10-08-14

FASHION | Crochet shorts @ Lookbook

Ik heb er nog niet heel veel mensen mee zien lopen, maar als ik ze toevallig spot, raak ik alleen maar meer verliefd op deze trend. Haakjes of kant, ook wel crochet, verwerkt in kledingstukken (zoals in o.a. vestjes, blousejes, topjes en tassen). Maar ik ben dól op de kanten shorts - ook wel de crochet shorts die je de laatste tijd bij verschillende winkels in de kledingrekken kunt vinden. Zo gaat ook H&M mee met deze trend en kun je voor €20 al eentje in je winkelmandje gooien. Het leek me weer eens leuk om mijn terugkerende inspiratie artikel met deze shorts te publiceren - trendy kledingstukken die ik opzoek op Lookbook! Dit keer dus in het teken van crochet. Blijft toch ook een mooi woord.


Source // lookbook.nu
Bethany woont in Los Angeles en toen ik haar tegenkwam op Lookbook, bekeek ik meteen haar andere looks. Ze zijn zo tof gecombineerd! In deze outfit combineert ze haar kanten short met een witte blouse, staat fris en zomers. Subtiele wishbone ketting, tas, laarsjes en zonnebril erbij, en je look is af.


Source // lookbook.nu
Jessica R is een half Japanse, 27 jarige vrouw en woont in het zuiden van Californië. Deze crochet short is wat opvallender doordat het kant niet zo fijn is, maar is een beetje peachy van kleur. In combinatie met de zwarte blouse maakt dit het heel classy en vrouwelijk - een perfecte outfit voor een avondje uit of wanneer je 's avonds langs de boulevard loopt.

Source // lookbook.nu
Ook zie ik veel mintgroene shorts voorbij komen. Vooral Lookbookers dragen ze veel. Met een bomber jacket en een stoere croptop, is het contrast met een schattige short (het kant maakt het kledingstuk lieflijk en schattig) heel leuk met elkaar verdeeld. Een holografisch gekleurde tas erbij en Dominique heeft in 1 outfit verschillende stijlen. Dat vind ik zó tof, dat is nou eens nadenken over je outfit! Haha.

Source // lookbook.nu
Daniela uit Miami komt in elk Lookbook-artikel dat ik plaats altijd weer voorbij. Haar outfits spreken me zo erg aan! Haar short vind ik dan ook erg leuk en gecombineerd met een denim blouse, geeft het weer een contrast tussen stoer en lief. Aangezien ik nu zelf ook een crochet short heb en al een denim blouse heb, kan ik deze outfit bijna exact na-creëren. Gotta love lookbook voor nieuwe inspiratie!

Source // lookbook.nu
Zoals ik al zei zijn lookbookers gek op gekleurde crochet kledingstukken, en dan vooral de kleur mint. Ook dit kanten short is iets opvallender dan de rest die ik liet zien, omdat het materiaal en de bloemetjes wat grover zijn. Ik vind deze outfit iets te saai, ergens ook een kleine modemisser omdat je het witte hemdje door het shirt ziet komen. Zelf had ik hier een los vallende, witte top op gedragen en deze dan in het midden in het shortje gestopt. Ach, ieder zo zijn stijl!

Welke lookbooker sprak jouw het meeste aan, en wat vind jij van deze trend?


11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind de crochet shorts erg leuk, maar kan ze bijna nergens meer vinden. Alleen op Ebay, maar die variant schijnt wel erg door te schijnen helaas. Mooie lookbook foto's ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er wel een gevonden bij de America Today, ik heb hm besteld, dus ik weet nog niet of ie past. x

   Verwijderen
 2. De eerste spreekt mij het meest aan, die vind ik erg leuk gecombineerd!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de laatste drie vind ik echt geweldig! de bovenste twee ook wel maar dat zou ik niet zo snel dragen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het vooral leuk als het idd goed gecombineerd is!
  Die eerste, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Outfit 1 vind ik echt geweldig! De blouse die ze er op gecombineerd heeft vind ik ook heel erg tof! Ik vind dit wel een hele leuke trend, helaas heb ik er hier de benen niet voor, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh I love it! Ben er ook al een paar keer tegenaan gelopen en vind het ZO cute !! Vooral de eerste twee vind ik heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n leuke trend! Vooral die eerste twee vind ik mooi, en de tweede is zo leuk gecombineerd met die zwarte blouse en die hakken. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wauw, wat ziet het er leuk uit! Alleen vind ik het iets te 'popperig' voor mijzelf, als je snapt wat ik bedoel. Heb het figuur er gewoon niet voor. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het erg leuk! De op een na laatste heb ik zelf, vorig jaar op een marktje gekocht voor 10 euro :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb zelf een zwarte, helaas nog maar één keer kunnen dragen omdat het weer zo slecht is

  BeantwoordenVerwijderen