08-08-14

Quick outfits (shots) #9

Een wisselvallige maand was het! In het begin zag het er niet echt zomers uit, maar een aantal weken daarna was het bijna te heet om een kledingstuk te dragen, als je begrijpt wat ik bedoel, haha. Ik trok mijn korte broeken uit de kast, maar heb ook een aantal keer nog een lange spijkerbroek aangehad. Ik legde zoals altijd mijn outfits met mijn mobiel weer vast voordat ik ergens heen ging, in de spiegel op mijn kamer. Dit artikel plaats ik maandelijks met de naam 'Quick outfits (shots)', waarvan dit de negende keer. Hopelijk kan ik in de maand augustus de korte broeken voortzetten, dat betekent dat we nog mooi weer gaan krijgen. Fingers crossed for that! :)


Voor de wedstrijd Nederland - Argentinië zou ik eerst naar een plein of kroeg gaan met Esmee en wat anderen, maar omdat het regende ging dit niet door. Uiteindelijk bleef ik bij mijn opa en oma de wedstrijd kijken. Ik droeg een oranje bloemenkrans en armbandjes van Action, een jasje en broek dat ik kocht in een lokaal winkeltje, horloge van Claires en een zwarte top van The Sting.

Begin juli was het nog niet echt bepaald zomerweer, dus kon ik mijn blousejes nog dragen. Hier draag ik een houtbakkersblouseje van de H&M, dezelfde broek als de vorige outfit en dezelfde zwarte top.

Met Vita ging ik naar een rivier om lekker te zonnen en te picknicken, en had net mijn short en crop top nieuw gekocht. Ik ben iemand die dit dan ook het liefst zo snel mogelijk aan wil doen, dus dat deed ik! Mijn short en top komen allebei van de H&M, ik heb er ook een apart outfitartikel van geplaatst. Het armbandje is van Kruidvat.

Naar het feestje van Jessie wist ik écht niet wat ik aan moest trekken, maar gelukkig hielpen vriendinnen me via app een handje - inclusief Jessie herself. Ik droeg een roze blouseje van Vero Moda dat ik ooit met Rosa in de stad kocht, een short van Jola Mode, armbandje van de Action (ik vond 'm er zelf niet helemaal mooi bijpassen, maar Jess vond van wel), ketting is van webshop La-Bama.

Met Priscilla ging ik tienertoeren en de eerste dag besloten we een reis af te leggen naar Den Haag en Rotterdam. Het leek me daarom wel grappig om ook Priscilla op de foto te zetten, met de outfit die zij droeg. Mijn neon top komt van de New Yorker (paar jaar geleden al gekocht, kan al best 2 jaar zijn) en daaronder mijn lichtgewassen jeans van HEMA. Horloge van de markt in Drenthe en het armbandje komt van Kruidvat. Priscilla droeg een shirt die ze in Turkije kocht en zelf heeft ingekort, en een broek die zelf heeft gemaakt. Zo knap!

De tweede dag gingen we naar Maastricht. Ik trok meteen mijn nieuwe topje aan dat ik kocht in de New Look @ Rotterdam, ik ben er zo blij mee! Daaronder mijn short van Jola Mode, mijn nieuwe ketting van Primark (deze kocht ik ook in Rotterdam, shoplog van alles komt eraan!), horloge van de markt. De armbanden komen van Action. Priscilla droeg een short van H&M, ik vind 'm zoooo leuk! Op haar shirt staat iets met 'Étoile', in dezelfde stijl als de Céline shirts. Deze kocht ze bij Lindex, een winkel in Stockholm.
Welke outfit vind jij dit keer het leukst?

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. ik vind de ander korte broekjes veel leuker dan je high-wasted short.
  Ik vind outfit 4 t leukste

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig vind ik mijn highwaisted wel heel leuk ;-)

   Verwijderen
 2. Allemaal superleuke outfits! Volgens mij hebben we dezelfde ketting op de laatste foto, haha. Die van mij zit alleen nogal vaak in de knoop, zo irritant. De broek die Priscilla heeft gemaakt vind ik echt leuk! Supertof dat ze dat kan en je houthakkersblouseje vind ik echt geweldig. Favoriete outfit is denk ik 4 en 6. Het topje wat je bij outfit 4 aan hebt vind ik echt heel mooi bij je staan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa die van mij ook, grappig dat je dezelfde hebt! Vind 'm heel leuk op van die losse of lange topjes, toch nog een beetje extra.

   Verwijderen
 3. Wat is je houthakkersblousje leuk! Ik ben echt dol op die dingen, en ik kan stiekem niet wachten om ze weer aan te doen, haha. Je telefoonhoesje met bloemetjes vind ik ook echt heel cute. En wat knap dat Priscilla die broek zelf heeft gemaakt, wauw. Dat zou ik echt niet kunnen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel, ik vind 'm ook nog steeds heel erg leuk, alleen begint best wel kort te worden. Hij is al van vorig jaar winter. En knap hè! Ik zou het ook echt niet kunnen, gelukkig kun je, mocht je interesse hebben, altijd een comment achterlaten. Priscilla heeft namelijk al vaker aangegeven dat ze het leuk vind om wat op bestelling te doen. ;-)

   Verwijderen
 4. Gaaf artikel! Vooral je houthakkersblousje vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind alle outfits leuk! Je combineert het ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen