04-08-14

Summertime TAG

Hi lovelies! Het is alweer augustus, say whuuut!? Ik vond het wel weer een keer leuk om de afwisseling op te zoeken en er TAG tussendoor te gooien. Dit keer eentje die bedacht is door Serena van Beautylab en vond hem ontzettend leuk! De I Love Summer TAG heb ik vorig jaar al een keer gedaan en zijn een beetje cheesy en standaard, maar de vragen die Serena voor deze tag heeft bedacht zijn ontzettend origineel en leuk om in te vullen. Mocht je de TAG over willen nemen, dan mag dat uiteraard altijd (maar bewaar de credits voor Serena).


1. Vertel eens iets over je allergrootste vakantiecrush? 
Over het algemeen heb ik nog nooit echt een serieuze relatie gehad. Mijn laatste vriendje was op de basisschool - alles behalve serieus dus. En ik moet er ook bij zeggen dat ik vroeger ook helemaal niet zo bezig was met jongens, ik had veel liever lol dan dat ik me bezighield met relaties, wat afgelopen jaren enorm is veranderd. Tuurlijk heb ik wel eens een jongen gehad die ik heel knap vond bij het zwembad bijvoorbeeld, maar niet dat ik daar echt in contact mee kwam. Alleen één vakantie had ik een jongen die ik wel leuk vond, waarmee ik ook in contact kwam, maar zich de laatste dag zo voor mijn voeten gooide dat ik er niets meer aan vond. En hij woonde veel te ver weg.

2. Wat is je meest legendarische zomerherinnering? 
Naast het parasailen 2 jaar geleden, is mijn ultieme vakantieherinnering toen ik jarig was in een vakantie, in Frankrijk ook. Ik denk dat ik toen 12 werd, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Ik en mijn vader deden mee aan een dropping en midden in de nacht was ik jarig. In het weiland tussen de koeien zochten we de weg terug naar de camping, terwijl iedereen voor me zong en mijn vader me optilde op te feliciteren. En toen ik terugkwam samen met papa bij onze bungalow, hadden mama en de buurvrouw het huisje versierd met slingers en ballonnen. Mijn vader heeft vanaf dat moment altijd gezegd dat ik dat nooit meer zou vergeten, en tot de dag van vandaag vergeet ik het inderdaad nog steeds niet!

3. Noem je ijsjes top 3?
In de zomer ga ik het liefst voor Italiaans schepijs, vind ik toch het állerlekkerst. Op nummer 2 zet ik na lang twijfelen de knetterijsjes (die heb ik vorige zomervakantie enorm vaak gegeten, wij als vriendengroepje trakteerden elkaar elke avond op zo'n ijsje), op nummer 3 de old-school raketjes. Ik ben meer fan van waterijsjes, al ben ik ook gek op van Magnum Almond.


4. Waar kijk jij deze zomer heel erg naar uit? 
Uiteindelijk zijn we nog een paar weekjes zoet geweest in ons eigen land, dus heb deze zomer uitgekeken naar het moment dat we vertrokken naar Drenthe. We hebben de caravan daar neergezet (alleen om te slapen eigenlijk) en hebben de rest van de dagen gevuld met leuke dingen: zo hebben we de dierentuin in Emmen bezocht, het gevangenismuseum in Veenhuizen, ijsjes gegeten, een dag naar Ameland en terrasjes gepakt. Voor de rest kijk ik wel uit naar het afspreken met vriendinnen, misschien wat vaker uitgaan, logeren en heb ik dit afgelopen weekend met Pricilla getienertourd. Laten we het maar gewoon lekker vervoegen, haha.

5. Wat doe je als je vakantie viert in Nederland? 
Dan spreek ik met vriendinnen af die nog in Nederland zijn om te shoppen, ergens te gaan zwemmen/picknicken of gewoon gezellig bijkletsen. Als ik thuis zit blog ik veel en maak ik veel foto's, ga ik wat zonnen, blijf ik zoeken naar leuke zomernummers of ga ik zwemmen, meestal in de plas achter mijn huis.

6. Noem je favoriete zomerkledingstuk, zomerliedje en zomerdrankje? 
Een favoriet kledingstuk is een highwaisted short die ik vorige maand kocht bij de H&M. Wat ben ik blij met deze aankoop! Normaal gesproken durfde ik geen cropped tops dragen, omdat ik nou niet bepaald een heel strak buikje heb (begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind mezelf absoluut niet niet dik, maar ook niet slank). Zodra een broek hoger is en boven mijn navel uitkomt, valt dit niet op en kan ik prima korte tops hiermee combineren. Qua zomerliedjes heb ik niet specifiek 1 nummer die ik koppel aan de zomer, maar laten we Salsa Tequila, Let This Last Forever, There Goes My Baby, Bailando en Lepo Lepo niet vergeten. Favoriete zomerdrankjes zijn ijskoude glazen Bitter Lemon of Ice Tea, met lekker veel ijsklontjes en een stukje limoen/citroen erin. Lekker om mee af te koelen!7. Wat is je favoriete zomersnack? 
Sowieso fruit, zoals water- en suikermeloenen. Het liefst meng ik veel fruit met elkaar tot een salade - aardbei, banaan, kiwi, appel en druif bijvoorbeeld. Een scheutje sap erbij en genieten van het zomerfruit.

8. Noem je favoriete zomerparfum, zomerlipstick en zomernagellak?
Vorig jaar droeg ik op de warme zomeravonden in Frankrijk 'Midnight Heat' van Beyoncé. Elke keer als ik deze geur op spuit doet me dit meteen denken aan deze vakantie, maar ook mijn bodysplash reken ik tot parfums en is voor deze zomer mijn favoriet. Lipsticks draag in de zomer niet veel, maar ben dan wel gek op de kleur roze. Toch niet te overheersend zoals rood, maar wel fris en opvallend. Een nagellak die ik waarschijnlijk veel ga dragen deze zomer is mijn Maybelline Color Show lakje in de kleur 'Cool Blue'. Heel fris en zomers!

9. Wat vind jij het grootste nadeel aan de zomer? 
Dat het vaak 's nachts enorm benauwd kan zijn op mijn kamer en je niet in slaap kan komen. Meest vervelende wat er is, in enorme hitte (proberen) te slapen. Nu is een waaier of airco gelukkig wel een hele goede uitvinding, maar alsnog.

10. Vertel eens iets over je meest dierbare vakantieherinnering? 
Mijn dierbaarste vakantieherinnering? Ik moest er even over na denken, maar toen schoot ineens hét moment in me op. De vakantie waarin ik Emily ontmoette natuurlijk! Dit was in 2009, wij waren net aangekomen toen er toevallig een Nederlands gezin naast ons kwam te staan. Ondanks dat ik schijterig was liep ik met mijn handdoek naar haar toe, met de vraag of ze mee ging zwemmen. We trokken elke dag met elkaar op, onze broertjes werden vrienden en onze ouders raakten goed bevriend. En toen we erachter kwamen dat we vlakbij elkaar woonden, maakte het alleen maar leuker. En nog steeds is Emily one of my best friends! <33
Wat is jouw leukste vakantie/zomermoment?


9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Hele leuke tag! Ik vind je eraltijd juist slank uit zien, maar misschien ligt dat aan mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! Ik heb er ook een hekel aan om te slapen als het zo warm is. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit zo'n leuke tag, ik heb hem ook op de planning staan, haha! Ik denk dat mijn leukste vakantiemomenten toch in Noorwegen waren. Ja, ik houd echt van dat land. Ik wil zo graag terug. Ik ben dus ook stikjaloers op mijn nicht en haar vriend die daar nu zitten op de camping waar wij ooit geweest waren, haha. Superleuk dat je van één vakantie een goede vriendin van hebt overgehouden en dat jullie vlakbij elkaar woonden :) De foto's die je erbij hebt geplaatst zijn erg leuk! En doe niet zo mal, je bent hartstikke slank joh! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke tag, en ook heel leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je nog steeds om gaat met die vakantievriendin! Ik probeer ook vaak contact te houden met mijn vakantievrienden, maar dan wonen we uiteindelijk toch te ver er verwatert het contact. Heel jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk ingevuld! Wat leuk dat je je vriendin zo ontmoet hebt!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tag, wat leuk dat je zo'n goede vriendin aan je vakantie hebt overgehouden :)

  BeantwoordenVerwijderen