28-08-14

Mijn verjaardagscadeaus

In het artikel van eergisteren kon je een hoop foto's zien van mijn feestje dat ik gaf voor mijn zestiende verjaardag, en vandaag deel ik mijn gekregen cadeautjes! Dit artikel is absoluut niet bedoeld om op te scheppen over wat ik wel en niet heb gehad, maar ik heb een aantal keer de vraag gekregen of ik mijn birthday gifts met jullie wilde delen, dus vandaar! Ik heb voornamelijk veel geld gehad (ga ik o.a. gebruiken voor mijn autorijbewijs), cadeaubonnen en een paar cadeautjes, maar ben overal heel erg blij mee! Als je wilt weten wat ik afgelopen zaterdag en 2 weken geleden kreeg voor mijn verjaardag, klik dan op continue reading! >


Van mijn oom en tante kreeg ik naast geld ook een badlaken met mijn naam erin geborduurd! Aan de onderkant stond een klein Eiffeltorentje. Deze fuchsia-kleurige handdoek ga ik gebruiken voor het zwemmen, aangezien deze aardig lang en groot is.

Van vriendinnetjes Esmee, Rosa en het vriendje van Rosa kreeg ik een enorme pot (opnieuw met een Eiffeltoren erop) met spekjes waarin kleine cadeautjes zaten. Zo origineel bedacht, ik vond het echt heel leuk! In de pakjes zaten 2 lakjes van Catrice, een douchegel en een Zwitsal bodylotion. Van de buurvrouw kreeg ik een grote pot vol met drop en van mijn oom en zijn vriendin een vanille geurkaars met roze accenten, in grote letters "sweet 16" op de voorkant en een quote over mijn leeftijd aan de binnenkant:
"Een schitterende leeftijd voor een beeldschone jonge vrouw. Een prachtige toekomst die je toelacht. Mensen om je heen die je liefhebben... Geniet ervan!"

Van een vriend en zijn vriendin kreeg ik 3 Biba armbandjes, ik ben echt dol op dat merk en hun sieraden! Het zijn ook nog eens hele mooie, neutrale kleuren bij elkaar, die bij heel veel outfits passen. Van een ander gezin kreeg ik geld en een blauwe sjaal van Etos.

En dan het hoogtepunt van alle cadeautjes: het kado van mijn tante! Ik moest eerst een klein pakje openmaken, waarin een reistandenborstel zat. Ik begreep het toen nog niet helemaal, maar toen ik een Parijs reisgids daarna openmaakte wist ik genoeg. Vervolgens kreeg ik een groter tasje met een A4'tje waarop stond dat ik naar Parijs ging! In een los kaartje stond de datum en een lief tekstje. IK GA EINDELIJK NAAR PARIJS, OHMYGOD!

Voor de rest heb ik veel geld gehad en een aantal cadeaubonnen. Van mijn werkgever ook een cadeaubon die ik kan besteden bij o.a. Rituals en Ici Paris, dus die komt wel op! Omdat ik helemaal in de waan was van mijn feestje, ben ik helemaal vergeten om de cadeaus die ik op mijn verjaardag (17 augustus) heb gekregen op de foto te zetten! Ik wilde er alsnog wel aandacht aan besteden, want die zijn ook heel erg leuk! Van mijn ouders kreeg ik wat kleine dingetjes voor mijn kamer en een Cosmogirl, en ik kreeg een groot fotoboek waarin al mijn familie en vrienden in hadden geschreven die allemaal naar mijn feestje kwamen. Er stonden foto's in en iedereen had iets over mij in het boek geschreven. Zooooo lief! Het is echt een heel mooi boek en ben er heel blij mee, ik wist er niks vanaf! Van Vita kreeg ik een flacon met échte, 100% pure arganolie uit Marokko en van Jessie kreeg ik een nieuwe Rituals Foaming Douchegel. Vorig jaar kreeg ik er ook eentje van haar en ik vind dat spul zo lekker en fijn, dat ik er heel voorzichtig mee deed en nog steeds niet op is. Nu heb ik er weer eentje!

Ik had voor mijn verjaardag geld gevraagd en ga vanaf nu sparen om te gaan lessen voor mijn autorijbewijs. Ik wil niet gaan scooteren, want als ik een scooterrijbewijs haal zit ik zowat al op de helft van een autorijbewijs - dus dat vind ik zonde. Wanneer ik dit precies ga doen weet ik nog niet, het hangt ook een beetje af van hoeveel tijd ik heb en of ik het kan combineren nu ik dit jaar examen ga doen. Ik voel me langzamerhand nu wel als een 16-jarige, maar dat is ook weer heel raar om te zeggen, haha. In ieder geval, wat vinden jullie van mijn gekregen cadeaus? 


13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Hele leuke cadeaus! Super dat je naar Parijs gaat, het is zo'n leuke en romantische stad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaaaf al die Parijs-spulletjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke cadeautjes! En echt gaaf dat je naar Parijs gaat, alvast heel veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave cadeaus! Het parijs reisje is natuurlijk wel de topper! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke cadeaus! Vooral de handdoek, ahw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke cadeaus heb je gekregen! De badlaken met je naam is echt heel erg schattig! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Suuuperleuke cadeaus! Veel plezier in Parijs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je onwijs leuke dingen gekregen en wat gaaaaaf dat je naar Parijs gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt onwijs toffe cadeaus gekregen, superleuk om te zien! Vooral je Parijs items en je reis naar Parijs zijn heel gaaf! Heel veel plezier alvast en er lekker van genieten, you deserve it! Je hebt het er zo vaak over, hihi. :) Je kan dan inderdaad beter voor een autorijbewijs gaan, want tegenwoordig mag je ook met een autorijbewijs scooter rijden (daar wordt automatisch AM op gezet). :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke cadeaus heb je gehad! Die handdoek is heel erg leuk gemaakt! En heel veel plezier in Parijs, het is echt een hele mooie stad!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Shar, wat een leuke spulletjes heb je gekregen. Slim om je geld te bewaren voor je rijbewijs, dat is namelijk niet goedkoop. Ik heb woensdag mijn eerste rijles waah. Wat een mooie badhandoek heb je gekregen, heel origineel. Wauw heb je echt een paar daagjes naar Parijs gekregen van je tante? Wat een geweldige tante moet jij hebben zeg, ik snap hoe blij je bent haha! Heel veel plezier alvast! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen