07-10-14

AUTUMN

Wat is het kou-hooooud de laatste tijd. Men. Met die reden heb ik gisteren dan ook een nieuwe winterjas besteld, ook al wilde ik er heel eerlijk nog niet echt aan denken. Een winterjas.. Meeeeh :( Maargoed, als het goed is komt 'ie vandaag binnen. Ik wilde weer eventjes wat dingetjes van me afschrijven, daar heb ik zo nu en dan weer eventjes behoefte aan. Verder heb ik het aardig druk met school (en moet op dit moment eigenlijk voorbeeldig verder lezen uit een leesboek, terwijl ik pas bij bladzijde 70 ben van de 200 en morgen de toets heb. Wordt weer een samenvatting dus) en moet veel inleveren deze week, dus het is belangrijk dat ik voor mezelf wel weer aan de gang ga met lijstjes. Een van mijn favo bezigheden, dan hou ik me tenminste aan m'n schema.

Kleine samenvatting van gisteren: ik stofte, stofzuigde en ruimde m'n hele kamer op, hing kerstlampjes op (ja, don't judge me want als ik ze zie word ik gewoon al vrolijk) en ik keek die ene cutie uit m'n geschiedenisklas recht in de ogen. Aka - proud of myself. Haha nee maar serieus, gisteren was echt een productieve dag. En dat alles omdat ik weer begon met het maken van to-do lijstjes. Ik was het een klein beetje vergeten, ik was er vorig jaar echt goed mee bezig. Vanaf nu ga ik weer beginnen! Ik heb zelfs een klein beetje door kunnen werken voor de rest van de week. Dat van Nederlands schoot er dan een beetje in.. Maar ja, ik háát lezen. Behalve blogs. Of tijdschriften. Of ondertiteling. En ik moet eerlijk toegeven dat ik dit boek wat ik nu las helemaal niet zo erg vond, alleen de tijd dat ik ervoor kreeg is voor mij gewoon veel te kort. Kom op, in 2 weken een boek van 200 bladzijden uit? How about no.

Nu iedere blog een beetje z'n layout aan het omgooien is kreeg ik stiekem ook wel kriebels. Ik ben nog steeds blij met deze, maar nu ben ik me toch een vette tegengekomen.. Woaaah! Ik ga deze keer ook proberen om zelf zover mogelijk te komen qua html, kijken of ik m'n nagels nog heel kan houden. Dan glip ik er voor nu weer even tussenuit, want dan ga ik m'n samenvatting voor Nederlands echt even goed doornemen. Kan er namelijk een vrijstelling mee verdienen voor m'n mondeling eind van dit jaar, vorig jaar heb ik ook geen een boek gelezen en haalde altijd prima cijfers voor de boektoetsen. Ik waag het nog een poging. Misschien niet de beste manier want ik kom mezelf waarschijnlijk keihard tegen, maar, tja. That's me.

Hebben jullie de maandag kunnen overleven?


9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Hele gave foto en een ontzettend leuk artikel om te lezen! Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out, het gaat je vast lukken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke post en wat een fijne cosy foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt benieuwd naar je nieuwe layout. Wat een leuke foto trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post! Haha, Nederlands boeken van school zijn meestal doodsaai. Ik kwam er ook echt niet doorheen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuk artikel! Ben benieuwd naar je jas, eerlijk gezegd heb ik in de zomervakantie er al één gekocht, oeps. Ik kon niet wachten..
  Succes met je lay-out en Nederlands! ;')
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke herfst achtige gezellige foto! Geeft echt zo'n herfst feeling, leuk artikel. :)

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een leuke blog!
  Ik ga je meteen volgen op Bloglovin :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die foto is zó leuk! En ik wil ook kerstlampjes, zo pretty (Nee I don't judge - eigenlijk zouden we het hele jaar kerstlampjes op moeten hangen!)

  BeantwoordenVerwijderen