17-08-14

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Ik kon ervoor kiezen een 'keep calm bc it's my fucking birthday'-ding te plaatsen op Insta, maar ik heb me nog kunnen weerhouden. Moge duidelijk wezen dat dat sarcasme was, haha. Vandaag kan ik een 16e kaarsje uitblazen! Niet dat ik er 16 uit ga blazen want daar heb ik nou ook niet zo heel veel puf voor, maar jongens, ik ben officieel zestien! Nu doe ik alsof ik me hartstikke oud voel (m'n ouders zeiden laatst dat het na ongeveer je 30e levensjaar niet echt meer een feest is om jarig te zijn omdat je vanaf dan echt oud wordt), maar in dat opzicht ben ik net een kleuter als het gaat om mijn verjaardag. De symptomen dat je vroeger niet in slaap kon komen en mijn ouders het oh-zo-geweldig vonden dat ik om half 6 's ochtends al aan hun bed stond te schreeuwen: 'WAKKER WORDEN IK BEN JAAAAARIG!' - ja, die tekenen heb ik nog steeds. Sorry not sorry. Gelukkig maak ik mijn ouders nu niet meer om half 6 wakker.

Vandaag zullen opa en oma waarschijnlijk wel even langs komen en om 10 uur komt mijn oudste oma gezellig met ons ontbijten. Jessie komt ook nog aangezien zij niet op mijn feestje kan zijn en Vita wilde ook nog hoi zeggen nadat ze terugkwam van vakantie. Veel bezoek verwacht ik verder niet, want de meeste komen allemaal volgende week op mijn feestje die ik heb georganiseerd voor familie en vrienden. Zo veel zin in! Ik heb inmiddels al een jurkje uit de kast gehaald die ik bijna nooit heb aangehad, omdat ik het zonde vind om er weer een paar tientjes uit te geven voor een jurkje dat ik waarschijnlijk toch maar 1 keer aantrek. En dan vervolgens skeer eindig terwijl ik ook nog van alles voor mijn feestje moet regelen. Sommigen zullen na vandaag weer moeten beginnen op school, maar gelukkig heb ik na vandaag nog 2 weken. Ik zie jullie morgen weer met een nieuw artikel, want de normale planning gaat gewoon door! Hasta la vista luitjes! X
24 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Gefeliciteeeerd. Geniet van jou dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeeeeeeeerd! Maak er een leuke dag van he!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd en maak er een geweldige dag van !

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy birthday to you! Beetje jammer dat het weer een beetje tegen zit (in elk geval, hier wel) maar hopelijk ga je toch genieten van je verjaardag! :) Maak er een leuke dag van! Echt een hele leuke foto ook, trouwens!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier zit het weer ook heel erg tegen, maar kan ermee leven hoor :) Dankjewel, komt goed!

   Verwijderen
 5. Gefelciteerd! maak er een leuke dag van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteeerd! Maak er een leuke dag van! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's! Geniet van deze heerlijke dag en natuurlijk van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gefeliciteerd geniet van je dag, ik herken je in je enthousiaste verjaardagssymptomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wens je een hele fijne verjaardag! Geniet van je dag! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd, Sharon! Maak er een leuke dag van en geniet ervan!
  Liefssss! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd!
  Zou je het leuk vinden om elkaar te volgen?

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd! Maak er een leuk dagje van :) Mijn broertje is ook jarig, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. HAPPY BIRTHDAY TO YOU BABE! Ik wordt in januari ook ein-de-lijk zestien! Ik kijk er zo naar uit haha :) maak er nog een fijne dag van meid, leuke foto trouwens! :) <3 liefs, Celien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd nog Sharon met je verjaardag! Eindelijk 16 jaaah hihi. Je zag er echt super leuk uit op je verjaardag, ik neem aan dat dat de zwarte blouse is van je shoplog? Hij staat je echt mooi, en die ketting ook. Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad! <3 liefss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Stiekem was dit niet de outfit die ik droeg op mijn verjaardag zelf gisteren, heb deze foto eerder deze week gemaakt zodat ik die kon plaatsen op de site en social media :) Maar het is inderdaad het blouseje van uit de shoplog. Thanks Bo!

   Verwijderen