29-09-14

My life as Sharon #18

Wow, weer een maand voorbij. Tijd voor oktober! Toen ik dit artikel aan het schrijven was kwam ik erachter dat ik wel heel veel foto's heb van (lekker) eten, maar ook veel gezellige foto's. Ik heb leuke dingen gedaan in september; zo ben ik een avondje uit geweest met Priscilla, ging ik een aantal keer uiteten, 2 dagen feesten bij Appelpop, naar Den Bosch geweest om te statten - raar woord trouwens, statten. (statten, (inergatief) de stad ingaan om er te gaan winkelen of er anderszins aangenaam te tijd door te brengen. Zij hebben weer eens lekker gestat.) Vandaag laat ik jullie mijn maandelijkse foto's weer zien die ik de afgelopen maand heb gemaakt met mijn iPhone. 


Officieel hoort deze nog bij de My life as Sharon van augustus, want deze foto is genomen op de állerlaatste vakantiedag (31 augustus). Met mama, Robin en papa gingen we uiteten in een nieuw restaurantje in de stad, om de vakantie af te sluiten.

Na het eten haalden we nog een ijsje bij de allerlekkerste ijssalon. Ze hebben zulke lekkere smaken!

De volgende dag begon de eerste schooldag. We moesten later op school komen om kennis te maken met de mentorklas (het is gewoon mijn hele Franse klas met 3 nieuwe leerlingen die waren gezakt voor het examen, dus ik kende iedereen al). Omdat ik het restaurantje van de dag ervoor zo gezellig vond, had ik een lunchdate met mn bestie - Vietie!

Aan het eind van die week ging ik uit met Priscilla, een outfitpost heb je hier al kunnen zien. Ik kon dit keer gratis omdat ik jarig was geweest, en toevallig kreeg ik er een extra kaartje bij zodat ik iemand gratis mee kon nemen. Ik heb een hele gezellige avond gehad! Priscil bleef slapen en nadat ik weer weg was naar mijn werk, werd Priscilla weer opgehaald.

1 uur les op donderdag is zo erg nog niet! Mam moest nog wat halen in de stad, dus ze vroeg of ik mee ging. Maar natuuuuurlijk! Ik zocht al tijden een leren jasje, maar twijfelde zo erg omdat ik geen wannabe wilde zijn, omdat iedereen bij mij op school ermee loopt. Maar ik vind het zo leuk! Na een snelle lunch scoorde ik uiteindelijk een leuk jasje bij Vero Moda en een warm vest. Ik laat ze binnenkort zien in een haul!

En het was weer vrijdag - einde van de week. Wat betekende: APPELPOP! Tijdens ons laatste lesuur op vrijdag, tekenen, lagen Viet en ik de hele tijd slap van het lachen om de meest stomste dingen en maakte de meest beschamende selfies ever. Een paar daarvan waren toch nog wel lief, zoals deze, haha.

Day one van het jaarlijkse, gratis festival. Ik ging er samen met Vita heen en daar spraken we af met wat mensen. Ik ging vorig jaar voor het eerst, dit jaar was dus mijn tweede keer en ging deze keer ook allebei de dagen. De eerste dag, vrijdagavond, kwam Kraantje Pappie, en dat was echt zo tof. Hij had een video geplaatst op zijn Instagram dat iedereen van links naar rechts aan het springen was, maar hij heeft hem nu verwijderd. Jammer, anders had ik hiervan een linkje geplaatst!

Pelillieeee! Vita ging eerder naar huis, dus na lang zoeken vond ik ik Priscilla op Appelpop en hebben we een klein stukje van Di-Rect gezien. Daarna werd ik opgehaald. We worden op deze foto gephotobombed door 2 jongens, volgens mij wilden ze ook heel graag op de foto.

Bij Robin's voetbaltraining kijken. Of nouja, eerder de A-pupillen, die zijn tenminste 16/17 ;-)

Een week later hielp Vita me met het schieten van een nieuwe video. Hij is zo gaaf geworden, hij komt binnenkort online! We hebben op 3 verschillende locaties gefilmd en het begon te schemeren, dus het licht bij 2 scènes zijn zó mooi!

Ik realiseer me dat ik in dit artikel wel heel veel over eten praat of foto's maak ván eten. In ieder geval, op mijn werk kwam een collega met het geweldige idee om Turkse pizza te halen als lunch, dus ik met m'n fiets naar de Turk om Turkse pizza's te halen. En ze waren heerlijk!

Met de fam naar Den Bosch! De reden waarom weet ik eigenlijk niet, maar we gingen eventjes wat winkels in en een terrasje pakken.

Ja eh.. Sorry. Maar deze moest er gewoon even in. De enige echte Bosche Bollen van Jan de Groot verdienen natuurlijk wel een foto! Ergens tussen de middag zaten we al op het terras van een ander restaurant, maar de Bosche Bollen waren daar op. Later in de middag hebben we alsnog tussen de overvolle terrasjes een bol kunnen scoren. Zo lekker dit.

En jongens, ik ben zo blij met mijn nieuwe schoenen! Ik draag al een paar jaar Esprit sneakers, maar die waren zo afgetrapt en vies geworden, dat ze echt aan vervanging toe waren. Ik wilde eerst Nike Roshe Runs (ik spotte eindelijk zwarte versies!!), maar voor het winterweer zijn ze niet echt geschikt. Ik stuitte op deze Puma Suede sneakers en nam de beige/grijzige kleur mee, omdat ik die het mooist en makkelijkst te combineren vind. Cadeautje voor mezelf omdat ik zo hard gewerkt had in de vakantie.

Robin had z'n eerste brugpiepersfeest. Hahaha, te schattig.

Ik kom dus thuis van m'n werk, plof neer op de bank en zit wat Youtube videos te kijken en andere social media te checken. Appt mama me ineens "over een uur Vietnamees ;)". Daar kan je me echt voor wakker maken joh, wij als gezin zijn echt helemaal gék op Vietnamees eten. Ik en mama bestellen altijd kip met Vietnamese kruiden, echt te lekker om te beschrijven in woorden. <333

Wat hebben jullie in september gedaan?

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ziet eruit als een leuk weekje! En ik vind dat je hele leuke, gezellige foto's hebt gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een maandelijks artikel, dus al deze foto's zijn in de gehele maand september gemaakt.

   Verwijderen
 2. Ik vind dit echt altijd zo leuk om te lezen! Zag er uit als een hele leuke maand. De foto met je vader vind ik heel lief, je lijkt echt veel op hem. Nu heb ik ook wel zin in tosti broodjes, hihi. Je puma schoenen zijn heel tof, hele leuke grijze kleur. Perfect voor de herfst/winter inderdaad. Ik heb eigenlijk helemaal geen sneakers, maar wil zelf heel graag Nike Air Max. Nog eventjes sparen. ☺ Mijn maand september was top: eerste werkmaand, eerste echte salaris gekregen, veel geshopt en helemaal verslaafd aan mijn nieuwe iPod, haha. Nogmaals leuk artikel weer om te lezen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen