14-08-14

VIDEO | Back 2 School Tienertoer haul (met o.a. Primark, Bershka, Only)

Hoihoi! Ik vertelde jullie een tijdje geleden dat ik met Priscilla ging tienertoeren, wat inhoud dat je voor €33 3 dagen lang heel Nederland door kan treinen. Dat komt neer op €11 per dag! Wij hebben dan ook het maximale uit ons kaartje gehaald door de eerste dag naar Den Haag en Rotterdam te reizen, de tweede dag naar Maastricht en de laatste dag naar Apeldoorn en Amersfoort. De shoppings verschillen per stad een beetje, ik kon er niet overal slagen of de kleding viel me vooral heel erg tegen, maar ben alsnog met leuke dingen thuisgekomen, die ik uiteraard nog wel even wilde delen in een video.Vergeet je ook niet meteen te abonneren op mijn kanaal?7 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een super leuke items en heel erg leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een super leuke dingetjes heb je gekocht! Leuk zo in de vorm van een video! Ik heb ook getienertourd en ik was ook naar Rotterdam en Maastricht! Super toevallig haha. Dat grijze vest vind ik echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke spullen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeej, weer een video! Ik ben alleen nog maar in de Primark in Rotterdam geweest. Hij is niet groot, maar ik vind hem wel leuk. Op de tweede verdieping is trouwens eigenlijk ook vrouwen.. daar hangen de sieraden, tassen en schoenen haha.Ik ben wel benieuwd naar de andere Primark filialen! Leuk dat je eindelijk MUA hebt kunnen scoren! Haha ik ging stuk om je 'drama queen actie'. De blouse is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had al gereageerd op je YT maar hier doe ik het ook nog maar even. Echt een superleuke shoplog! Yay, eindelijk je MUA Undressed palette! Wat is ie mooi hé? Ik ben er ook zo verliefd op! Ik kan alleen nooit MUA Undressed Me Too kopen want die is altijd uitverkocht, haha. Ik heb alleen het idee dat ie bijna hetzelfde is als het MUA Undressed palette. Je ketting vind ik leuk van de Primark! Die heb ik een tijd geleden gekocht alleen die heb ik alweer gesloopt omdat ie heel vaak in de knoop zat, oops haha. Die egg sponge is fijn! Ik heb de eerste nog steeds en die is nog steeds heel! Je statement ketting, je blouse en je korte broekje vind ik leuk! Leuke shoplog!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen