26-08-14

MIJN SWEET 16 FEESTJE

Wat was deze avond geweldig - zo ontzettend gezellig en zoveel lol gehad! Afgelopen zaterdag, 23 augustus, hield ik een feestje om mijn 16e jaar te vieren met familie en vrienden. Ondanks het weer waardoor ik mijn jurkje voor het feestje niet aan kon doen, heb ik een avond gehad om nooit te vergeten en ook vol verassingen, leuke cadeautjes en lieve mensen die mijn verjaardag mee kwamen vieren. Alles was door ons allemaal zo goed georganiseerd! Van niet alleen tot aan de hapjes en drankjes, maar ook tot aan de muziek, ruimte en versieringen. Ik heb er lang naar uit moeten kijken, maar ik voelde me die zaterdag pas echt jarig. Ik kan het eigenlijk niet echt in woorden beschrijven hoe de avond was, dus in plaats dat ik een hele lange introductietekst ga typen, laat ik jullie een boel foto's zien van het feest. Kijk mee!


Het kostte heel wat tijd, werk én geld om alles voor elkaar te krijgen, maar het was het allemaal waard. Je wordt immers maar één keer in je leven 16 en dat van mij heb ik goed gevierd. Mijn SWEET 16 was meer dan GESLAAGD!! Het thema was black & white en iedereen heeft zich goed aan de kleuren gehouden, terwijl ik een roze jasje droeg. Ik had zo'n 50 gasten uitgenodigd bij ons thuis, we hadden een grote tent geregeld van ruim 10 meter lang en er was een dj aanwezig! Hij heeft de avond echt gezellig gemaakt en leuk afgewisseld in muziek van nu en muziek waar de ouderen wat meer los op kunnen gaan. Zelfs mijn oudste oma stond volop te dansen, vond ik zo leuk! Aangezien papa vrachtwagenchauffeur is konden we de dj in de trailer kwijt en nadat iedereen een beetje aanwezig was, deed ik een kleine "speech" op de main stage, haha. Tijd om te proosten!

In de ochtend kwamen Emily, Thijs en haar vader en moeder al naar ons toe om te helpen met opzetten, en bleven vervolgens ook allemaal slapen die avond, zodat ze ook mee konden helpen met afruimen en niet een eind terug hoefden te rijden naar huis. Ik en Em zijn in de middag nog even de stad ingegaan om nepnagels te halen en hebben samen lekker opgetut - that's what girls always like to do. Rond een uur of 8 kwamen de eerste gasten binnendruppelen en kreeg ik zoveel cadeaus! Ik voelde me op dat moment pas écht jarig, dat had ik vorige week toen ik officieel 16 werd niet echt. In de loop van de avond waren er ook een aantal verassingen waarvan ik helemaal niets afwist. Zo was er een beamer geregeld waarop allemaal oude foto's van mij op kwamen (ik vind dit verschrikkelijk maar oke, het viel gelukkig mee) en had de moeder van Emily voor mij een liedje geschreven, die ze vervolgens onder de melodie van Louise (-Gers Pardoel) zong. Daarna pakte ze nog een keer de microfoon vast door het nummer Happy te zingen. Zo lief en dapper dat ze het durfde, dankjewel Corine! <33

En het allerleukste cadeau van alle andere cadeaus die ik heb gehad is toch wel van mijn tante: IK GA NAAR PARIJS!! 4 dagen (mijn tante is rechts op de foto hierboven) de Franse modestad rondstruinen wat ik altijd al wilde bezoeken. Kan ik dan éindelijk de Eiffeltoren in het echt bekijken en ermee op de foto gaan. EIN-DE-LIJK. Mijn tante had het vorig jaar al beloofd om dit als cadeau te geven voor mijn 16e verjaardag, maar er was tot zaterdag nog niks geregeld - dacht ik tenminste. Maar alles is al geboekt, ik stap als er genoeg aanmeldingen zijn op 23 oktober in de bus om richting Parijs te vertrekken, yaaaaay! Trouwens, alle cadeautjes die ik voor mijn verjaardag heb gehad laat ik binnenkort zien in een blogpost.

Al met al kan ik zeggen dat ik het echt énorm naar mijn zin heb gehad. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor zijn/haar komst, voor alle felicitaties en cadeaus, en mijn ouders natuurlijk! Zonder hen kon ik nooit zo'n leuk feest geven als dat ik nu gegeven heb. I love you! ♥♥

12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah wat een leuke foto's allemaal, ziet er enorm gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend gezellige foto's! En gaaf dat je naar Parijs gaat, geweldige stad! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. och heel leuk!
  ziet er heel tof uit

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw, wat een prachtig cadeau. Zo gaaf dat je naar Parijs gaat! De foto's zijn ontzettend leuk, het ziet er zoó gezellig uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ontzettend leuk zeg! en wat tof dat je naar Parijs gaat liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, wat ziet het er ontzettend leuk en gezellig uit allemaal! Heel gaaf en lief dat je zo'n leuk cadeautje van je tante hebt gekregen, alvast héél veel plezier daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een erg fijne verrassing dat je naar Parijs kan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's allemaal! Zag er uit als een geslaagd feestje, echt heel leuk om te zien! Echt supergaaf dat je naar Parijs gaat met je tante, ik zou zeggen: lekker ervan genieten!!! :) Je had - ondanks dat je je jurk niet aan kon - een hele leuke outfit aan! Ik vind vooral je roze jasje superleuk! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke foto's allemaal en Parijs... oh zo gaaf!! Leuk joh! Het is je gegund :)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt als een super feest! En wat een geweldig cadeau dat je naar Parijs gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet eruit als een super goed geslaagd feest! En wat gaaf dat je naar Parijs gaat!

  BeantwoordenVerwijderen