01-10-14

Favorieten september

Ik dacht: t'is leuk voor de afwisseling. In januari vorig jaar begon ik met de maandelijkse serie genaamd 'Currently' op mijn blog. Nu is dat constant zo gebleven en heb ik mijn favorieten van de maand dus altijd een beetje behandeld in deze artikelen, omdat dat iets origineler is dan dit. Máár, voor nu wilde ik het roer weer een keertje omgooien. In plaats van een Currently een favorieten van september deze keer! Ik heb namelijk een paar faves die ik met jullie wil delen, die je hieronder op de foto al een beetje gespoiled krijgt. Een paar beauty producten en fashion artikelen!


1) Leather jacket: Man oh man, wat heb ik getwijfeld over het wel en niet kopen van een leren jasje. Kijk: het zit dus zo. Op mijn school, loopt zowat íeder meisje met een zwart, leren jasje. Ik ben totaal niet iemand die dingen koopt omdat ik een of andere wannabe wil zijn, maar ik vond die dingen echt geweldig. Op een begeven moment dacht ik: FACK. IT.  Waarom zou ik me daarover druk maken terwijl het wel een item is wat ik overal mee kan combineren, nu (nog) perfect is als buitenjasje met een dikke sjaal erop en er ook nog eens leuk uitziet? Ook ontzettend handig voor festivals o.i.d. Met die laatste reden ging ik de dag voor Appelpop naar de stad met mama en liep, na lang zoeken, met een leuk jackje de Vero Moda uit. Verhoudingsgewijs ook helemaal niet duur, vond ik, ik heb er €40 voor betaald. Overmorgen komt er een collective haul online waarin je foto's kan zien waar ik het jasje aan heb!

2) PUMA sneakers: Over fashion gesproken, ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe sneakers. 2 weken geleden (of was het vorige week? I dunno) ging ik met de fam naar Den Bosch om wat winkels in te gaan én een Bosche bol naar binnen te werken. Ik wilde al heel lang nieuwe schoenen, en dan vooral sneakers, want mijn Esprit schoenen die ik zowat al 2 jaar heb waren echt heel hard aan vervanging toe. Ik wilde eigenlijk eerst gaan voor Roshe Runs, maar vond deze uiteindelijk toch beter voor het koudere weer. Ze zijn van suede, lopen echt heer-lijk en staan door de neutrale kleuren ook overal onder. Hou ik van, niet te moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

3) Yves Rocher Sexy Pulp mascara: Qua beautyproducten heb ik de afgelopen maand de mascara van Yves Rocher weer herontdekt. Ik kreeg hem een hele lange tijd geleden bij een welkomstcadeautje toen ik daar een klantenpas aanvroeg en had het al een hele tijd niet meer in gebruik. Tot een paar weken terug, en hij is echt heel erg goed. Mijn wimpers kregen ineens een enorme boost aan volume, zijn mooi zwart en ook al breng je 5 laagjes over elkaar heen aan (trust me, ik heb het geprobeerd omdat mijn wimpers er zo ontzettend lang van werden), zero klontjes dus.

4) Rituals Precious Mineral Foundation: Hierover heb ik al een review geschreven en heb ik in de maand september vaak genoeg gebruikt. Ik meng hem het liefst met mijn Bourjois Healthy Mix foundation voor iets meer glow en dekking, maar op zichzelf is 'ie heel fijn op dagen dat ik echt iets luchtigs wil dragen en weinig onzuiverheden heb.

5) W7 In The Nude Eyeshadow Palette: Én, hoe kan het ook anders, beautylovers bemachtigen de Naked-paletten-dupes. Zo ook ik, het W7 'In The Nude' palette, ook wel bekend als de dupe van Urban Decay's Naked 3. De kleuren van W7 hebben onwijs veel pigment, alleen het nadeel is wel dat ze heel veel fall-out veroorzaken. Dus, gooi je normale rountine even om wanneer je dit palet gebruikt, en breng je basis (foundation, concealer, poeder etc.) pas afterwards aanIk heb 'm nog niet heel vaak gebruikt (daarom ziet 'ie er ook nog zo mooi uit), maar wanneer ik een moment vind waarop ik dat wel doe, ben ik toch wel blij dat er van die heerlijke namaak makeupjes bestaan voor zo'n 50 doekoes minder.
Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Superleuk artikel en fijne favorieten! Die foundation van Rituals lijkt me heel erg fijn. Je sneakers zijn echt tof, fijn dat ze ook lekker lopen! Mijn favorieten? Ik heb een beetje teveel denk ik... MAC Good Kisser, Wacom Bamboo Fun Pen & Touch tablet, mijn iPod touch 5, mijn nieuwe concealer van Catrice van de velvet collectie uit het vernieuwde, grotere schap, mijn nieuwe blush van Catrice... erhm, ja. Haha. Zo kan ik nog wel even doorgaan.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel meiden bij mij op school dragen het leren jasje als 'jasje' maar ik draag hem gewoon als jas haha. Het zit zo ongelooflijk lekker. & wat betreft je grijze puma's.. Ik heb ze ook en ik snap precies waarom ze bij je favorieten zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag 'm inderdaad ook als 'jasje', en nu ook als jas met een dikke sjaal erop voor op de fiets. Hoef ik geen extra jassen mee te slepen, want het is als ik terugkom van school weer veel te warm om een hele dikke jas aan te trekken.

   Verwijderen
 3. Aah het leren jasje ziet er inderdaad ontzettend leuk uit! Ik kan zelf ook echt niet meer zonder <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mascara klinkt fijn zeg! En je leren jasje vind ik supermooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik moet ook echt nog een leren jasje scoren! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie favorieten! Ik moet ook nog een leren jasje hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh je hebt echt leuke favorieten meis. Dat jasje lijkt me heel erg leuk. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk jasje, inderdaad zo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke lijst, ik vind het in the nude palette ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk, ik ben zo benieuwd naar dat palette!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zo'n artikel! Dat leren jasje vind ik heel erg mooi. Ik heb ook zo'n jasje van de vero moda maar dan in het bruin en ik draag hem altijd buiten. 40 euro is ook helemaal niet duur. Wat leuk dat je in Den Bosch was! Ik woon er 10 minuten vandaan met de bus haha. Ik vind je puma sneakers echt geweldig. Ik heb zelf de bordeaux rode en die vind ik ook erg fijn. Ze zijn inderdaad erg warm! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's fijn dat je er redelijk dichtbij woont, kun je altijd nog even snel naar een grote stad om lekker dingen te shoppen! Een bruin jasje vind ik ook echt ideaal, denk dat dat ook heel leuk gestaan zou hebben. Dankjewel trouwens!

   Verwijderen