19-09-14

Ik neem een blog-break

Before y'all go crazy, het is maar voor een paar dagen, en ik zal in het kort uitleggen waarom. Ik beloof jullie dat ik weer terugkom, maar voor nu heb ik even een moment nodig waarop ik straks weer een soort nieuwe, frisse start kan maken. In de tijd dat ik een korte break neem, ga ik uiteraard niet stil zitten. Ik ga brainstormen naar nieuwe, leuke ideeën waar ik wel weer tevreden mee mag zijn, en het opnemen van nieuwe video's. Benieuwd naar mijn kort maar krachtige uitleg, waarom ik er eventjes 4 dagen tussenuit glip? Lees dan even dit artikel, dan zijn jullie ook weer volledig op de hoogte wat betreft mijn gedachten!

De laatste tijd loopt alles vast als ik ga nadenken over artikelen die ik wil plaatsen. Als ik eventuele ideeën wil uitwerken, komt er niets op papier. Omdat ik, ondanks dat het eigenlijk niet zo gezien moet worden, voor jullie altijd maar om de dag wil blijven updaten en het daardoor langzamerhand als een verplichting zie, heb ik besloten een break in te lassen van 4 dagen. Ik sla dus 2 uploaddagen over. Waarom? De reden hiervoor is dus het bovenstaande. Ik krijg niets op papier, en de dingen die ik in de tussentijd plaats, ben ik niet tevreden over, zijn niet origineel genoeg en vaak de dag ervoor pas geschreven omdat ik in de rest van de week niet genoeg tijd had/niets uit mijn vingers getypt kreeg.

In de tussentijd ga ik me focussen op nieuwe ideeën, want na deze 4 dagen hoop ik weer vol enthousiasme artikelen te kunnen schrijven. Vanmiddag komt Vita me helpen bij het filmen van een vette video, en ga ik bij deze ook meer aandacht schenken aan de manier hoe we het gaan filmen, en ook in het edit-gedeelte. Hopelijk begrijpen jullie het een beetje, maar zoals ik al aangaf, ik beloof jullie dat ik na deze 4 dagen weer wat van me laat horen (of het moet heel verkeerd lopen dat ik nog steeds niet verder kom, maar laat duidelijk zijn dat ik absoluut niet stop!). Ik vind dat ik wel een keer een break verdien. Ik probeer altijd mijn best te doen om om de dag een artikel online te hebben staan, maar mijn hersenen willen maar niet meewerken, helaas.. In ieder geval: bedankt alvast voor jullie begrip en ik zie jullie snel weer!

7 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat jammer maar zeer begrijpelijk meis. Je moet het zeker niet als een verplichting voelen. Ik hoop dat je snel weer inspiratie hebt! Mocht je nog hulp nodig hebben bij ideeën, kun je mij altijd appen! ☺ Leuke foto van je!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je begrip en lieve comment. Ik zal je zeker eens een berichtje sturen als ik totaal geen inspiratie heb, dan heb ik bij jou meteen alweer een hele waslijst ;-) Thanks!

   Verwijderen
 2. Begrijpelijk is af en toe ook nodig! Als het als een verplichting gaat voelen dan is het niet goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, maar ik begrijp het wel. Als het voelt als een verplichting is het natuurlijk ook niet goed. Liefs, Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer, ik neem het je alvast niet kwalijk. Ik ben alvast benieuwd naar de vette video die je gaat opnemen! Ik kan niet wachten op de nog betere artikels die gaan komen. Ik vond ze nu al leuk om te lezen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw wat is je blog en layout mooi geworden meid en wauw wat een volgers heb je erbij gekregen! ziet er super uit! het is allemaal begrijpelijk meid liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat is je blog en layout mooi geworden meid en wauw wat een volgers heb je erbij gekregen! ziet er super uit! het is allemaal begrijpelijk meid liefs

  BeantwoordenVerwijderen