07-09-14

OUTFIT | Girls night out

Ik ben helemaal brak uit mijn bed komen rollen vandaag, maar i had so much fun! Afgelopen vrijdag ging ik uit met Priscilla in club Rodenburg, de dichtstbijzijnde club bij mij in de buurt. Ik ben er in de eerste en tweede altijd geweest voor schoolfeesten, maar nooit naar losse fissa's. Ik gaf tot aan de vierde klas helemaal niets om uitgaan (en jongens), maar dat is de afgelopen jaren wel veranderd en vind ik het enorm leuk om een avondje te gaan stappen. Priscilla bleef voor het gemakkelijke bij me slapen, maar moest de volgende ochtend wel weer werken - en dus vroeg op. Heel vermoeiend, maar ik heb het overleefd! Ik had dit keer 2 gratis tickets besteld, omdat ik uiteraard jarig ben geweest. Bij Rodenburg krijg je namelijk altijd een verjaardagscadeautje! Benieuwd naar wat we droegen die avond? Klik dan op continue reading!PRISCILLA: TOP ONLY | JEANS H&M | SCHOENEN SCHOENENREUS (STUDS ZELF OPGEMAAKT)
SHARON: TOP ELISE | JEGGING PRIMARK | KETTING V&D | SCHOENEN ESPRIT

Het is echt belachelijk hoe vaak ik mijn witte topje draag. Ik vind 'm zo makkelijk te combineren, en ook zo leuk! Hij past onder en bij alles, onder een spijkerjasje, blazer, (gekleurde) cardigan, echt álles. Hij is ook lekker luchtig, en was dus eigenlijk perfect om aan te doen tijdens het stappen. En omdat ik het liefst dan een donkere broek aan wil met uitgaan, droeg ik mijn jegging die ik kocht bij Primark voor €9 ofzo. Ook echt geen geld.

En vandaag, zondag 7 september, komt Priscil alweer met haar ouders op visite om bij te kletsen over de vakanties. Ik moet nog even mijn agenda openslaan om te kijken wat mijn huiswerk voor de week is, maar tot nu toe is school nog wel oké. Behalve dat ik word doodgegooid met oefenexamens, zo heb ik al een deel van een Frans examen gemaakt uit 2010 en eentje van Engels van vorig jaar. Maar ik moet zeggen dat ik dat helemaal niet erg vind, maar juist heel prettig. Zo heb ik een beetje een idee hoe een echt examen eruit komt te zien, en wat voor vragen je allemaal kan verwachten. Mijn (stam)klas is ook heel fijn, ook al heeft onze klas heel vaak die awkward silences. Ik durf haast niets te zeggen, omdat iedereen dan mee kan luisteren. Begrijp je dat? Dat is zooooo vreemd. In ieder geval, geniet nog van je vrije dag vandaag! (En, oja! Lovely Photography telt bííííjna de 600 volgers op Bloglovin', whaaaa!)

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Whooohooh, je hebt de 600 volgers op bloglovin bij mij nu al gehaald hoor! Gefeliciteeerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yaaaaay! Klopt, maar gisteravond nog niet (kreeg wel een mail van Bloglovin' maar hij was nog niet verwerkt op het icoontje in de sidebar denk ik), dus had niet verwacht dat ik de volgende ochtend wakker zou worden met +4 followers. Thank you!!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke outfits! Ik vind vooral de jeans van Priscilla heel tof en bij jou je topje. Superleuk gecombineerd! Die ketting blijf ik prachtig vinden, echt zo'n eye catcher. ☺ Gefeliciteerd met je 600 Bloglovin' volgers, you deserve ittt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent echt een ontzettend spontaan meisje, zo leuk! En je schrijft ook zo ontzettend leuk.

  En wat hebben jullie alle twee leuke outfits aan :)

  XX
  www.mylifeasmelis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie zien er allebei superleuk uit! (En whiii, je zit over de 600 volgers!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kleding hebben jullie aan :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen