27-09-14

Q&A: vraag me alles #3!

Holaaaaa. Hoe is het met jullie? In de tijd dat ik even een blogbreak heb gehad ben ik echt goed tot rust kunnen komen joh, ik ben echt heel blij dat ik de stap heb genomen op 2 keer niets te uploaden. Ik heb nieuwe inspiratie op kunnen doen en uitgebreid gekeken hoe ik het beste mijn artikelen kan laten afwisselen qua onderwerpen, en gaf ook weer een heleboel verduidelijking voor mijn maandelijkse blogplanning. Maargoed, ik ben trouwens ook heel blij met jullie reacties toen ik vertelde dat ik even een blogbreak nam (die dan wel niet al te lang duurde, maar het gaat om het idee), jullie waren allemaal heel positief en snapten me. Ik was stiekem een beetje bang dat het bij sommigen heel verkeerd zou vallen - maar dat viel gelukkig reuze mee.
 
Aangezien ik dus een tijdje van weg ben geweest (klinkt zo alsof ik een jaar niks heb gepost ofzo, al waren het maar 4 dagen) leek het me wel leuk om weer een nieuwe Q&A te doen. Je kunt me dus weer van alles vragen wat je over mij zou willen weten of je brandende vraag stellen die je altijd al hebt willen weten. Het kan over school, werk, vriendinnen, blog of wat dan ook gaan, maar dat laat ik verder aan jullie over. Ik kijk even hoeveel vragen ik krijg, zodat ik kan beslissen of ik de vragen beantwoord in een video of in een artikel, misschien wel op dezelfde manier zoals ik ook hier deed - want die viel goed in de smaak en kreeg daar echt enorm veel leuke reacties op. Vond het toen ook heel leuk om het in elkaar te zetten trouwens. Fijn weekend allemaal en until next monday! Xoxo

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ja! Ik heb wel een vraag, haha! Als je 4 dingen mocht kiezen om mee te nemen op een verre reis, wat zou je dan meenemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 3 favo landen en/of steden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben donderdag nacht met school naar Londen geweest, en ben vanochtend om 8 uur terug gekomen, 2 nachten geslapen in een bus, slapen in een bus?! niet echt mijn ding heb dus ook maar iets van 3 uur geslapen in totaal en dat op de terugreis! Maar het was super tof met iedereen! Ben nu wel echt suuuper moe misselijk en alles, maar dat gaat vast wel weer over haha.
  --------------------------------------------------------------------------------------
  mijn vraag is: heb jij met school leuke uitstapjes gemaakt naar steden en landen? en wat dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat we vragen mogen stellen aan je! Dit vind ik altijd heel interessant om te lezen. Ik heb overigens 5 vragen die mij wel leuk leken om aan je te stellen, hihi.
  1. Wat zijn je favoriete steden in Nederland en naar welke ga je het allerliefst naartoe?
  2. Heb je van die kleding waarin je het liefst meteen in rondloopt en die je dan meteen aantrekt als het net uit de was komt?
  3. Wat vind iedereen ge-wel-dig waarvan jij absoluut "ooh no!" zegt?
  4. Wat vind je het leukste om te lezen (op iemand anders haar blog) en wat vind je zelf leuk om over te schrijven?
  5. Wat is het allerleukste wat je heb mogen doen voor je blog?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welke hunks vindt jij het leukst?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waar zou je later graag willen gaan wonen?
  Wat vind je het allerleukste aan bloggen?
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vind jij de leukste trends op dit moment?
  Hoe zou jij je eigen kleding stijl beschrijven? (hipster, gothic, saai, kleurrijk, orgineel, normaal etc.) you know what i mean
  Vind jij dat je met je kledingje persoonlijkheid uitstraalt? (in het algemeen)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk meid ik ben benieuwd wat jij echt uit je blog wilt halen? x

  BeantwoordenVerwijderen