05-09-14

Currently..

Haihai! Het einde van de week is bereikt, woehoe! Voor velen na vandaag weekend wel te verstaan, ik ga zoals altijd nog even een dagje aan het werk. Moneymaker$$. Het was weer tijd om mijn at the moment-gerichte favorieten te delen in mijn maandelijkse, terugkerende blogpost, vond ik! Ik vind dit altijd net een tikkeltje leuker en origineler dan een lijst met favorieten die meesten aan het eind van de maand opnoemen, omdat deze door de maand heen nog kunnen veranderen en echt op het moment gericht zijn. Heel actueel dus! Benieuwd naar mijn current faves? Klik dan op continue reading! 

Listening to: Ik heb al eerder verteld dat ik echt verzot ben op de film Dear John, ook al is het einde heel teleurstellend. Ik begin me door die film onderhand eenzaam te voelen man, haha! Normaal gesproken luister ik echt niet naar zo'n stijl muziek, maar de laatste tijd vind ik het toch wel lekker om rustige muziek te luisteren op momenten dat je even wil nadenken ofzo. En don't call me desperate, maar zelfs instrumentale nummers van Dear John luister ik. Evenals liedjes van de film Safe Haven (Say Anything - Tristan Prettyman, Go Your Own Way - Lissie), thanks Anouck voor de aanrader op mijn artikel! Had de film ooit al eerder op tv gezien, maar was hem vergeten. Zelfde stijl als Dear John, ook weer boekverfilmingen van Nicholas Sparks.

Reading: Ik kan deze regel eigenlijk altijd wel skippen, zoals jullie weten ben ik geen boekenwurm en haat ik het om boeken te lezen. Ik heb wel een leuke blog die ik deze week ben gaan volgen, namelijk Britt. Ze reageert altijd op mijn artikelen en nam even een kijkje op haar site, wat zijn je foto's mooi Britt, wauw!

Loving: De echte arganolie die Vita tijdens haar vakantie in Marokko voor me meenam (thanks hunnie, het is zo'n fijn spul!). Ik breng het vaak 's avonds voor het slapen aan in de punten van mijn haar en op mijn gezicht, waarna ik de volgende dag wakker wordt met een enorm zachte huid. Verder ben ik verliefd op mijn Buddha to Buddha ring en de roze nepnagels van Kruidvat, ik vind ze heel mooi en natuurlijk staan! En oja, mijn knot-techniek! (zie bovenstaande foto) Deze knot werd perfect een bolletje met mijn dikke haar, normaal lukt het echt nóóit. Ik kan de techniek delen als jullie het leuk vinden? Laat het me weten!

Watching: Nieuwe series die eindelijk weer beginnen, jihoeee! Ik kijk al een jaar lang geen GTST meer, ik vind het steeds slechter worden en het interesseert me ook vrij weinig meer tbh. Zoals jullie weten kijk ik de laatste weken echt alleen maar romantische (komedie) films, zo heb ik de laatste paar keer de oude maar nog steeds heerlijke Step Up 1 gekeken (OMG wisten jullie dat Channing in real life getrouwd is met die Nora uit deze film whuuuuuuuut), The Vow (ook met Channing, the bae), She's The Man (hey, nog een keer Channing!) en The Lucky One met een knappe Zac Efron.

Looking forward to: PARIJS! Ik zit heel erg te twijfelen of ik misschien tóch een 50mm lens ga kopen voor mijn spiegelreflex, weet je wel niet hoe mooi mijn outfitfoto's en alle andere foto's die ik daar ga maken dan wel niet worden! Voor de Eiffeltoren ofzo, met al die mooie bokeh bolletjes op de achtergrond. *hearteyes*
Wat zijn jullie current favourites?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Oh wat heerlijk dat je die oude films weer hebt terug gekeken! Ik kan je de 50mm zeker aanraden! Het is zo'n fijne lens, ik gebruik mijn andere eigenlijk helemaal niet meer sinds ik die heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah je moet echt niet twijfelen om de 50mm lens te kopen, gewoon doen! je gaat er super veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tip, denk dat ik 'm uiteindelijk gewoon ga halen. Ga dan voor de 1.8, die is ook niet zo heel duur en daar kan ik voorlopig wel mee uit de voeten denk ik :)

   Verwijderen
 3. Mooi lijstje! En echt een hele mooie foto! Wel tof hoor, échte arganolie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om oude films terug te kijken wil ik ook snel doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ik vind deze serie altijd zo leuk om te lezen! En de Step Up films blijven altijd leuk om te kijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat superleuk dat je naar Parijs gaat, geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, fijn lijstje weer! En jaa, de techniek van je knot laten zien! Ik vind het altijd zo leuk om haarartikelen te lezen! Ik wil ook lang haar... men, ik moet nog lang wachten! Gelukkig groeit het snel :) Enne... zoals eerder gezegd: gewoon doen die 50 mm lens, heb zelf nog geen SLR maar ik heb hem wel gezien op mijn werk en die is zoo mooi, wauwie, en perfect voor Parijs natuurlijk! Nog mooiere shots schieten! :) Mijn favorieten zijn de Catrice Nude Illusion foundation en mijn W7 In The Nude palette, liefde voor deze producten!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen