30-08-14

My life as Sharon #17

Augustus, wat was je leuk! Begin deze maand treinde ik met Priscilla 3 dagen door Nederland, kwam mijn verjaardag en feestje steeds dichterbij, herenigde ik weer met vriendinnen nadat ze terugkwamen van vakantie, werkte ik in de vakantie extra veel dagen in de kapsalon (moneymaker) en spendeerde ik vrije dagen in bed met romantische jankfilms. Tussen de foto's zitten behoorlijke tijdsprongen (dat zullen jullie niet zozeer merken, maar dat weet ik wel), omdat ik eigenlijk de hele week, behalve op maandag en donderdag, aan het werk was. Niet dat dit artikel dan ook minder foto's bevat, want ik heb genoeg leuke dingen gedaan die ik met jullie wil delen!


De maand augustus begon meteen al goed, ik ging namelijk met Priscilla 3 dagen tienertoeren! Papa maakte deze foto van ons en plaatste die meteen op Facebook, iedereen dacht dat we gingen "hamsteren". Maar dat viel reuze mee! De gekochte spullen heb je in deze video al kunnen zien.

Tijdens de tweede dag tienertoeren gingen we naar Maastricht. Jeetje, wat was die reis lang zeg! We hebben volgens mij 2,5 uur gereisd met de trein (gelukkig dit keer zonder problemen), dus dat was me een hele zit. Gelukkig vond ik Maastricht wel heel leuk om te zien en zijn we op de terugweg nog naar de Primark in Eindhoven gegaan, waar ik heel goed geslaagd ben.

In de Bijenkorf zat ook zo'n Magnum store, waar je een eigen magnum kan samenstellen. Volgens mij kostte het ongeveer €4, vond het zelf niet heel bijzonder, maar het zag er wel leuk uit! Het is iets dat je een keertje geprobeerd moet hebben (ook al eet het ontzettend rot!), maar ik zou het niet nog een keer halen. Tenzij ze met nieuwe toppings komen, want dat vond ik ook nog wel matig.

Mijn oma roept al jaren dat ze een ring wil kopen voor mij, maar ik zei altijd dat ik het nooit droeg. Was ook zo, totdat ik kennismaakte met de Buddha to Buddha ringen. Ik vind ze zó mooi! Hij stond hoog op mijn wishlist en toen ik met mijn ouders en broertje de stad inging voor laatste schoolspullen, liep ik de juwelier binnen en kwam ik met een nieuwe liefde naar buiten. Dit is trouwens 'Chain'.

Herenigd met m'n lieffie! Robin bleef bij Emily's broertje slapen (ze zijn even oud), dus ging ik mee om Emily een paar uurtjes te zien. Ik kon niet logeren, want ik moest die dag erna weer werken. We zijn nog even naar de stad gefietst, hebben een ijsje gehaald en toen we terug moesten regende het KEIhard. Inclusief onweer. We waren helemaal doorweekt, echt alles was nat. Jum!

En ook herenigd met m'n andere lieffie! Rosa kwam op donderdag naar mij toe en we zouden nog eventjes naar de stad gaan, want Roos moest nog wat dingetjes hebben. Nadat we klaar waren met rondneuzen gingen we nog even naar de Bakker Bart en aten we een pizzabroodje. Alleen waren de werknemers van Bakker Bart er niet heel blij mee dat we er waren, aangezien het bijna sluitingstijd was.

En opnieuw, herenigd met nog meer lieffies! Jessie kon de week erna niet op mijn feestje zijn, dus kwam op mijn verjaardag langs. Ook Vita was net terug van vakantie, dus vond het leuk om haar weer te zien en bij te praten over onze vakanties. 's Avonds haalden we chinees en at Jessie mee. Trouwens, je kan het op de foto niet zo heel goed zien (wel van de achterkant en aan de bovenkant van mijn haar), maar ik had de dag ervoor highlights laten zetten! Het was rustig in de salon, dus ik ging voor het eerst in de verf terwijl een collega het inzette. Ik ben blijjjj! Het is net even wat frisser.


Een week later (ja een week!) was het dan éindelijk tijd voor mijn sweet 16 feestje. Ik heb er weken naar uitgekeken! Emily kwam eind van de ochtend/tegen de middag naar ons toe met haar ouders en broertje om mee te helpen, maar ik wilde eigenlijk nog even snel naar de stad om nepnagels te halen. Emily wilde het ook, dus we zijn er een uurtje tussenuit geglipt en kocht ik bij Kruidvat héle mooie nepnagels. Ze bleven de hele avond perfect zitten, kon alleen moeilijk typen. Ik wil nu alleen nog maar meer acryl- of gelnagels, het is zo moooooi!

Na het eten was het ook weer tijd om onszelf op te maken! Ik kon niet wachten en had het alvast voor het avondeten gedaan, maar 's avonds was Emily mijn model. Het was zo grappig, ik heb continu in de slappe lach gelegen waardoor het echt moeilijk was om haar makeup te doen. Gelukkig is het goed gekomen! Daarna kwam mama de kamer binnen en maakte ik haar ogen op, waarna ook nog mijn oudtante naar me toe kwam voor haar oogschaduw. Foto's van het feestje zelf plaats ik niet in deze post, maar heb ik los geplaatst in DIT artikel.

The day after. Ik lag om half 3 in bed, sliep vervolgens uit tot een uur of 10 en daarna ontbeten we met de hele familie, inclusief Em's gezinnetje. Tot aan de middag heb ik geholpen spullen terug te brengen die we hadden geleend (zoals de stoelen en tafels etc) samen met papa. Met Emily heb ik (voor de derde keer in die week, echt te erg) een stuk van Dear John gezien. Toen ze weg was heb ik het laatste deel afgekeken met wat left overs van de avond daarvoor - druiven en spiesjes met tomaat, bieslook en mozzarella.

Al m'n boeken opgehaald en dezelfde avond nog gekaft - me so proud. Ik vond het dit jaar heel erg meevallen qua boeken, het is eigenlijk alleen een tekstboek en een werkboek, meer niet. Zelf hebben we er examenbundels bij besteld, aangezien dit jaar mijn laatste jaar is en ik dit jaar examen ga doen. Ik moet zeggen dat ik zin heb om overmorgen te beginnen op school, mijn klas is inmiddels al bekend en hier ben ik eigenlijk heel blij mee! Zit alleen jammer genoeg niet bij Viet in de klas, maar heb vast nog wel lessen met d'r, dus dat hendelen we wel.

Even een dagje thuis hangen, kamer opruimen, films kijken, blogposten afschrijven en mijn schooltas weer uit de kast gehaald. Vrijdag heb ik nog gewerkt en vandaag ga ik ook nog een dag aan het werk in de salon. En dan zit de vakantie er weer op!

Zoals ik al zei ben ik eigenlijk weer helemaal in de spirit om het laatste jaartje te rocken. Nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, kappersscholen bezoeken, me voorbereiden op het examen (dat zal waarschijnlijk geen pretje zijn, maar oke), uitkijken naar het gala en zoeken naar een mooie jurk (en mijn eigen makeup doen), diploma uitreikingen.. Als ik straks een paar weken bezig ben denk ik wel weer anders, maar ik denk dat ik de middelbare zo hard ga missen! Aan de ene kant leuk om nu te gaan voor wat ik al heel lang wil, maar aan de andere kant, alles word hierna zo serieus! Oh my god. Mijn schooltijd is als ik er nu tegenaan kijk voorbij gevlogen. Gonna miss my friends after so many years full of fun!

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Heerlijk artikeltje! Je schrijft echt onwijs leuk! Die tomaatjes met mozzarella zien er trouwens goddelijk uit haha.. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aahhh wat lief en zo leuk om te horen, dankjewel! En ze waren trouwens ook wel heel lekker, ook al waren ze nog over van de avond ervoor.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie foto's maak je! Dat ijsje ziet er zooo lekker uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke diary! Je foto's zien er echt heel leuk uit! Die ijsjes zien er lekker uit, al zou ik zelf geen 4 euro neerleggen voor zo'n ijsje, haha. Geef mij de Magnum classic maar (nom, vanavond al), haha. Die ring van Buddha to Buddha vind ik heel mooi! Het wordt vast weer een leuk, laatste schooljaar en de examens gaan je vast en zeker lukken! :) Zo'n tienertoer lijkt me echt heel leuk! Ik vond je shoplog ook heel leuk om te zien. Denk trouwens maar straks aan de herfstvakantie, die komt er ook weer aan, haha! Ik heb voorlopig helaas geen vakantie (vind ik niet erg) en ga lekker veel verdienen met de baan die ik het liefste doe! :) Werkse voor vandaag en geniet van je weekend!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi thanks! Hoop dat het jaar me goed afgaat, maar heb er vertrouwen in van wel hoor. Ik ben nu al zo ver gekomen in Havo, dan moet me dit laatste jaartje ook wel lukken!

   Verwijderen