24-08-14

Janken om romantische films

Het spijt me zeer, maar het is echt zo. De afgelopen 2 weken maak bijna zo'n 30 uur per week @ werk, dus ik geniet extra van mijn vrije uurtjes. Als ik thuiskom kruip ik mijn bed in en zet ik zo'n heerlijke help-ik-moet-janken-ook-al-is-het-té-voorspelbaar-film op en dit is zo ongeveer al bijna 4 avonden zo. Afgelopen week keek ik Dear John. Het einde was een afknapper, maar die film spookt al dagen in mijn hoofd. Waarom maken ze Channing Tatum dan ook als een motherfocking god?! Ik jank niet eens om het verhaal, maar meer dat de acteurs zo goddelijk lekker zijn. Sorry, het moest eruit.

De dag ervoor keek ik Cinderella Story, de dag erna Letters To Julliet - vond ik niet echt een hele goede film. Diezelfde avond 16 Wishes, die film zag ik heel lang geleden eens en dat brengt echt memories met zich mee, zag ik ooit een keer op tv en vind het nu wel grappig omdat ik zelf nu ook 16 ben. Maar nog steeds, John pops in my head. Ik ben zelfs zo hooked aan die film geworden dat ik de instrumentale achtergrondnummers uit de film met violen, gitaren en piano's aan het luisteren ben. Zélfs wanneer ik deze blogpost schrijf. Amanda Seyfried is ook echt een goede actrice en ze spelen samen zó schattig!

De reden achter deze post is eigenlijk om te vragen of jullie nog aanraders voor me hebben qua films, met de meest knapste tegenspelers en de meest zoetsappigste liefdesverhalen die in het ware leven (helaas) niet gebeuren. Haha, jullie denken vast dat ik desperate ben, maar het verhaal van Dear John moest ik gewoon even delen. In het hele verhaal zit niet echt iets aangrijpend, behalve de vader van John. Het is meer dat het verhaal qua liefde mooi gefilmd is. Maar zoals heel veel schreven voordat ik de film zag, was het einde een afknapper. En nu ik 'm gezien heb, is dat zo. Maar dat weerhoud me niet dat ik 'm niet nog een keer wil zien, ik denk dat ik mezelf gewoon nog maar een keer laat wegsmelten. Wh00ps.
Hebben jullie nog aanraders als het gaat om mooie, zoetsappige liefdesfilms?


8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Heerlijk deze films! Dear John blijft natuurlijk geweldig, misschien dat je The Fault In Our Stars kunt kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik moest al lachen om de titel. Als je van jankfilms houd, moet je zeker The Notebook kijken. Dat is echt zo'n heerlijke romantische jankfilm. Dear John vond ik zelf ook niet zo... maar omdat Channing Tatum en Amanda Seyfried (favoriete actrice samen met Cameron Diaz) erin speelde vond ik hem nog best oké. Oh, misschien wat kinderachtig... maar Spirit moet je dan ook zeker gezien hebben! Het is wel animatie, maar daarom niet minder leuk om naar te kijken. Toen ik deze voor het eerst zag moest ik al huilen op de helft van de film, hahaha! Leuk artikel!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stond van de week op het punt om The Notebook te kijken, maar had er toen de eerste minuut begon geen zin meer in.. Niet om het feit dat ik 'm al saai vond, maar had gewoon even geen zin in die film. Waarschijnlijk omdat alle zinnetjes uit Dear John in m'n hoofd zitten en ze zowat uit m'n hoofd kan naspelen. Ik zal eens een trailer opzoeken van Spirit, je maakt me nieuwsgierig!

   Verwijderen
 3. Wat leuk om te lezen, heerlijk om lekker met een film en (gezonde) snacks neer te ploffen! Ik ben zelf meer van de actiefilms, maar soms hou ik wel van een romantische huil film. Bij de Blokker hebben ze nu een '3 romantische boekverfilmingen dvdbox' met Safe Haven, The Notebook en Dear John, die lijken me wel leuk. Van Dear John heb ik alleen een klein stukje gezien, jammer dat het eind zo slecht is! En oh, Remember Me is ook een leuke film, en ik moest echt keihard huilen op het eind, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Safe Haven heb ik een keertje op tv gezien, maar is inderdaad een leuke film! Ik ga 'm proberen op te zoeken op internet, kijken of er misschien een 'full movie' van op YouTube staat. En ik wist helemaal niet dat Dear John een verfilming was, ohmyyyy! Nu wil ik dat boek ook wel lezen, ondanks dat ik totáál geen lezer ben. Je moet Dear John echt helemaal kijken, alleen is het einde inderdaad een beetje vreemd. Maar goed, ik heb 'm al 3 keer gezien afgelopen week, dus dat zegt genoeg denk ik!

   Verwijderen
 4. Jankfilms gaan er ook altijd lekker in ja! Ik raad zelf Defnitely, Maybe aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha dat herken ik, zo af en toe moet je gewoon eens naar da tsoort films kijken! (Pride and prejudice <3)

  BeantwoordenVerwijderen