22-08-14

VIDEO | #Back2School makeup look

Hallo luitjes! Finally back met een nieuwe video die in het teken staat van school. Sommigen van jullie zijn inmiddels al begonnen, terwijl ik na deze week nog een hele week heb voordat ik begin. Dit jaar ga ik naar mijn examenjaar en ik vind het zo spannend! Omdat ik het zelf nooit heel erg vind om weer naar school te gaan na een welverdiende vakantie (ja oke, na 2 weken zijn we het weer zat) ben ik dan ook weer aan het denken geslagen voor een Back 2 School makeup look. Bijna volledig budget, op 2 producten na, waardoor ik deze video ook niet met budget heb bestempeld. Heeft me weer aardig wat uurtjes gekost achter mijn laptop, maar ik doe het met liefde. So check it out, mijn nieuwste video die je inspiratie geeft wat voor makeup je kunt dragen op de eerste dag wanneer je de school weer binnenstapt, en je een nieuwe eerste indruk bij nieuwe mensen achterlaat. Enjoy!

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind dat je echt onwijs goed voor de camera praat. Zo natuurlijk! Je video is ook ontzettend leuk en creatief gemonteerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen Denise, dankjewel! <3

   Verwijderen
 2. Oh wauw! Wat een super leuk intro en wat ben je leuk op video! & nog heel erg gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks twice, voor het leuke complimentje en voor de felicitatie! ;-)

   Verwijderen
 3. Super leuke video weer! De look is trouwens écht heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke video weer! Je wordt er echt steeds beter in met editten, super leuk om te zien! Die bel bij de intro vond ik heel grappig, haha. Deed me even denken aan mijn middelbare schooltijd. :) Je hebt echt een prachtige look gemaakt, deze ga ik zeker onthouden. Ik wil graag meer met oogschaduw experimenteren. Ik ga niet meer naar school, maar voor naar mijn nieuwe baan (ahh zo heerlijk om te zeggen haha) is dit ook een perfecte look! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen