16-08-14

Currently..

JONGENS MORGEN BEN IK 16. Ik vind 16 toch wel een hele mooie leeftijd. Ik bedoel, op mijn zestiende ga ik zoveel fases afsluiten in mijn leven en aan nieuwe spannende periodes beginnen! Zo ga ik hopelijk natuurlijk mijn Havodiploma in de wacht slepen, gala vieren met een supermooie jurk, me inschrijven op de kappersopleiding.. Exciting allemaal! Maargoed, tijd voor een nieuwe 'Currently', want ik krijg er zulke leuke reacties op! Ik lijst een aantal dingen op die ik op dit moment doe, verslaafd aan ben, leuk vind, naar verlang enzovoort. Dit vind ik aan de ene kant nog een tikkeltje leuker dan favorieten die je aan het eind van de maand opnoemt, omdat deze favorieten door de maanden heen nog wel eens kunnen veranderen en een beetje at the moment-gericht zijn. Met in deze currently een aantal nieuwe nummers, cravings en geliefde producten!

Listening to: Ik ben vooral gek op het album van Austin Mahone, The Secret. Met name het nummer 'Shadow' vind ik zo mooi! Verder luister ik veel naar In Your Arms van Michael Woods ft. Lauren Dyson, Alive - Krewella, Wild Life - Jack & Jack, Sur ma route - Black M, Na Na van Trey Songz, Mijn Alles - Jayh en Lepo Lepo.

Reading: Ik heb dit keer niet echt een favoriete blog ontdekt. Ik ben zelf maar druk met werken, mijn eigen blog onderhouden en proberen af te spreken met vriendinnen die allemaal weer terug zijn van hun vakantie. En zelf nog een beetje vakantie vieren, alhoewel dat nu niet echt meer lukt, ik heb genoeg verplichtingen! Niet dat ik het heel erg vind, want ik verdien lekker bij om er straks weer leuke dingen van te doen!

Loving: Ik heb onlangs het MUA Undressed palette gekocht, en een week later kocht ik ook het W7 In The Nude palette erbij, de dupe van Urban Decay Naked 3! Ik zat dus aardig in de 'Naked'-paletten sferen, en heb dus nu in principe alle kleuren van de Naked paletten in mijn stash. Verder ben ik op het moment gek op de Keratine Hair Repair lijn van Andrélon, de shampoo en conditioner ruiken allebei hemels en maken mijn lokken zacht en verzorgd. Door de keratine waren mijn haren ook minder beschadigd en geribbeld.

Watching: Afgelopen maand keek ik Mean Girls 2 en op deze film ben ik een klein beetje verliefd geworden. Ik heb geprobeerd Mean Girls 1 met ondertiteling op internet te vinden, maar kon deze helaas niet vinden. De film Beauty & The Briefcase heb ik van de week gekeken toen ik een pyjama dagje inlaste, en deze is ook wel heel zoetsappig. Kijkt lekker weg!

Looking forward to: Volgens mij hoef ik dat niet eens meer te zeggen! Alhoewel ik naar morgen uitkijk (waarschijnlijk kan ik helemaal niet slapen en ben ik misschien ook wel vroeg wakker, zo ben ik nog steeds, haha!) kijk ik het meeste uit naar volgende week zaterdag, want dan geef ik een groot feest voor al mijn vrienden en familie. Er komen een stuk of 50 man, dus dat word hopelijk heel leuk en gezellig. Foto's coming soon!
Wat zijn deze keer jouw favorieten?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Superleuk artikel weer! En alvast gefeliciteeeeeeeeeeeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk artikel weer! En alvast gefeliciteeeeeeeeeeeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Die palettes lijken me echt prachtig, die wil ik ook nog eens aanschaffen :) En alvast veel plezier op je feest! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk weer om te lezen, mooie foto ook! En tof dat je alweer 16 wordt morgen! Mijn broer wordt alweer 26 morgen, haha. Alvast happy birthday to you maar dat doe ik morgen natuurlijk nog eventjes officieel! Ik heb het MUA Undressed palette ook en ik ben er echt verliefd op, haha. Gebruik hem alleen voor speciale gelegenheden of als ik echt zin heb in een ooglook. Het W7 In The Nude palette wil ik ook nog ontzettend graag en die ga ik volgende week nog eventjes scoren! Hij lijkt me namelijk zoo pretty. Mijn favorieten? Ik denk het Rituals pakket van de True Happiness lijn, die ruiken echt zó heerlijk! Echt een aanrader. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel, alvast gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Gefeliciteerd alvast, haha!<3
  Yaayy nog iemand die 'Shadow' supermooi vindt! ;) Ik ben de laatste tijd obsessed met Shawn Mendes, oh my... *hearteyes*
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat leuk weer om te lezen! Ik wil Mean Girls 2 altijd nog een keer zien! En gefeliciteerd alvast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijn lijstje weer!
  Ik ben ook helemaal gek op het Na Na Na nummer van Trey Songs, heerlijk vind ik dat nummer!
  Op dit moment behoort Grey's Anatomy ook tot mijn favoriete, ik dacht dat ik dat niet leuk vond maar nu er steeds oude afleveringen op tv zijn begin ik er steeds meer naar uit te kijken. Nu ik nog meer oude afleveringen aan het kijken ben op internet ben ik bang dat ik ook een beetje met het grey's virus ben besmet, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award :)
  Alvast gefeliciteerd!
  xx
  juliavanloo.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd leuk dit soort lijstjes! Wat leuk dat je zo'n groot feest gaat geven, ik ben benieuwd naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen