15-09-14

APPELPOP 2014

Het jaarlijkse, gratis festival vond dit jaar weer plaats op 12 en 13 september in Tiel. Net zoals vorig jaar ging ik weer een feestje bouwen, dit keer allebei de dagen samen met Vita. Artiesten zoals o.a. Kraantje Pappie, BLØF, Kensington en Di-Rect stonden dit jaar in de line-up. Vooral Kraantje Pappie was helemaal mijn ding, dat was zó tof! Met mijn iPhone heb ik een aantal foto's gemaakt van dit Appelpop weekendje, die ik vandaag wilde delen op Lovely Photography. Benieuwd naar een kort verslagje en de foto's? Klik dan op continue reading!
Na 2 geweldige en gezellige dagen samen met lieve vriendinnetjes te hebben gefeest, heb ik de zondag gebruikt om uit te rusten (aka makeuploos laatste restjes huiswerk maken en daarna mezelf volgooien met chocolade terwijl ik romantische films kijk). Vorige week was ik natuurlijk ook al uit gegaan in Rodenburg, wat mij betreft helemaal niet erg is, want ik heb de afgelopen weken niet dodo thuis op de bank gezeten. In ieder geval, ik ging de eerste dag samen met Viet richting Appelpop, want ik wilde heel graag Kraantje Pappie zien. En weet je hoe leuk dat was - hoogtepunt van heel Appelpop. Ik keek de hele tijd uit tot het punt dat Weekend en Mijn Nacht kwam, en toen zong hij ze. Iedereen springen natuurlijk, echt een gekkenhuis. We werden door Vita's vader die avond om 11 uur opgehaald. Bewust wat vroeger, want ik moest die zaterdag gewoon werken.

Nadat ik zaterdag de hele dag had gewerkt tot 5, heb ik me snel naar huis gehaast, snel gedouched, makeup touch-ups, omgekleed en naar Tiel gereden. Ik had afgesproken met Vita bij de Febo, maar hebben uiteindelijk toch maar een broodje bij de Subway gegeten. Het was zo druk overal, maar wel heel gezellig in de stad met zoveel mensen vond ik. Rond een uur of 8 stonden we weer op het terrein en wilde Vita, de Kensington-fangirl op een goede plek staan (achteraf stonden we niet vooraan omdat het al zo snel vol begon te lopen), dus hebben we daar gewacht totdat de volgende act kwam. Toen ze na Kensington naar huis ging heb ik Priscilla opgezocht en daar tot half 12 gebleven, en heb toen nog een klein stukje van Di-Rect kunnen zien.

Ondanks dat het eten en drinken je aardig wat klauwen met geld kost (je betaald €2,90 per consumptiemuntje, echt belachelijk veel) omdat het festival zelf helemaal gratis is, is het zo leeeeuk! Ik heb veel bekenden gezien van school of andere vriendinnen die er ook waren. Ik weet in ieder geval dat ik volgend jaar weer van de partij ben!
Zijn jullie naar Appelpop geweest?

3 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Leuk dat je bent geweest. Ik woon zelf in een van de huizen naast het terrein dus ik ga uiteraard ook altijd even ihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's! Lijkt me leuk om daar heen te gaan, Blof vind ik echt hele goede muziek maken. Hopelijk ga ik volgend jaar naar concert @ sea want daar komt hij ook! Kensington lijkt me ook heel gaaf, ik kende ook een aantal mensen die er naartoe gingen, misschien ga ik volgend jaar ook wel! :)

    BeantwoordenVerwijderen