09-09-14

Quick outfits (shots) #10

Voordat ik mijn outfits van de afgelopen weken weer deel, zitten er ook in dit artikel veel tijdsprongen. Ik heb zoals jullie weten aardig wat gewerkt in de vakantie. Ik liep toen 70% in werkkleding, en 30% daarvan in pyjama of joggingsbroek. Op de dagen dat het wel kon, heb ik dit uiteraard vastgelegd! Vorig jaar begon ik deze serie op mijn blog waarin ik foto's maak met mijn iPhone in de spiegel van mijn outfit op dat moment. Quick shots voordat ik ergens heen ga of de dag begint. Voor mij ook nog steeds een handige manier om te gebruiken als ik een dag geen inspiratie heb - dan spit ik gewoon mijn Quick Outfits door. Dit is alweer editie nummer 10!

Op een donderdag kwam vriendinnetje Rosa langs en daarna zijn we nog eventjes de stad ingegaan. Ik droeg een zwarte blouse van Primark, mijn bekende highwaisted jeans van een lokaal winkeltje in de buurt, horloge van de markt in Drenthe en mijn Buddha to Buddha ring.

Ik weet niet precies wat ik op deze dag ging doen, of wie of wat de plannen waren, maar volgens mij bleef ik gewoon thuis.. OH NEE! Wacht. Volgens mij ging ik naar Emily. Robin bleef bij Thijs, het broertje van Em, slapen en wij brachten Robs weg. Ik ging mee zodat ik mijn lieve dinnetje een paar uurtjes kon zien en wat bij kon kletsen. Ik droeg een nieuwe top van Bershka, een spijkerbroek van Only (begint te klein te worden) en droeg hieronder gewoon sneakers. Accessoires zijn zoals altijd hetzelfde.


Happy birthday to me! Op mijn 16e verjaardag kwamen vriendinnekes Jessie en Vita even langs, opa en mijn 2 oma's. We hebben 's avonds lekker chinees gehaald, Jessie bleef mee eten. Ik droeg die dag een vestje van Only/Vero Moda (weet niet zeker waar van de 2 winkels die precies vandaan komt, ik heb 'm al heel lang!), mijn bekende witte top die ik kocht bij Elise (winkel in Amersfoort) en mijn zwart/grijze highwaisted jeans.


Een week later was eindelijk mijn sweet 16 feestje! Foto's hiervan heb je uiteraard al eerder op mijn blog kunnen zien, maar ik had een lichtgewassen broek aan van Hema, een zwart A-lijn topje van de New Look, een roze blazer van de markt in Utrecht (heb ik ook al onwijs lang) en om te laten zien dat ik jarig was, een sjerp van Xenos die echt maar €1,50 kostte. De rest van de gasten waren allemaal in zwart en wit gekleed, want dat was het kleurenthema.

En toen waren we ineens een paar weken verder, aangezien ik, zoals jullie weten, veel heb gewerkt in de vakantie. Ik heb in die weken geen foto's van outfits! Op mijn allereerste schooldag moest ik om half 11 op school zijn om mijn mentorklas te zien, en daarna moesten we ineens onaangekondigd tot 1 uur blijven werken aan ons PWS. Ik heb me aangesloten bij de theaterproductie bij ons op school, sectie beeldend. Ik droeg dezelfde top die ik ook droeg op mijn verjaardag, een jasje van een winkeltje hier in de buurt en de broek is daar ook van. As always mijn horloge, BTB ring, en dit keer ook 3 armbandjes van BIBA.

Even tijd maken voor relaxtere outfit. Deze droeg ik ergens in de eerste schoolweek, had even geen zin in een blazer die dag. Het vest komt van Only, shirt van The Sting, en een zwarte jegging van Primark.

Tijd voor de schoolfoto! Wel een soort van grappig verhaal, want ik heb 'm dus gemist. Ik heb op donderdag standaard maar 1 lesuur, en had de dagen ervoor al aan meerdere docenten gevraagd wat de bedoeling was en wanneer ik op school moest zijn. Niemand had er antwoord op, dus ik wist geen tijden. Kreeg ik op de dag zelf een app van Viet: "over een kwartier word een foto van je klas gemaakt!", terwijl ik thuis nog op m'n gemak m'n blogpost aan het schrijven was. Ik met school bellen, want ik haalde het niet om zo snel op school te zijn. Ik sta dus niet op mijn klassenfoto, maar kon in de grote pauze nog snel een foto van mezelf laten maken. Ik droeg in ieder geval een zalmroze top van Jola Mode, dezelfde lichtgewassen broek van Hema, hetzelfde jasje als op de eerste schooldag en de BIBA armbandjes.


10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Hele leuke kledingstijl heb je, met stuk voor stuk prachtige outfits! De eerste, derde en laatste zijn mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt ontzettende leuke outfits gedragen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfits, nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuke ouftits zeg! Waar heb je dat jasje vandaan? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het met alle liefde delen, maar omdat het winkeltje zo dichtbij is noem ik de naam van de winkel niet wegens privacyredenen.

   Verwijderen
 5. Superleuke outfits! Ik vind vooral de laatste outfit heel tof gecombineerd! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat zwarte blousje van de primark zoo leuk. Lekker simpel maar heel chique, vooral met die zilveren horloge. Zo'n horloge wil ik ook nog graag. Ik vind je mintkleurige vestje ook heel erg mooi. En dat grijze vestje ook! Leuk om weer te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen