03-09-14

OUTFIT | Luie zondag

Hola! Hoe is het leven bij jullie? Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb eigenlijk zo'n belachelijk chill rooster! Maandag alleen het tweede en zesde les, bijna elke dag een eerste uur vrij en op donderdag maar één lesuur. Stel dat mijn docente Frans dan ooit ziek is, kan ik gewoon de hele dag thuisblijven. Én maar 1 uurtje in de week gym, oh yes! De rest van de dagen zijn mwah, gewoon normaal. Het leek me weer eens leuk om outfitfoto's te schieten, zo lang geleden weer! Ik liep de hele week eigenlijk al te azen om de outfit of tha day te showen, maar het weer zat maar niet mee. Toen ik zondag uiteindelijk mezelf uit bed had gesleurd vroeg ik pap of hij een paar minuutjes wilde helpen met het maken van de foto's, omdat ik alleen anders alleen al een kwartier kwijt ben aan het scherpstellen - terwijl het nu niet meer dan 5 minuten duurde. Thanks dad! CARDIGAN ONLY | JEANS LOCAL STORE | HEMDJE H&M | SCHOENEN BRISTOL | HORLOGE MARKT DRENTHE | ARMBANDEN BIBA & ACTION | RING BUDDHA TO BUDDHA 

Toen ik afgelopen zondag opstond met het gevoel van "CRAP het is morgen maandag" (met niet het complaining gedeelte dat ik weer naar school moet, meer zo van hey i hate mondays overall) wilde ik toch nog even oké voor de dag komen (oké is bij mij even snel een likje basis makeup en het haar in een knot), omdat ik nog wat foto's voor de blog wilde maken. Ik heb afgelopen weken in de vakantie artikelen vooruit geschreven of ik had artikelen waarvoor ik zelf niet veel foto's hoefde te maken, omdat ik enorm veel uren heb gewerkt en er simpelweg niet veel tijd voor heb gehad. En op de dagen dat ik dan vrij was, lag ik het liefst met eten en tissues in bed een romantische komedie filmmarathon te houden. In ieder geval, ik wilde deze post in principe koppelen aan de outfit voor mijn eerste schooldag afgelopen maandag, maar toen ik de post eenmaal aan het schrijven was dacht ik - ik wil dat hemdje morgen helemaal niet aan! Dus, uiteindelijk was dit toch een zondagse outfit.

Ik droeg maandag wel dezelfde broek, sieraden en schoenen (ik kocht deze bij Bristol, ze lijken op Converse alleen dan much cheaper, ook al mogen ze nu wel even een keertje de wasmachine in), alleen droeg ik in plaats van een zwart hemdje een wit topje dat ik heb gekocht in Apeldoorn toen ik ging tienertoeren. Ik stopte 'm losjes in mijn broek en droeg uiteindelijk een zwart-wit gestreept jasje erop, zal deze outfit uiteraard delen in Quick Outfits, die komt binnenkort ook weer online! BE AWESOME TODAY! X


20 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Je rooster is zó chill, ideaal! Superleuke cardigan trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Comfy but cute! & wat lief dat je vader je wilde helpen, het zijn mooie foto's geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige outfit, je straalt helemaal! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo fijn rooster heb je! Leuke outfit, en jarloers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat een heerlijke simpele outfit! En wat een geweldig rooster heb jij? Dat wil ik ooook! Omg, haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke outfit, ziet er lekker comfy uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh, deze outfit staat je zo leuk Sharon! Die fake All Stars lijken net echt inderdaad, superleuke schoenen! Het vest staat je ook echt heel erg leuk zeg :) Ik vind maandagen nu juist niet zo erg, des te rustiger het is in de trein, haha! Het zijn echt hele leuke foto's die je vader heeft gemaakt, ze hebben zo'n Noorse uitstraling. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh dankjewel Maris, superleuk om te horen ook dat ze een Noorsige uitstraling hebben. Je weet dat ik dol ben op de foto's van Scandinavische bloggers, dus dat zie ik als een groot compliment. :)

   Verwijderen
 8. Toffe outfit! Je horloge is leukk! Wow.. Ik ben vet jaloers op jouw rooster! Ik heb elke dag tot het 8e en vrijdag tot het 5e. Dat heb je met vaste tussenuren :(
  Je vader kan goed fotograferen by the way!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit! Die cardigan lijkt me heerlijk zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je ziet er mooi uit Sharon! Erg leuke cardigan, die lijkt me super fijn zitten voor zo'n dagje. Je schoenen lijken heel erg op converse, i like them! Lief dat je vader foto's wilde maken, scheelt inderdaad een hoop tijd. Erg leuke sieraden draag je, je haar zit trouwens leuk zo. En je foto's zijn weer mooi bewerkt. Ik hoop nog steeds dat je een keer een artikeltje maakt over hoe je je foto's bewerkt hihi :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik heb ooit al een keertje een before/after artikel geschreven met wat dingetjes hoe ik foto's bewerk, want ik heb er nooit echt een vaste routine voor. Ik gebruik allerlei verschillende filters en instellingen en rommel altijd zo veel mogelijk om te kijken wat mooi is, dus ik kan niet zo heel goed zo'n artikel schrijven. Wat je wel kan doen is zoeken in wat oude artikelen waarin ik wat schreef over fotobewerking, maar ik kan ooit nog een update (proberen) te maken!

   Verwijderen
  2. Okeee thanks voor je reactie meid :)

   Verwijderen