad en ik ben erg benieuwd naar je Sephora aankoopjes!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk overzicht weer om te lezen! Je maand zag er heel leuk uit en inderdaad het hoogtepuntje: Parijs natuurlijk. Echt heel erg leuk om te zien dat je het daar zo naar je zin hebt gehad! Kan ik me goed voorstellen want je hebt hier ook enorm lang naar uitgekeken. ☺ Ik vind de foto waar je met je tante voor de Parijs toren staat zooo mooi he! Echt een leuke foto van jullie samen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen